Tomislav Sawyer Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 da, citao sam i ja da imaju dosta gotovih pesama vec, tako da i nije mnogo brzo 10 oktobar.......ali nisam cuo da meterijal zvuci kao God Hates Us All .....mada to i jeste za ocekivati realno Mislim da nema razloga za brigu. God Hates us ima par odlicnih stvari... Disciple, New Faith, God Send Death i Blodline su meni bash dobre, a ono ostalo mi je stvarno prazno. Ako cemo da shiljimo kao majmuni, Jeff je rekao da ga nove stvari podsecaju na prve 4 ne na ceo album., sto je meni odlichno. Plus Lombardo je tu, a on stvarno daje dinamiku svakoj pesmi, tako da bi to ipak morao da bude zanimljiv album. Videcemo. Quote
Kali Agna Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ja samo hocu da dobijemo novi povod Slayeru za turneju Takodje kolega! Quote
shock! Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ja samo hocu da dobijemo novi povod Slayeru za turneju mudro zboris Mislim da nema razloga za brigu. God Hates us ima par odlicnih stvari... Disciple, New Faith, God Send Death i Blodline su meni bash dobre, a ono ostalo mi je stvarno prazno. ne znam.....meni se uopste ne svidja zvuk na tom albumu Plus Lombardo je tu, a on stvarno daje dinamiku svakoj pesmi e to jeste Quote
kuruz Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 GHUA nije losh,ima nekoliko dobrih pesama,ali ipak to nije Slayer.. 'Ocemo opet u blato! Quote
Марија П : Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 Ma mene boli uvo, ona je meni tako cute... A i ovako volim da skupljam lutke, so.... Jaoooooooo...kako je slatka...samo da ima malo punije noge ii malo vece grudi!!! Quote
blondie Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 pa to je barbika, nije pamela anderson.. btw, sto se tice turneje - novi album i ne mora biti povod.. Quote
Karlo SE Posted August 21, 2005 Author Report Posted August 21, 2005 'Ocemo opet u blato! Tu mi pesmu pevaj!!! Quote
THE WIZARD Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 shmrc shmrc.... ja nisam bijo na exitu.... shmrc shmrc... mala uteha mi je shto imam dvd sa exita... smrc shmrc... Quote
srnde2 Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Raining Raining Voda Voda Pseca vodica. Quote
lemmy sixx Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 Mislim da nema razloga za brigu. God Hates us ima par odlicnih stvari... Disciple, New Faith, God Send Death i Blodline su meni bash dobre, a ono ostalo mi je stvarno prazno. Ako cemo da shiljimo kao majmuni, Jeff je rekao da ga nove stvari podsecaju na prve 4 ne na ceo album., sto je meni odlichno. Plus Lombardo je tu, a on stvarno daje dinamiku svakoj pesmi, tako da bi to ipak morao da bude zanimljiv album. Videcemo. Meni je God Hates Us All sjajan album,i pored tih pesama sto si naveo izdvajam i Here Comes The Pain,Warzone i Payback. I mislim da ce novi album biti slican GHUA,bez obzira sto se Lombardo vratio.I on je sada u tom nekom fazonu.Usvakom slucaju,ocekujem jos jedan almighy Slayer album. Quote
Марија П : Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 pa to je barbika, nije pamela anderson.. btw, sto se tice turneje - novi album i ne mora biti povod.. Pamela JESTE barbika, a ni Pamela nema zaobljene noge. Sta, izlazi novi album Slayera? Quote
THE WIZARD Posted August 22, 2005 Report Posted August 22, 2005 ghus je bash extra album!!! glupo je ochekivati da jedan bend celu karijeru svira u istom tripu... mora malo da se menja... prvih 6 albuma je jednostavno neponovljivo!!!! meni se lichno nesvidjaju albumi od divine do diabolusa... to mi je nekako mada neke pesme mi se svidjaju: mr freeze, ditiohed... Quote
Pringler Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Evo sad procitah u Metal hammeru st listu sa Exita Ja se nesto bas i nesecam da su izveli Black Magic, mada bio sam mnogo pijan Quote
Karlo SE Posted September 10, 2005 Author Report Posted September 10, 2005 Ma verujes metal hammeru, bolje veruj sebi pijanom, naravno da nije bio Black magic. Quote
Tomislav Sawyer Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 aj neseri da su i to napisali? Nisu svirali nista sa Show No Mercy. Pa jebo te stvarno su prolupani. e cekaj, gledam sad hammer, to je ok. Slikali su set listu na bini, znaci Slayer print, nema veze sa njima. Jeste da pise Black Magic, ali su svirali At Dawn They Sleep. Jebi ga, Slayer stedi na stampi Quote
Karlo SE Posted September 10, 2005 Author Report Posted September 10, 2005 (edited) Jes vidis, moze biti da je tacno, ja sam pogresio ovom prilikom, ali imali su oni jos nekih momenata ranije, al dobro. Edited September 10, 2005 by Rizzen Quote
Misantrophil Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 bas su smradovi sto nisu hteli da sviraju black magic ili jos bolje Antichrist, nego morali da sviraju pesme sa zadnjeg glupog albuma Quote
Slaytanic_sisteR Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 ma to oni kao napisali da je set lista iz novog sada ko jos veruje metal hammer-u... Quote
lemmy sixx Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 A i jebem ih u izvestaj sa koncerta...zesci izvestaj.Tri slike,i dve recenice.Ocaj. Quote
Tomislav Sawyer Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 A i jebem ih u izvestaj sa koncerta...zesci izvestaj.Tri slike,i dve recenice.Ocaj. Da, stvarno su babe. Quote
RNA Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Мени је јачи 'извештај' са Метал Кампа из словеније. Сваки бенд је добио по пола реченице. Да се убијше од читања. Треба два дана да се пређе цео текст. Quote
Гера Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 do jaja su im trzalice! najjaca je ona hanneman u logou haineken-a! extra! Quote
Recommended Posts