lemmy sixx Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) Naravno... Edited February 18, 2009 by lemmy sixx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Xaxaxaxa, kad sam prvi put video taj snimak, zaprepastio sam se, pošto sam mislio da je Slejer neki nju metal, tad sam od njih bio čuo samo Diabolus In Musica... Iako ne volim Slejer i to, ovaj snimak zaista jebe kevu, mada su mogli da ubrzaju malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Xaxaxaxa, kad sam prvi put video taj snimak, zaprepastio sam se, pošto sam mislio da je Slejer neki nju metal, tad sam od njih bio čuo samo Diabolus In Musica... Iako ne volim Slejer i to, ovaj snimak zaista jebe kevu, mada su mogli da ubrzaju malo. :) Brate a ti si jedan od najjacih likova na ovom forumu samo iz jednog razloga a to je zato sto si bolno iskren uvek! Ja kad sam cuo tj video prvi put ovaj snimak pre 5 godine,odgledo sam ga, pa jos jednom i jos jednom i tako ceo dan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melodicus Deathus... Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 legenda nisam video to do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 "The choice is made,made of free will,just like a choice ,a choice to kill! In the speed of a moment life stands still...NOW YOU'RE STANDING IN MY KILLING FIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELD!!!" :rockdevil: :rockdevil: Slusam Divine poslije nekih par godina dana....Kakav album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Xaxaxaxa, kad sam prvi put video taj snimak, zaprepastio sam se, pošto sam mislio da je Slejer neki nju metal, tad sam od njih bio čuo samo Diabolus In Musica... A Diabolus je bas onako nu metal album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Kakva tr00 slika hahahahaha ovo je prejako!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Kad vam uvedu taku zastavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 car ahahahaha jebote kakav glas ima ovaj araya ludak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 :) Brate a ti si jedan od najjacih likova na ovom forumu samo iz jednog razloga a to je zato sto si bolno iskren uvek! Drago mi je da to neko ume da ceni. A Diabolus je bas onako nu metal album. Meni je to zvučalo tada kao neki nu metal/hardcore u fazonu System Of A Down... jebote kakav glas ima ovaj araya ludak. Zaista ima dobar glas dok se dere na obezbeđenje, još kad bi se tako drao dok peva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Xaxaxaxa, kad sam prvi put video taj snimak, zaprepastio sam se, pošto sam mislio da je Slejer neki nju metal, tad sam od njih bio čuo samo Diabolus In Musica... Iako ne volim Slejer i to, ovaj snimak zaista jebe kevu, mada su mogli da ubrzaju malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiveForTheKill Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 (edited) "The choice is made,made of free will,just like a choice ,a choice to kill! In the speed of a moment life stands still...NOW YOU'RE STANDING IN MY KILLING FIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELD!!!" Slusam Divine poslije nekih par godina dana....Kakav album... Po meni je to jedan od najpotcenjenijih albuma, a mislim da nije nista losiji od Seasona, samo ga treba vise slusati kako bi se potuno razumeo Edited February 20, 2009 by LiveForTheKill Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 20, 2009 Report Share Posted February 20, 2009 Slabiji je od Seasons-a,to je cinjenica.Seasons je remek delo,totalna perfekcija,jako je tesko ponoviti takvu albumcinu.Ali svejedno,Divine je fenomenalan.Od Killing Fields pa sve do Mind Control nema loseg momenta.Maksimalno klanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Jel zna neko kad izlazi novi album?Bas sabija psychopathy red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 pa ne znam, ako je Seasons remek delo, Divine intervention je po meni u svakom slucaju dostojan naslednik... Na tom albumu itekako ima dobrih numera, od tekstova preko same svirke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Hahahaahah...Svaki bend bi mogao samo da poželi ovakve fanove!!! http://www.youtube.com/watch?v=NnP_m7-WnP8 http://www.youtube.com/watch?v=LaJK751TGv4 http://www.youtube.com/watch?v=D7SuJAgH7gI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 (edited) pa ne znam, ako je Seasons remek delo, Divine intervention je po meni u svakom slucaju dostojan naslednik... Na tom albumu itekako ima dobrih numera, od tekstova preko same svirke Meni je i bolji od Seasons. Cak pretenduje da mi bude njihov najbolji album,ali sve su ovo subjektivna misljenja,a i Reign je tu.. Naravno,tesko koji text moze da se nosi sa "bodlerovskim" 213. Estetika ruznog u svoj svojoj ljepoti Edited March 2, 2009 by Just Like a Timepiece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Jebiga..."Dead Skin Mask","213","Desire"...sve je to tipicna Araja lirika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Po mom misljenju seasons in the abyss je mnogo bolji npr od south of heaven-a i divine intervention Jebiga, SPIRIT IN BLACK TILL THE END Ali nema bolje od show no mercy, realno je najbolji thrash album ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Slažem se potpuno za ovo što si rekao u vezi Seasons In The Abyss. Kao i za Show No Mercy, donekle. To jeste najbolji Slayer album, e sad da li je najbolji i u granicama celokupne, bogate thrash riznice ... diskutabilno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Jebiga,to je uvek diskutabilno i zavisi iskljucivo od ukusa. Seasons za mene jeste najbolji Slayer album,najbolji thrash metal album,i jedan od 5 u globalu najboljih metal albuma svih vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 slayer je najbolji bend svih vremena,iako meni nisu omiljeni to slobodno mogu da kazem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Tebi Seasons, meni ''album prvenac.'' Sad ću opaučiti do daske Seasons, pred spavanje ... nek' se trese cela zgrada! War Ensemble Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 slayer je najbolji bend svih vremena,iako meni nisu omiljeni to slobodno mogu da kazem. I neces mnogo pogresiti.Kazem neces mnogo,zbog toga sto u principu postoje dva najbolja benda svih vremena. Sad ću opaučiti do daske Seasons, pred spavanje ... nek' se trese cela zgrada! War Ensemble Bolje pusti "Hallowed Point"...onda ce se tresti i tvoja zgrada i jos dve zgrade pored tvoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts