[retardus] Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 it is spelled thrash...chisto da znash da ni ti nisi savrshen Ja sam napis'o pravilno, nego sam naglasio H, znachi thrash... Savrsenstvo ne postoji SLAYERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! (39 dana) Quote
amy_mccoy Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ' date='31. 5. 2005, 14:10'] Ja sam napis'o pravilno, nego sam naglasio H, znachi thrash... Savrsenstvo ne postoji SLAYERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!! (39 dana) ne..napisao si "it spells thrash" a pravilno je "it is spelled thrash" anyway....SLAYERRRRRRRRRRRRR (ja jedva cekam, hvata me muchnina od uzbudjenosti) Quote
[retardus] Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ne..napisao si "it spells thrash" a pravilno je "it is spelled thrash" a joj, ne znam gde mi je bila glava Ali dosta spama... SLAYEEEEEERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!! /me slusha :Slayer - [1990] Seasons In The Abyss - 10 - Seasons In The Abyss.mp3: Quote
MEGGY Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 P.S. jeb'o vas trash vi sto ne znate da pravilno pisete !troo ! ja sam vec oguglala na te stvari enivejz, slayer.....the final frontier ! :rokdevl: Quote
Nixx Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Kakvi su vam planovi posle svirke? Bilo bi dobro organizovati jednu onako, postenu pijanku, po toj ogromnoj vrucini. Jedini razlog zbog cega bi ostao nesto duze. Quote
amy_mccoy Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Kakvi su vam planovi posle svirke? Bilo bi dobro organizovati jednu onako, postenu pijanku, po toj ogromnoj vrucini. Jedini razlog zbog cega bi ostao nesto duze. planovi su da odem na neku tehnozu da se smirim posle koncerta Quote
Guest 10 dinara Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Za Slayer moraju da se nadju pare pa makar to znacilo i prestanak opijanja jedno vreme i mozda cak i batalim pljuge, a ne cekaj ustvari ne moram rodjendan mi je u Julu Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ' date='31. 5. 2005, 14:10'] Savrsenstvo ne postoji postoji.... i ime mu je Slejeeeer Quote
Џрк Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 (edited) ja sam vec oguglala na te stvari enivejz, slayer.....the final frontier ! :rokdevl: i ja sam mislio da jesam a onda pogledam nash Metal Hammer,onaj koji vode braca Polzovici i vidim TRASH! I onda sve ispocetka... Pazi,a najsmesnije mi je kad me ,sada vec bivsi,ortaci iz odeljenja zajebavaju u stilu:"I sta? Ti slusash Tresh metal?Pa znas li ti sta to znaci?Djubre! Ti slusash djubre! Ej bre!" A ja samo potvrdno klimnem glavom i kazem slozenu recenicu:" ...jebiga sta ces" Generalno,to mi je bas tr00lo kad neko napise Trash P.S. ponestalo mi je smajlija da to opisem Edited June 1, 2005 by Heavy jerk Quote
lemmy sixx Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 Kakvi su vam planovi posle svirke? Bilo bi dobro organizovati jednu onako, postenu pijanku, po toj ogromnoj vrucini. Jedini razlog zbog cega bi ostao nesto duze. Pa za sada nemam nikakve planove...ali verovatno cu posle toga da se lesim sa onim smorom Antichrist Superstarom...jebeni Suboticani. Quote
MEGGY Posted June 2, 2005 Report Posted June 2, 2005 ak' bude dovoljno topao Dunav malo cu da se bucnem... Quote
amy_mccoy Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 ak' bude dovoljno topao Dunav malo cu da se bucnem... to mi nikad ne bi palo na pamet Quote
Guest 10 dinara Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 planovi posle svirke,flasa rakije i u voz/autobus E a koji dan nastupa Slayer i u koliko sati.Jel ima neko raspored svirke??? Quote
Karlo SE Posted June 3, 2005 Author Report Posted June 3, 2005 ak' bude dovoljno topao Dunav malo cu da se bucnem... To mi reci! Quote
Џрк Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 posle svirke idem da popijem po jednu sa Kingom i Hanemanom,taman da mi Keri donese BC Rich koji mi je obecao na Ozzfestu. Oni i ja smo stari ortaci Quote
rustik Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 planovi posle svirke,flasa rakije i u voz/autobus E a koji dan nastupa Slayer i u koliko sati.Jel ima neko raspored svirke??? wwww. exitfest.org i sve ces naci idi na main stage i tu imas sve Uzeo sam juce kartu, i ono, sad cekamo 07.07. Quote
MEGGY Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 baj d vej,danas nas dragi Kerry puni 41 godinicu...a za 3 dana Tom puni 44 moje omiljene starkelje Quote
MEGGY Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Danas sam kupila u IPS-u STILL REIGNING!!!!! KAKVA SVIRKA!!!! KAKVI MAJSTORI!!!! NEMAM RECI!!!!! KAD JE KRV POCELA DA LIJEEEEE VRH VRHOVA!!!! Ko nije gledao pod hitno nek nabavi ovo REMEK~DELO!!!!! ....u jebo te pricam sama sa sobom Quote
Nixx Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Jedino Jeff, moron jedan, promasi svoje mesto Ali pivo mu je strast ...sve je oprosteno. Quote
blondie Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Danas sam kupila u IPS-u STILL REIGNING!!!!! KAKVA SVIRKA!!!! KAKVI MAJSTORI!!!! NEMAM RECI!!!!! KAD JE KRV POCELA DA LIJEEEEE VRH VRHOVA!!!! Ko nije gledao pod hitno nek nabavi ovo REMEK~DELO!!!!! ....u jebo te pricam sama sa sobom kupili mi (Ivan_Creed i ja) nismo sve pregledali.. ali nije lose.. oni ljudi nisu normalni.. zaci, kosovo polje, ne znam samo kako onako uspiju da se umlate? btw, odlicna fora s onom krvlju na svirci.. kad pogledam ostatak, javicu. Quote
Nixx Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Pa za sada nemam nikakve planove...ali verovatno cu posle toga da se lesim sa onim smorom Antichrist Superstarom...jebeni Suboticani. Molim, meni se obracas? Ko si ti? Aaa, da da da, secam te se nesto kroz maglu... Quote
Recommended Posts