Tomislav Sawyer Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 fan megadetha nikada nece moci da pojmi koliko se fan slayera ne obazire na njegove komentare... Quote
srnde2 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) A fan Metalike nikada nece moci da pojmi zashto se niko ne obazire na njegove komentare ! SlaYeR IMA loshu pesmu !!!! I to ne samo Stain Of Mind.... A prvi album je najbolji ipak, to je onaj pravi duh Slayera. Edited November 1, 2005 by HoMicidAl MaNIAc Quote
Angelystor Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 koju? Sa God Hates Us All predpostavljam.. Pa..vecina sa GHUA da..taj album ima 3-4 pesme dobre..ostalo je raspadanje..meni je ubedljivo najgora pesma Slayera "New Faith" (Nu Faith!) npr. A i blagodareni nam punk/hc cover album nije za hvaljenje..al ajd to nisu slayer pesme.. Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 meni je god hates us all super album, nije onaj stari slayer, al' mi se svidja, za razliku od st.angera, koji nije stara metallica al' mi se ne svidja! kad uporedim ta dva albuma, sa onim sto su ti bendovi radili ranjije, slayer je sada 1000 puta bolji! Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 ljudi, nabavite neke mere zastite, jer je ovaj virus srnde napao i slayer temu, a tesko ga je se otarasiti! ako napadne i ostale, najebali smo! Quote
MEGGY Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 juce sam kupila original live undead pa sam heeeepiiiiii sad imam 3 originala slayera + dvd ne zvala se ja meggy ako ne pokupujem sve njihove originale Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 juce sam ga ja bas gledao u prodavnici! Quote
srnde2 Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 juce sam kupila original live undead pa sam heeeepiiiiii sad imam 3 originala slayera + dvd ne zvala se ja meggy ako ne pokupujem sve njihove originale Still Reigning ?! Shta ima na njemu ?! Quote
Angelystor Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 CEo jebeni Reign In Blood live!!!! + josh neki snimci...ali RIB vredi Quote
Гера Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 prvi deo koncerta je raign in blood, od prve do poslednje pesme, a drugi deo je klasican koncert sa ostalim pesmama! Quote
Novaliis Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 prvi deo koncerta je raign in blood, od prve do poslednje pesme, a drugi deo je klasican koncert sa ostalim pesmama! Steta sto nisu prskali krv u novom Sadu..to bi bilo tako tr00.. Slayer i Metallicu ne mozemo nikako porediti..ipak su to dva razlicita stila. Ne samo sad,vec i pre..a meni mnooogo vise odgovara slayer. Quote
srnde2 Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 ...a meni mnooogo vise odgovara slayer. Meni ne... Quote
Novaliis Posted November 3, 2005 Report Posted November 3, 2005 Meni ne... Jebi ga,ljudi smo ili sta.. Quote
Karlo SE Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 fan megadetha nikada nece moci da pojmi koliko se fan slayera ne obazire na njegove komentare... Quote
dr NIK@ Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 imal' neke price o eventualnom novom albumu....?!?!? Quote
Blasphemer Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 imal' neke price o eventualnom novom albumu....?!?!? 2006. www.slayersaves.com ========================= nightwish je najTHRASHERSKI bend, nana nana na nana na Quote
lemmy sixx Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Pa..vecina sa GHUA da..taj album ima 3-4 pesme dobre..ostalo je raspadanje..meni je ubedljivo najgora pesma Slayera "New Faith" (Nu Faith!) npr. A i blagodareni nam punk/hc cover album nije za hvaljenje..al ajd to nisu slayer pesme.. Mozda tebi,meni je New Faith sjajna pesma.Dve pesme od Slayera ne mogu podneti:"Threshold" sa GHUA,i "Love To Hate" sa Diabolus-a.Smuci mi se zivot kada ih cujem.Ali nije bitno,sve ostale su savrsene. Quote
Recommended Posts