fap_mashina Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 O.K. Nego,prosla im sezona... ALI ZATO CICA IMA ZAMRZIVAC !!!! Quote
shock! Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 a koji ti je to fazon da nas lozis, pa mogao je neko infarkt da dobije zbog toga ko se nalozi na tu foru i dobije infarkt........neka Quote
[retardus] Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 LIVE at FURYFEST 2005 Le Mans, France - Sunday 26th June LJUDI JOSH 5 DANA!!!!!!!!!!! Quote
rustik Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 jebote stvarno jos 4 dana.... Potpuno sam izgubio pojam o vremenu Quote
lemmy sixx Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 I onda dolazi metalna oluja syoci se sa Sleja!!! Quote
MEGGY Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 jesus...pocela sam da grickam nokte da li je normalno to moje ponasanje ? Quote
rustik Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 I onda dolazi metalna oluja syoci se sa Sleja!!! Bice mi zadovoljstvo, a verujem i svima koji se budu nasli tamo!!!!! Quote
zlidjuka Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Juce se neka riba iz organizacije zalila da je Slayer imao specijalan zahtev "...da im se postavi nekakav zid, sa koga ce, valjda, teci krv ili nesto slicno..." Znaci, ipak ce biti krvavo! Jos ako bude set iz Slovenije... Quote
amy_mccoy Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 jesus...pocela sam da grickam nokte da li je normalno to moje ponasanje ? da....meni srce preskace kad se setim da cu ih za par dana slusati uzivo Quote
rustik Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Juce se neka riba iz organizacije zalila da je Slayer imao specijalan zahtev "...da im se postavi nekakav zid, sa koga ce, valjda, teci krv ili nesto slicno..." Znaci, ipak ce biti krvavo! Jos ako bude set iz Slovenije... A zar bez zida nece?? Inace ceo Exit team se zali jer su Slayer i Fatboy slim iste veceri, tako da ce verovatno naloziti Slayeru da svira najbolju set listu da ne bi bilo sranja Quote
MEGGY Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 da....meni srce preskace kad se setim da cu ih za par dana slusati uzivo taj rad Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 6, 2005 Report Posted July 6, 2005 Juce se neka riba iz organizacije zalila da je Slayer imao specijalan zahtev "...da im se postavi nekakav zid, sa koga ce, valjda, teci krv ili nesto slicno..." Znaci, ipak ce biti krvavo! Jos ako bude set iz Slovenije... ja sam cuo da je na naslovnoj strani kurira bio naslov "SATANIZAM NA EXITU - Slayer trazili da im se za nastup obezbedi ljudska krv" ili tako nesto posle se ispostavilo da su ljudi trazili samo votku, neke grickalice i sranja i mozda vestacku krv za to ne znam..... Quote
Џрк Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ja sam cuo da je na naslovnoj strani kurira bio naslov "SATANIZAM NA EXITU - Slayer trazili da im se za nastup obezbedi ljudska krv" ili tako nesto posle se ispostavilo da su ljudi trazili samo votku, neke grickalice i sranja i mozda vestacku krv za to ne znam..... e ljudi ide neko jos odavde vozom iz BG za NS 9.jula u 11.10?Ide nas cetvorica,pa rek'o ako neko ide istim vozom da se fino udruzimo!Cheerz Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ja sam cuo da je na naslovnoj strani kurira bio naslov "SATANIZAM NA EXITU - Slayer trazili da im se za nastup obezbedi ljudska krv" ili tako nesto posle se ispostavilo da su ljudi trazili samo votku, neke grickalice i sranja i mozda vestacku krv za to ne znam..... da da pisalo je da su trazili da bude krvi na sceni Verovatno ce njome da prskaju publiku kao na svojim prethodnim koncertima, Pise jos da je Apocalyptica trazila cim je dosla na aerodrom da im se obezbedi zenska pratnja (pratnja=seks) a prvenstveno misica Novog Sada Quote
MEGGY Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 da da pisalo je da su trazili da bude krvi na sceni Verovatno ce njome da prskaju publiku kao na svojim prethodnim koncertima AAAAAAAAA TO BI BILO Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 AAAAAAAAA TO BI BILO ajd bez da mi isflekaju garderobu Quote
MEGGY Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ja sam pripremila da obucem neku tresh odecu Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ja sam pripremila da obucem neku tresh odecu neku tr00 slayer garderobu Quote
MEGGY Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 ma jok...neku majicu u kojoj sam u srednjoj skoli na praxi muzla krave ...sta ces tr00lije od toga Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 sto ja se ne zezam sad sam bas cuo da je neki lik otkazao nastup veceras zbog teroristickih napada Quote
voodoo_ Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Bio danas demant u Novostima o krvi za Slayer, PR Exita rekla da su to sve gluposti (ko je rekao Kurir ) i da niko nije tražio ljudsku krv, drogu i kurave... Kako počinje da me nervira Kurir u zadnje vreme, još malo pa ko Nataša Kandić... Quote
WoI Posted July 7, 2005 Report Posted July 7, 2005 Bio danas demant u Novostima o krvi za Slayer, PR Exita rekla da su to sve gluposti (ko je rekao Kurir ) i da niko nije tražio ljudsku krv, drogu i kurave... Kako počinje da me nervira Kurir u zadnje vreme, još malo pa ko Nataša Kandić... Natasa Kandic = spaliti na lomaci dok je jebu hrvati u cmar Ali ne skrecimo sa teme Mada sto...krv je Slayer koristio i na ranijim koncertima pa sto ne bi i ovde. Quote
Recommended Posts