Jump to content

Slayer

Karlo SE

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Dobra pesma, Psyhcopathy Red će verovatno nositi ceo album i možda još dve/tri pesme, ostale neka budu na ovom nivou i ja sam zadovoljan. Nije mi jasno šta ste vi očekivali?

Slejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zvuk mi je jako cudan.Nadam se da nece tako zvucati na albumu.

Ta promo verzija sa losijim zvukom ide samo reprezentativno na net a naravno da ce na originalu biti normalno.To je da ih radio stanice ne bi neovlasceno emitovale pa da moraju da se jure s njima...

sigurno ce da rokaju blood,angel,post i season to je dovoljno za ekstazu

od novog ce 5-6 mozda,a sa goda i christa sumnjam da ce vishe od 2 stvari,isto vazi i za diabolus i divine

ova nova,hate worldwide je ok,nista jebitachno

Ili sam prezeljan, ili lud(ovo znam da jeste, samo ne znam koliko) ili nesto trece, ali meni se ovo svidja, 3 puta sam preslusao i slusam jos, super mi je.

Nisi ni lud,ni prezeljan...nego jednostavno ti se dopada nova muzika najboljeg benda na svetu.Potpuno razumljivo.

Ok je pesma,kao sto sam rekao nista posebno,ali je ok.Strofa je do jaja (riff odlican a Araya jako jebeno zao),i mnogo mi se dopada onaj deo od 2:00,super deo,i onda prelaz na strofu...super zvuci.Ali ipak,mislim da bi pesma bila mnogo bolja da nema toliko soliranja,vec da su umesto jedne solo deonice u sredini ubacili neki prelaz i neki riff,sa vokalima preko.

najbolja stvar oko izlaska novog je to shto ce da krenu na tour,mozda i u srbiju

Ti zaista verujes da ce im pasti na pamet da ponovo dolaze ovde nakon onog proslogodisnjeg otkazivanja?