Vuk Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 (edited) ako ce oni da prashe, mora i publika... mada ne sumnjam u to da ce ljudi da ginu Edited June 29, 2005 by dRunken_munKy Quote
lemmy sixx Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Ajde sada,kao:"Svi smo znali da nas zajebava samo smo se pretvarali." Izjebo vas ko beba zvecku. Quote
rustik Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 ako ce oni da prashe, mora i publika... mada ne sumnjam u to da ce ljudi da ginu Publika ce u svakom slucaju da prasi jer ce stajati na toni prasine Quote
Vuk Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 (edited) Ajde sada,kao:"Svi smo znali da nas zajebava samo smo se pretvarali." Izjebo vas ko beba zvecku. true Publika ce u svakom slucaju da prasi jer ce stajati na toni prasine Edited June 29, 2005 by dRunken_munKy Quote
Angelystor Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Lemmy potpisujem Ja sam se odma nalozio..jebiga..ne mogu da sachekam bre...vec sam danas pocheo da se spremam za gig I josh zivim u nadi da ce da sviraju Crkni od Mach Quote
rustik Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Juce je neki lik u Exit magazinu tj. Kultomotivatoru najavio Slayer i rekao da ce svirati najvise sa Reign In Blood a postoji mogucnost da odsviraju ceo album Quote
lemmy sixx Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Lemmy potpisujem Ja sam se odma nalozio..jebiga..ne mogu da sachekam bre...vec sam danas pocheo da se spremam za gig I josh zivim u nadi da ce da sviraju Crkni od Mach Potpuno razumljivo... Crkni od mach?Ne bi bilo lose.Ali kada bih ja mogao birati,to bi bila Metalna oluja/Suoci se sa Sleja!Ali nema sanse. Quote
rustik Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Metalna oluja/Suoci se sa Sleja! Ako budemo urlali ili poneli neki transparent mozda i bude... Kako volim da se nadam necem nemogucem Quote
voodoo_ Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Ne znam što bi bilo nemoguće, ne sviraju oni od juče pa da ne mogu da odsviraju pesmu ako je prethodno nisu uvežbali... ako vide da je publika dovoljno zagrejana (i ako se budete drali properly), eto pesme Quote
C.A_R.I.A. Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 (edited) pa i ja bih voleo dittohead ili recimo killing fields... al tesko da ce to biti. A sad sa urlanjem,nista od te price.ne bi se slozili nikako.A transparent bi trebao biti XXXXXL velicine tako da.... nista ni od toga,mozemo samo da sanjamo svoje omiljene pesme. koliko ce vremenski trajati Slayer ? 1h ? 1,5 ? 2 ? Edited June 30, 2005 by diamond73 Quote
Гера Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 trebalo bi da sviraju oko 2h ako se ja ne varam! extra bi bilo kad bi bilo tako! KUPIO SAM KARTU!!!!!!! jeeeeeee! Quote
MEGGY Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Juce je neki lik u Exit magazinu tj. Kultomotivatoru najavio Slayer i rekao da ce svirati najvise sa Reign In Blood a postoji mogucnost da odsviraju ceo album STILL REIGNING PT.2 mada bih vise volela da bude mesana salata Quote
*nitro* Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 trebalo bi da sviraju oko 2h ako se ja ne varam! extra bi bilo kad bi bilo tako! KUPIO SAM KARTU!!!!!!! jeeeeeee! e pa varash se . Sviracje max sat ipo, video sam program main stage-a na >>sajtu<< Quote
[retardus] Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 e pa varash se . Sviracje max sat ipo, video sam program main stage-a na >>sajtu<< Tako je..sat ipo vremena, nadajmo se duze. Sta bih dao da odsviraju Antichrist jebote, to bi bilo extra. Jel odbrojava josh neko sate? Quote
Angelystor Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Crkni od mach?Ne bi bilo lose.Ali kada bih ja mogao birati,to bi bila Metalna oluja/Suoci se sa Sleja!Ali nema sanse. Jes je bila bi poslastica i po! SViraju sat i po...a to za ceo Reign In Blood nije tachno...to su radili an proshloj turneji dok su imali onaj WALL OF BLOOD..sada je set lista dosta drugachija... A..shta mislite kolike su shanse da Tom otpeva "Hell Awaits" npr. a bez da izgubi glas : ) Quote
Kramp Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Subota 02.07. SKC veče SLAYER -a ulaz 100 din. Početak u 22h Quote
Гера Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 zar nije demo masters u subotu uvece? jel ovaj slayer u klubu? verovatno dolazim posto sviram u basti! Quote
rustik Posted June 30, 2005 Report Posted June 30, 2005 Pa taman im u sat ipo stane cela lista iz Slo na kojoj je 18 pesama i pizdarija!! Sad cu kao Aggressor55 da odbrojavam 8 Quote
MEGGY Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Subota 02.07. SKC veče SLAYER -a ulaz 100 din. Početak u 22h sto to nije ranije objavljeno!!!???? mogla sam se organizovati al sad je kasno Quote
voodoo_ Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 U isto vreme na istom mestu je i demo masters... nije mi jasno ko tu u stvari gde svira... Quote
Kramp Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 E ovako, SLAYER je u klubu SKC-a i tu ne svira niko nego se pusta Slayer celo vece a Demo Masters je verovatno u basti. I meni je zao sto nismo ranije objavili ovo vece, kriv je vlasnik kluba koji nam je kasno javio. Vidimo se u subotu. Quote
fap_mashina Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 sta i ti ides ? Pa,sad najverovatnije.Posto sam zasro na prijemnom,sanse su umanjene,ali stekao sam ja na vreme kintu! Inace,de si b'e Slayergirl Quote
MEGGY Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 hahahh kad dodjes mojne da zaboravis jagode..ja chu napraviti shlag Quote
Recommended Posts