kuruz Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) Шта је са звуком бубња? Не свиђа ми се песма. Edited July 27, 2009 by Куруз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Nista posebno! Ali opet lepo je cuti novu Slayer pesmu x) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Solo su izvukli iz bogate riznice alternativnih solaža preteklih sa Raining Blooda :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 "Slabasno" je preslaba rec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Njah... ne svidja mi se nesto preterano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Oni najavise album koji ce da lici na seasons Psychopathy red je jedno 32047 puta bolja pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 ^Check the spelling errors Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-16 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Dobra pesma, Psyhcopathy Red će verovatno nositi ceo album i možda još dve/tri pesme, ostale neka budu na ovom nivou i ja sam zadovoljan. Nije mi jasno šta ste vi očekivali? Slejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Nist' posebno.Ok pesma,dobre su mi strofe,ali previse soliranja za tako kratku pesmu i u globalu nista posebno.Zvuk mi je jako cudan.Nadam se da nece tako zvucati na albumu.I nadam se da ce biti boljih pesama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ok, pesma ali ništa što pomera granice. Bar ovako, van koncepta albuma. Zvuk...hmm, verovatno je takav zbog striminga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Nist' posebno.Ok pesma,dobre su mi strofe,ali previse soliranja za tako kratku pesmu i u globalu nista posebno.Zvuk mi je jako cudan.Nadam se da nece tako zvucati na albumu.I nadam se da ce biti boljih pesama. Pogotovo zvuk gitare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Zvuk mi je jako cudan.Nadam se da nece tako zvucati na albumu. Ta promo verzija sa losijim zvukom ide samo reprezentativno na net a naravno da ce na originalu biti normalno.To je da ih radio stanice ne bi neovlasceno emitovale pa da moraju da se jure s njima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Boli me kurac za zvuk, pesma je jadna i to nijedna produkcija na svetu nece moci da izvuce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Kad i Lemi kaze da pesma nije nista narocito, onda znam koliko je sati Evo rapidshare link: http://rapidshare.com/files/260615478/Hdw0...iaportal.ru.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 320kbps kvaliteta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ma nijedan kvalitet ne može da odagna činjenicu da mi je samo tri note ostalo u mozgu... Bre. Ovo otezanje oko izlaska albuma mi liči na obećanja mog finansijskog "evo sa' će plata, samo što nije.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 najbolja stvar oko izlaska novog je to shto ce da krenu na tour,mozda i u srbiju ili neku okolnu zemljicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 Ili sam prezeljan, ili lud(ovo znam da jeste, samo ne znam koliko) ili nesto trece, ali meni se ovo svidja, 3 puta sam preslusao i slusam jos, super mi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 (edited) I svirat će čitav novi album + God Hates Us All Edit: uleti mi u post Edited July 27, 2009 by F4R15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Karlo mnogo dugo slušaš Slejer pa ti sve lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 sigurno ce da rokaju blood,angel,post i season to je dovoljno za ekstazu od novog ce 5-6 mozda,a sa goda i christa sumnjam da ce vishe od 2 stvari,isto vazi i za diabolus i divine ova nova,hate worldwide je ok,nista jebitachno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drogarito Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Trebali bi da sviraju vise pesama sa show no mercy-ja i hell awaits-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ili sam prezeljan, ili lud(ovo znam da jeste, samo ne znam koliko) ili nesto trece, ali meni se ovo svidja, 3 puta sam preslusao i slusam jos, super mi je. Nisi ni lud,ni prezeljan...nego jednostavno ti se dopada nova muzika najboljeg benda na svetu.Potpuno razumljivo. Ok je pesma,kao sto sam rekao nista posebno,ali je ok.Strofa je do jaja (riff odlican a Araya jako jebeno zao),i mnogo mi se dopada onaj deo od 2:00,super deo,i onda prelaz na strofu...super zvuci.Ali ipak,mislim da bi pesma bila mnogo bolja da nema toliko soliranja,vec da su umesto jedne solo deonice u sredini ubacili neki prelaz i neki riff,sa vokalima preko. najbolja stvar oko izlaska novog je to shto ce da krenu na tour,mozda i u srbiju Ti zaista verujes da ce im pasti na pamet da ponovo dolaze ovde nakon onog proslogodisnjeg otkazivanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 napisao sam mozda,ne sigurno...sigurno ce u sofiju ili budimpestu,pa ko hoce nek izvoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 I svirat će čitav novi album + God Hates Us All Ne bih imao nista protiv."Disciple","God Send Death","Bloodline","Cast Down","New Faith","Here Comes The JEBENA Pain","Payback","War Zone","Exile"...meni dovoljno da odem u pizdu lepu materinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts