lemmy sixx Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Kerry je GAY zato sto je sjebo bend sa njegovim KFK/NuWawe sranjem GhuA i DiM po meni uopste nisu thrash,vec nushit to su albumi tipa solaza po albumu Mamu mu jebem ako je ocelavio ne mora da znaci da mora da sjebe bend i onaj Bostaf - ako on zna da svira . . . Hanemann voli old school i to je do jaja i rifovi,solaze i textovi su mu do jaja . . . ====================================================== ako i novi album zaseru (koji je trebao da izadje ovog meseca al je odlozen za 2006) jebes mu mater jos da krenu na turneju sa SoaD-om i metallicom i bice puno novca i novih fanova koji misle da je Slayer nasto po uzoru na SoaD . . . Jebote,koliko si ti gluposti ovde napisao... Quote
Novaliis Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Kako vas samo nije sramota da blatite po Slayer-u? Quote
Angelystor Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Kako ih samo nije sramota da rade pesme kao shto su "NUuuuuuuu FAIIIIIIIIIIIITH"... Quote
Novaliis Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Kako ih samo nije sramota da rade pesme kao shto su "NUuuuuuuu FAIIIIIIIIIIIITH"... To nije razlog. Sta onda treba raditi Metallici-pobiti ih? Quote
Angelystor Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 NE, vec samo ih opljachkati i nahraniti Afriku. Quote
Novaliis Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 NE, vec samo ih opljachkati i nahraniti Afriku. Zasto Afriku??? Bolje nas.. Quote
Гласник смрти Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 New faith - никад јача песма, а и текст је много добар. Quote
AGGRESSOR55 Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Kerry je GAY zato sto je sjebo bend sa njegovim KFK/NuWawe sranjem GhuA i DiM po meni uopste nisu thrash,vec nushit to su albumi tipa solaza po albumu Mamu mu jebem ako je ocelavio ne mora da znaci da mora da sjebe bend i onaj Bostaf - ako on zna da svira . . . Hanemann voli old school i to je do jaja i rifovi,solaze i textovi su mu do jaja . . . ====================================================== ako i novi album zaseru (koji je trebao da izadje ovog meseca al je odlozen za 2006) jebes mu mater jos da krenu na turneju sa SoaD-om i metallicom i bice puno novca i novih fanova koji misle da je Slayer nasto po uzoru na SoaD . . . svaka cast Lombardu sto se vratio Jel ti dobro? Quote
Aspectral Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 (edited) U jebote.. Edited November 24, 2005 by Aspectral Quote
kasapin Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 To nije razlog. Sta onda treba raditi Metallici-pobiti ih? upravo tako, njih treb a pobiti a sto se slayera tice... jedino je pohvalno sto uzivo sviraju skoro sve matore dobre stvari ovo novo je govno, zadnja 2 albuma najbolji period im je po meni od Show pa do Seasons-a Quote
MEGGY Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Kako ih samo nije sramota da rade pesme kao shto su "NUuuuuuuu FAIIIIIIIIIIIITH"... budi baja pa napravi upola takvu pesmu Quote
MEGGY Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 U Berlinu na izlozbi slika kak zavidim ovim momcima Quote
Blasphemer Posted December 25, 2005 Report Posted December 25, 2005 budi baja pa napravi upola takvu pesmu pesma je sranje a to sto neko ne moze da napravi ni upola dobru pesmu ne znaci da je pesma extra ovi NU su soo troo! Quote
Vic Rattlehead Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 Kerry King je iskomplexirani retard, još uvijek se uživljava u satanizam u svojim 40-im. Nisam pratio temu, da li je konačno izašao taj njihov novi album, ima li išta na internetu da se skine (pirati su furiozno brzi) i ako nije, kad će? 1 Quote
Tomislav Sawyer Posted January 5, 2006 Report Posted January 5, 2006 opet mustainovi fanovi pricaju o kerry kingu Quote
lemmy sixx Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Presli kompleksi sa musavog i na njegove fanove. Quote
lemmy sixx Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Kerry King je iskomplexirani retard, još uvijek se uživljava u satanizam u svojim 40-im. Ne znam bas...ali sigurno znam da je jedan covek pronasao Isusa u 40-im.Musav je i ne voli Metallicu?Znas ko je to? Quote
Tomislav Sawyer Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 mnogo smijeshno Ali pazi, prvo popljuje do jaja i onda kao "e, a jel izasao novi album?" Quote
Vic Rattlehead Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Ja ne pljujem Slayerovu muziku (mada se ima i tu štošta zamjeriti) već ponašanje Kerry Kinga. Iako ga je Mustaine pozvao na mir, on i dalje sere o njemu i pljuje ga po javnosti. To što je Mustaine pronašao Isusa je njegova stvar i ne treba mi toliko zamjerati (iako se ja lično ne slažem sa njegovim stavom). King sere po Metallici i Megadethu zato što ta dva benda smatra konkurencijom i to je neki njegov debilni način da dokaže da je njegov bend bolji. 1 Quote
Novaliis Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 Pa nek se ispljuju svi medjusobno..sta to mene zabole!? Quote
Tomislav Sawyer Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 you got it all wrong...samo opushteno... Quote
Novaliis Posted January 6, 2006 Report Posted January 6, 2006 you got it all wrong...samo opushteno... Quote
Recommended Posts