Pharmaceut Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 e ljudi ide neko jos odavde vozom iz BG za NS 9.jula u 11.10?Ide nas cetvorica,pa rek'o ako neko ide istim vozom da se fino udruzimo!Cheerz Цела багра са Церака,Видиковца,Лабудовог,Петловод и осталих брда креће тим возом...међу њима ће се моћи видети и поједине звезде домаћег ''андерграунда'' као што су Арслан,Гвозден Бабонагнавач и други...видимо се тамо и да напуните торбе,зна се чиме Quote
Гласник смрти Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 међу њима ће се моћи видети и поједине звезде домаћег ''андерграунда'' као што су Арслан,Гвозден Бабонагнавач и други... Заборавио си Орла, Комлета, Коцку... Још само један дан!!!!! Quote
Pharmaceut Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Заборавио си Орла, Комлета, Коцку... Још само један дан!!!!! Коцка се нешто истриповао и неће ићи али зато иде Ћукчина Сутра у ово време Quote
[retardus] Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 e jel ce biti prenosa? Tesko da ce biti, evo vecheras ne prenose uzivo. Vetj nesto od sinotj Jebiga....... Narode vidimo se sutra Quote
voodoo_ Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Kako ne prenose, malopre sam video onaj tehno sa mejna... nije bilo pre toga zbog utakmice, ali valjda sutra neće biti ništa u tom terminu... Quote
Protagonist Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Da, sad je Underworld .... Ali ipak mislim da će sutra prenositi samo Fatboy Slim... jebi ga. Kako god biće loodo! Quote
[retardus] Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Kako ne prenose, malopre sam video onaj tehno sa mejna... nije bilo pre toga zbog utakmice, ali valjda sutra neće biti ništa u tom terminu... Ovo je juche bilo na main-u. Verovatno vecheras ne prenose zbog vremena ...................... ...................... SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! Quote
MEGGY Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!!SLAYER!!! btw.pocela kisa mora da je exitovcima sad veselo Quote
Protagonist Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Nadam se da će sutra tokom slayera vreme biti pristojno, no to nema veze što se mene tiče Quote
MEGGY Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 sta podrazumevas pod tim 'pristojno' ? bas bih volela da i sutra lije Quote
MEGGY Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 i jebo te....LED PADA?!!?!? e necu tako da se iglam Quote
[retardus] Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 sta podrazumevas pod tim 'pristojno' ? bas bih volela da i sutra lije Po prognozama bitje popodne i uveche pjuskova Zamisli zavrshvaju Raining Blood i na samom kraju pochinje grmljavina i KISHA!!!!!!!!!!!!!! Bitje nezaboravno! Steta Za ljude koji nece biti tamo! a hteli su Quote
Protagonist Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Haha....bolje grmljavina i kiša sa zvučnika Pristojno - da nema pljuskova a dal je toplo ili hladno, boli me kurac Quote
Гера Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 vidimo se danas na slayer-u! e, ja sam cuo da ne sme da se unosi nista, ni hrana ni pice unutar tvrdjave, jel to istina? Quote
[retardus] Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 vidimo se danas na slayer-u! e, ja sam cuo da ne sme da se unosi nista, ni hrana ni pice unutar tvrdjave, jel to istina? Jeste. Malo pre sam gledao inserte sa kapija na 3K. Bash je rigorozan pregled. Od digi-fotke sam odustao iako sam video poneko je uneo i snimao. Vidimo se Quote
Protagonist Posted July 8, 2005 Report Posted July 8, 2005 Jebi ga, bilo je za očekivati da ništa neće moći da se unese... no nas ništa ne sprečava!!!!!!!!! Quote
MEGGY Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 ja nosim svoj mobus sa kamericom ko ih jebe jbg moram da cimnem ovog retardiranog da vidim 'de se nalazi Quote
WoI Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 ja nosim svoj mobus sa kamericom ko ih jebe jbg moram da cimnem ovog retardiranog da vidim 'de se nalazi al ces da snimis puno sa tim Quote
fap_mashina Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Ma kad nisam gled'o Napalm i Ramba,koj cu pa kurac na slayer...Mislim,is'o bi iako ih nesto ne volim da nisam sam sebi ukenjao leto i planove. Mislim da cu do kraja zivota da mrzim fakultete... Quote
Misantrophil Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 a sta ne daju smradovi ni hranu da unosis Quote
fap_mashina Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Ma govna mamu im jebem,u ovu zemlju bre sve nesto naopako. Ma ko se bre seti da Slayer na exit dovede!? Na najveci skup govana od ljudi i narkomana,da ubace metal muziku.To stvarno nema smisla! Daj boze da onaj Nikolic dodje na vlast pa da konacno zabrani ovu usranu tehnokratiju! Alo bre,Slayer jedva sat ipo pa neka Debela SliNa !!! Pa,jebem li ga... Ma boli me kurac.... A mislim kad ne bi bilo exita,da bi bilo para ne samo da se dovede slayer,nego da se dovode sve najvece grupe metal scene. Quote
Recommended Posts