lemmy sixx Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Kao sto kaze stara dobra pesma grupe Idoli - "glasine se brzo sire, a kad puknu tu je kraj" - prica da Slayer dolaze u Beograd su 100% tacne. Glavni "krivci" za proslogodisnji dolazak Iron Maiden-a u Beogradu, Avalon Produkcija iz Skoplja i Talent Box iz Beograda potvrdjuju koncert banda Slayer-a za 24. Jun u Beogradu. Za sada je odabran Tasmajdan kao lokacija za ovaj koncert zbog provereno vruce atmosfere koja se uvek stvara na tom prostoru i zbog ekskluzivnosti jer ce to biti najmanji stadion na kojem ce Slayer moci da se vidi tokom ovog leta. Osim beogradskog koncerta svi ostali koncerti koje ce Slayer raditi ovog leta ce biti na velikim festivalskim scenama. Beogradski koncert ce biti celovecernji, a ne festivalski nastup i bice jedini koncert na Balkanu ovog leta. Ulaznice za koncert ce biti pustene u prodaju 19. marta, a o njihovoj ceni cete biti obavesteni 16. marta. Avalon Produkcija i Talend Box se trude da obezbede cenu koja ce biti prihvatljiva jer je kapacitet Tasmajdana ogranicen. S postovanjem Maja Pasuljevic TALENT BOX Beograd" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Jeste institucija, ali veca od svih ostalih, jer oni su JEDINI mainstream underground bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 jbg taman sam mislio da kupim starke kad ono ahhh koncertni nastup bice gazenje za sve pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 U oklopu bi tamo trebalo da se ide... Mada i to nece vredeti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ne treba oklop ako si u prvom redu...prvi puta kada su svirali sam bio u prvom redu,i nisi prdnuti mogao kolika je guzva bila,a kamoli da je bilo nekih sutki itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ne mogu svi da stanu u prvi red... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Ma jebes oklop, ja sam dobio takav udarac u nogu u Budimpesti 2003., mislim da je hell awaits svirao, to je toliko bolelo da sam ja posle jedva stajao, a neka dva momka su me skoro odneli na drugi stage na Testament. Posle sam copao 7 dana, ali mi je bilo divno, jer povreda na Slajeru je prijatna povreda i ona boli samo telo, ali je dusa zato prepuna i ogromna kod svakog cop koraka... SLEEEEEJEEEEER!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ma jebes oklop, ja sam dobio takav udarac u nogu u Budimpesti 2003., mislim da je hell awaits svirao, to je toliko bolelo da sam ja posle jedva stajao, a neka dva momka su me skoro odneli na drugi stage na Testament. Posle sam copao 7 dana, ali mi je bilo divno, jer povreda na Slajeru je prijatna povreda i ona boli samo telo, ali je dusa zato prepuna i ogromna kod svakog cop koraka... SLEEEEEJEEEEER!!! Thats the spirit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ne treba oklop ako si u prvom redu...prvi puta kada su svirali sam bio u prvom redu,i nisi prdnuti mogao kolika je guzva bila,a kamoli da je bilo nekih sutki itd. Ovo potpisujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Pa sta ja znam? Meni je ovo tek prvi put ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 Odlicno, neces znati sta te je snaslo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Za toliko mi je lepse od ovih sto idu drugi put!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΟΚΙ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 концертни наступ слејера. без 2 сата свирке ништа. дај боже. е ако не пада киша тај дан нек нађу неки кишовит није то то без кише... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ili nek se organizuje ''raining blood'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ili nek se organizuje ''raining blood'' To je bilo na jednom nnjihovom koncertu... Snimali su DVD... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Ozbiljno?!?Nemoj zajebavati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 концертни наступ слејера. без 2 сата свирке ништа. дај боже. е ако не пада киша тај дан нек нађу неки кишовит није то то без кише... Jebes kisu ako je dole beton, kao sto na tasu jeste, bez blata nije to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) Ma jebes oklop, ja sam dobio takav udarac u nogu u Budimpesti 2003., mislim da je hell awaits svirao, to je toliko bolelo da sam ja posle jedva stajao, a neka dva momka su me skoro odneli na drugi stage na Testament. Posle sam copao 7 dana, ali mi je bilo divno, jer povreda na Slajeru je prijatna povreda i ona boli samo telo, ali je dusa zato prepuna i ogromna kod svakog cop koraka... SLEEEEEJEEEEER!!! Jebem te usta gledao si Slayer i Testament u jednom danu!Ljubomoran sam!Mrzim te! Posle ovog certa mora da se kaci jos jedna majca na zid!xexexex Slayer je to!Neka padaju govna sa neba, boli me k... gine se opet. Ja sam spreman, nasao sam slem!xedxexexexe Edited March 11, 2008 by Kriki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Dopremaju specijalno festivalsko blato iz Inđije na Taš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Jebe mi se za blato,beton,kisu,sunce...kada izadju cileanac,celavi,plavusan i zabar,nista vise nece biti bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 kad sam ja bio na sleyeru, u prvom redu nije bilo mesta sutiranju, ali posle sam bio zgnjecen, bolela me rebra, vrat ukocen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiloSch5 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Осим пар солажа на првом албуму немају ниједну смислену. Све се своди на просто дрљање по жицама. Знам да ћу навући бес Слејер фанатика, али ме нешто заболе. Има још људи који деле моје мишљење. to je 666% posto tachno...a tek one solaze iz Hell Awaits-sranje...ne zadivljujume umeshnoshcu sviranja uopshte...da nemaju nekoliko glavnih hitova,bili bi oni znatno manje popularni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Da nemaju 50 hitova na 10 albuma mnogo bi manje bili popularni... Sorry ali ja sam jedan od onih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts