MEGGY Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Mrzim sutke,i nikada ih ne praktikujem niti sam ih praktikovao. i ja ih mrzim od koncerta Vokodloka kad mi je jedna bljakerka nabila bodlju u leđa Kladim se da niko od vas nije uradio ovako nesto AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEŠTO NAJBOLJE ŠTO SAM VIDELA U ŽIVOTU!!!!!!!!! Kako sam ja toga nisam setila Ljudi sa tom spkompočinjete d m e plašite . . . šutke obvo ono ... Quote
dr.lecter Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Sa svoja 2,07m i 105 kg. Udri ih Lemmy,udri stoku Quote
lemmy sixx Posted May 1, 2008 Report Posted May 1, 2008 Ako nije blizu mene,bas me briga,neka radi ko sta hoce.Samo stay away! Quote
Melodicus Deathus... Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Ako nije blizu mene,bas me briga,neka radi ko sta hoce.Samo stay away! Oces da ti naprave jedan ogradjen prostor, samo za tebe? Quote
lemmy sixx Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Nema potrebe...ja cu svakako biti u prvom redu,a tamo sutki nema. Quote
Melodicus Deathus... Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ma, napravicemo mi jean "lemmy sixx-pit" za tebe... Ko me je terao da gledam klipove Slayera na youtube.... Ode mi puls u picku materinu kad vidim sta me ceka... Quote
lemmy sixx Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Nema potrebe da bude samo za mene,nisam bas toliko alav...ali ne bi bilo lose da naprave jedan pit za najvece fanove. Quote
Blasphemer Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Slayer nije trash nego speed Drago mi je, ja sam Tom Araya. Quote
Grob Bez Dna Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Slayer nije trash jesu trash, ali sviraju thrash Quote
Aces High Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 (edited) to me nervira kad neko kaze trash metal.............................kako me to nervira.................. NIJE TRASH NEGO THRASH!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPAMTITE VEC JEDNOM!!!!!!!!!!!!!!!! Edited May 10, 2008 by Aces High Quote
Guest Black Gruja Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 Ovo jedno h se bas zaboravlja. Quote
Angelystor Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 A kad su pa Srbi koristili 'h'? Ne je 'leba, 'ajdemo. Quote
Aces High Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 ih, to svako zaboravlja......................... kad im kazem ili napisem: slusam Thrash metal.............oni kazu: a djubre metal slusas?? lele...................... i onda me nerviraju .............................. Quote
RNA Posted May 10, 2008 Report Posted May 10, 2008 А ти реци: "Да, слушам ђубре метал од Надимача." Quote
lemmy sixx Posted May 11, 2008 Report Posted May 11, 2008 Jos 1 mesec,13 dana,8 sati i 53 minuta,i olmajti institucija stize. Quote
wlado Burton RIP Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 hahahahh, boro ti si lud, countdown...... aj pa se lepo provedi na sleyaaaaaaaa! Quote
The Trooper Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Pa tek kad ih odgledam, znacu sta je zivot!! ova recenica mi se mnogo svidja Quote
Valkyrie Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 (edited) to me nervira kad neko kaze trash metal.............................kako me to nervira.................. NIJE TRASH NEGO THRASH!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPAMTITE VEC JEDNOM!!!!!!!!!!!!!!!! Greška... u Americi je korišćen upravo izraz "trash metal", pogotovo u ranijoj fazi... mislim da su pojam "tHrash" uveli evropljani, ipak ima više smisla. EDIT: uvek pišem thrash ali... ima nas raznih, ko kako hoće, dok god se razumemo Edited May 24, 2008 by Valkyrie Quote
Tower... Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Greška... u Americi je korišćen upravo izraz "trash metal", pogotovo u ranijoj fazi... mislim da su pojam "tHrash" uveli evropljani, ipak ima više smisla. Nije tačno. Thrash metal je dobio ime po thrashovanju, iliti razbijanju. A, trash metal, što bi bilo đubre metal može samo da bude zajebancija na isti, ili istoimena pesma od Nadimača. Quote
dudi Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Nije tačno. Thrash metal je dobio ime po thrashovanju, iliti razbijanju. A, trash metal, što bi bilo đubre metal može samo da bude zajebancija na isti, ili istoimena pesma od Nadimača. Jebem li ga trash je smece ...a THRASH je mlataranje ,razbijanje ima vise izraza to su dve razlicite reci Quote
Tower... Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Jebem li ga trash je smece ...a THRASH je mlataranje ,razbijanje ima vise izraza to su dve razlicite reci Paaaa... Da, to sam upravo i rekao. Quote
Recommended Posts