kuruz Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 Josh samo pola sata i ja krecem za NS :headbang: Quote
WoI Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 ajd druze Doom lepo se provedi i uzivaj malo i za mene A ja i ti se vidimo na Overkillu konacno Ajd poz! Quote
WoI Posted July 9, 2005 Report Posted July 9, 2005 ja ne znam za vas al meni se sve nesto javlja da slayer nece nastupiti veceras Quote
Гера Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 ja sam izgleda prvi koji se javlja sa SLAYER-a! bilo je kratko ali jebitacno! znaci, njihov bolji live nisam slusao... kakva je atmosfera bila... bila bi jos i bolja da nije bilo one usrane kise... a i sa tom kisom je bilo spooky, znaci cim je krenuo DISCIPE kisa je od jednom stala, iako pre toga nije ni mislila da stane! svirali su slican repertoar kao na prethodnim koncertima, mrzime da pisem bas sta su svirali, ali mi je zao sto nije bilo HELL AWAITS i BLACK MAGIC! Araya je pustio neku bradu k'o taliban, ali iako se mojim ortacima nije svidelo, po meni mu bas kul stoji... ceo taj SLAYER je skroz cudan... posle svake pesme se povuku u mrak, pa onda Araya stane i samo se smeska, a hanneman i king samo stoje k'o neki kipovi, u istoj pozi i ne mrdaju... koja je ludnica bila, ne mogu ni da vam opisem... ko nije bio ne zna sta je propustio... kakva METALLICA... ovo je bio zakon! ajde pisacu vam jos sutra, sad bih trebao malo da spavam, jer sam tek dosao iz Novog Sada! Quote
[retardus] Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) Sad sam stigao i upalio komp. Znachi bilo je jebeno extra . Svirali su nesto ispod sat i po vremena, ali kao da je proshlo za 5minuta ali nikad se netje zaboraviti. Set lista je bila vrlo dobra, izbacili su stvari sa zadnjeg albuma (Bloodline, New Faith) sto su nedavno svirali i svirali, da bi nas obradovali starijim klasicima kao Necrophiliac i Skeletons Of Society sto nisu skoro bash svirali Ne setjam se tachno cele set liste a ni redosleda, pa ko zna, nek postuje Fantastichno su zvuchali. Tom je pustio neku braduru, ne stoji mu loshe nauchio je da kaze 'hvala' i 'cao' na kraju Fantastichna svirka SLAYER 4EVER odoh da spavam , detaljnije kasnije .... Jebeno sam promukao urlao sam uz sve tekstove koje sam znao Edited July 10, 2005 by [retardus] Quote
MEGGY Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 ' date='10. 7. 2005, 08:06'] nauchio je da kaze 'hvala' i 'cao' na kraju hahahhaa kad je rekao 'crazy lud' Quote
WoI Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 hehe drago mi je sto ste se lepo proveli...jos samo kad bi na TV negde prikazali Quote
MURDER Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 ' date='10. 7. 2005, 08:06'] Sad sam stigao i upalio komp. Znachi bilo je jebeno extra . Svirali su nesto ispod sat i po vremena, ali kao da je proshlo za 5minuta ali nikad se netje zaboraviti. Set lista je bila vrlo dobra, izbacili su stvari sa zadnjeg albuma (Bloodline, New Faith) sto su nedavno svirali i svirali, da bi nas obradovali starijim klasicima kao Necrophiliac i Skeletons Of Society sto nisu skoro bash svirali Ne setjam se tachno cele set liste a ni redosleda, pa ko zna, nek postuje Fantastichno su zvuchali. Tom je pustio neku braduru, ne stoji mu loshe nauchio je da kaze 'hvala' i 'cao' na kraju Fantastichna svirka SLAYER 4EVER odoh da spavam , detaljnije kasnije .... Jebeno sam promukao urlao sam uz sve tekstove koje sam znao Hm,pa skeletons koliko se ja secam nisu svirali Quote
MURDER Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ma govna mamu im jebem,u ovu zemlju bre sve nesto naopako. Ma ko se bre seti da Slayer na exit dovede!? Na najveci skup govana od ljudi i narkomana,da ubace metal muziku.To stvarno nema smisla! Daj boze da onaj Nikolic dodje na vlast pa da konacno zabrani ovu usranu tehnokratiju! Alo bre,Slayer jedva sat ipo pa neka Debela SliNa !!! Pa,jebem li ga... Ma boli me kurac.... A mislim kad ne bi bilo exita,da bi bilo para ne samo da se dovede slayer,nego da se dovode sve najvece grupe metal scene. E moj Milomire ne znas sta si propustio na ovaj EXIT.Samo da mije bila ona kisa svako vece bi mi mrtvog pijanog vukli do kamp.Ovako bre brate popijem 10 case pivo,padne kise i otrezni me.Ne ide da mu jebem mater..... Quote
Kristijan Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) ,10. 7. 2005, 08:06] izbacili su stvari sa zadnjeg albuma (Bloodline, New Faith) sto su nedavno svirali i svirali, da bi nas obradovali starijim klasicima kao Necrophiliac i Skeletons Of Society sto nisu skoro bash svirali Ne setjam se tachno cele set liste a ni redosleda, pa ko zna, nek postuje Ne mogu da se setim svega, ali bile su War Ensemble, Seasons, South of Heaven, Dead Skin Mask, Manditory Suicide, Postmortem, Raining Blood, Angel of Daeth (za kraj! ), Necrophiliac... Ne mogu da se setim šta je bilo sa Divine Interventiona i Diabolos in Musica, ali bila je klanica! Najžešći koncert koji sam gledao u životu! Edited July 10, 2005 by Kristijan Quote
Vuk Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ja vishe nemam glas A i mislim da je bilo ok da pada kisha - doprinelo je slayer atmosferi ( raining MUD ) za pamtiti do kraja zivota Quote
Karlo SE Posted July 10, 2005 Author Report Posted July 10, 2005 Nije bio skeletons, vec sa tog albuma War ensemble, blood red, spirit in black, dead skin mask, seasons in the abyss i ostatak: disciple, south of heaven, mandatory suicide, silen scream, necrophiliac, at dawn they sleep, angel of death, postmortem, raining blood, stain of mind, god send death, mislim da bi to bilo to, ajd ako se neko jos necega seti. Quote
kuruz Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Fenomenalno!!! Ja sam bio u grupi ljudi koji su urlali "I mogu da ti pushe Slejereee,Slejereeeee,Slejererrrrrr" iako nikoga nisam poznavao od njih,poshto su moji ostali nazad,a ja se dovuk'o do prvih redova! Shta reci,uz Metaliku,najbolji dogadjaj u zhivotu! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 e vala meni je stvarno bio fenomenalan cert! ublatnjavili smo se ko stoke a ovo mi je bio prvi put u zivotu da sam bio srecan sto pada kisha... ja sam se najvise raspametio kad su krenuli da sviraju Spirit in black... e a ono blato i sve... ni zbog cega na svetu se ne bi tako usvinjio i stajao mokar celu noc osim SLAYERaaaaaa!!! ovo se pamti Quote
Гласник смрти Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 e sad je fora poredjati sve to!!! Ово је тачан редослед свирања: Darkness Of Christ (Intro) Disciple War Ensemble Blood Red Necrophiliac At Down They Sleep Spirit In Black Stain of mind God Send Death Dead skin mask Seasons In The Abyss Posmortem Raining Blood South Of Heaven Silent Scream Mandatory Suicide Angel Of Death Quote
Angelystor Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) Moj utisak slayera imate ana egzit temi Jebena shteta za SNM! Edited July 10, 2005 by Vanish To Perfection Quote
Nixx Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 (edited) Svirka je stvarno bila odlicna, kad se uzme u obzir da je festival bio u pitanju, zvucali su stvarno mocno. Cekali smo na kisi nesto vise od 3 sata kad smo stigli, na srecu mora se pohvaliti obezbedjenje koje je dalo onaj najlon da nas koliko-toliko zastiti od provale oblaka. Vecina je prilicno smorena bila za vreme nastupa predgrupe, a i ne krivim ih. Prava provala oblaka je pocela kada se zacuo intro Darkness Of Christ, a zatim toliko iscekivani DISCIPLE, a za njom WAR ENSEMBLE. Zacudilo me je sto nisu uopste svirali Hell Awaits, ali sa tog albuma su u repertoar ubacili AT DAWN THEY SLEEP i naravno "the Slayer love song" - NECROPHILIAC. Na moje veliko razocarenje nisu ama bas nista svirali sa Divine Intervention, niti su svirali nesto sa Show No Mercy. Atmosfera je bila opste ludilo, sto se moglo citati sa lica obezbedjenja i novinara koji su bili zaprepascenji tolikom energijom, besom, mrznjom i euforijom (kakav je to skup emocija bio). Fanova je nesto malo bilo, nisam mogao da se bas okrenem i od prilike procenim. Ne mogu reci da sam sa nastupa otisao skroz zadovoljen, ali u vecej meri jesam. P.S: Silent Scream me je jako iznenadio i obradovao, a Araya i njegova brada su bas bile isto jedno prijatno iznenadjenje, kad se ljudi sete vremena Seasonsa... Edited July 10, 2005 by Antichrist Superstar Quote
Angelystor Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 I da...veliki pozdrav za PROTAGONISTU! Quote
Марија П : Posted July 10, 2005 Report Posted July 10, 2005 Ja cu kao jedinu zamerku naglasiti onaj jebeni dim od koga se bend teze video...mrzim ta sranja. Quote
Recommended Posts