Jump to content

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Стварно бре, правда се три дана и три ноћи...Досад би аплоудовао све могуће Слејер бутлеге. :D

Posted
Imam ja ceo dvd, zvuk je k'o sa albuma, slika nije nesto. Ali jebiga, nema sanse da kacim dvd sa ubogih 16kbs uploada...

Posaljite meni DVD, ja cu ga uploadovati. Imam paket 1024/384 tako da ce to ici koliko-toliko brzo.

Posted

Pa sta? Jbt, znas li ti koliko meni treba vremena da upload-ujem jednu jedinu pesmu? :) To je u praksi daleko sporije nego sto se cini na papiru. :da:

Plus sto u ovoj mojoj pripizdini nestaje struje minimum 5 puta dnevno. :) Nema sanse, bre. :)

Posted
Pa sta? Jbt, znas li ti koliko meni treba vremena da upload-ujem jednu jedinu pesmu? :) To je u praksi daleko sporije nego sto se cini na papiru. :da:

Plus sto u ovoj mojoj pripizdini nestaje struje minimum 5 puta dnevno. :) Nema sanse, bre. :)

Jbt na kraju će ispasti da samo u našoj opštin i cima struja,ili u samo okolnim selima...Meni se ljudi sa strane čude kad im kažem da stalno cima struja...Al jbg UPS je 50 evra vredi.,al nemam ja te pare....Talvi pošalji meni snimak ja imam brzinu downloada 512 a za up ne znam

Posted

I da se razumemo jos jednu stvar: kad bih sad hteo da se bavim megalomanskim upload-om pre bih upload-ovao onaj snimak 2. dana Legacy-ja od 3.5 GB gde ima po nekoliko pesama od Amorphis, Testament-a, Unleashed i Belphegor. :) :) :)

Posted
Jbt na kraju će ispasti da samo u našoj opštin i cima struja,ili u samo okolnim selima...Meni se ljudi sa strane čude kad im kažem da stalno cima struja...Al jbg UPS je 50 evra vredi.,al nemam ja te pare....Talvi pošalji meni snimak ja imam brzinu downloada 512 a za up ne znam

Upload ti je vjerovatno 64

Posted
Snimak uopste nije los,lupetaju gluposti.Sniman je izdaleka a oni koji su bili znaju da je padao pljusak skoro ceo koncert pa je i to otezalo uslove.

Мени остало у сећању да је киша падала током прве три, четири песме, па да је после стала. :)

Знам да током Raining Blood није падала. :(

Snimak uopste nije los,lupetaju gluposti.Sniman je izdaleka a oni koji su bili znaju da je padao pljusak skoro ceo koncert pa je i to otezalo uslove.

Мени остало у сећању да је киша падала током прве три, четири песме, па да је после стала. :)

Знам да током Raining Blood није падала. :(

Posted

ja pesacio po pljusku od petrovaradina sa nekim raspalim..belgijancima valjda.ne znam na sta smo licili pandurima,ali nisu nas pretresali...kad sam se ujutru vratio u bg kod trafike me je neki lik pitao "brate od koga si bezao?" zbog blata na nogama...stara dobra vremena...

Posted

Egzit je bez obzira na vreme unapred napor. Ako bude sunčano, prašinčina k'o na Divljem Zapadu. Ako padne kiša, glib do kolena... ne zna se šta je gore. Trebalo je videti mene posle Cypress Hill-a, spuštala sam se niz jedno od onih brda na zamišljenom skibordu a poslednjih par metara na dupetu :) reci prase i baci se u blato :)

Posted
Ja sam pokisao kao picka,posto sam od 17.00h bio zakucan u prvom redu i cekao.

Ja sam stigao u 18h isto tu uz ogradu ali se nismo znali tada.Ti mora da si bio sa Nixxom,slao mi je slike gde mi se vidi pola face iza Zoke iz Infesta,zajedno smo dosli.Samo najverniji koji cekaju kao mi 15 godina da gledamo majstore stojimo na pljusku 3-4 sata da bi bili u prvim redovima.,to niko normalan ne bi radio.Kako se narod skupljao pritisli nas tu uz ogradu gde smo i ostali citav koncert.Pokusavali su neki grmalji slicni meni da se probiju ali to ne bih dao ni za zivu glavu.Samo jedan malecki mi se provukao ispod i stao ispred mene ali mi nije smetao.

Al kako smo napusavali one jadne ljude iz Overdrive-a koji su dobili priliku da sviraju pred onolikom rajom kao predgrupa najvecima.Na kraju su i oni razumeli da smo mi tu zbog institucije i onaj pevach kaze evo jos jedna pesma pa Slejer.Kad krenuse oni njihovi da razvlace kablove i da namestaju zvuk a mi da poludimo.Kad ce,kad ce...Kad negde u sumrak prodje Kole Polzovic a Zoka ga pita "Koleee,kad pocinje"?A on samo sa obe sake pokaza i kaze "Za 10 minuta" a mi u trans.

Kad je pocelo svi znaju koja koma je bila.Kad su izuli Disciple i pobegli iz Marshalki i ugasilo se svetlo.Raja da poludi.Neartikulisani krici ranjenih zveri i razjarenih demona iz publike.Samo vidis pali se svetlo kod mikrofona i prosedi bradati djavo himself izlazi i pita "ARE YOU READY FOR WAR"?"It seems to me that you are ready for war for a very long time,hahaha..."!"WAR ENSEMBLEEEEE"!

Posle koncerta neki idu kao na Hammer stage da gledaju druge bendove a mi pravo napolje da se opasuljimo.U pekari sam susio autobusku kartu da mi primi kondukter sutradan da bih mogao da se vratim kuci.Mobilni,licna karta,sve je bilo natopljeno.Mesavina kise,znoja,blata i krvi-METAL!!!

Posted (edited)

:)

Mi smo posle otisli na Metal stage da metiljamo, onako mokri i blatnjavi. Secam se, svirao je Amon Din i gomila nekih metalcore bendova...

Posle sam bio bolestan 2 nedelje.

- Najjaca slika - u povratku kazem drugaru u vozu da zatvori/otvori prozor (ne secam se). On, sedeci, rukom krece da to i uradi. 20 sekundi kasnije - njemu ruka ostala na prozoru, a on vec spava.

I tako je ostala dobar deo puta :) :) :)

Eh, to bese prizor... Jedna od onih nebitnih stvari kojih se secas do kraja zivota.

- Ujutru, 7-8h u BG-u. Ulazimo u bus do kuce. Ljudi nas zacudjeno gledaju. Tek tada registrujemo da smo tezi za po par kila blata koje nam prekriva manje-vise cele pantalone, a i gornji deo.

Do jaja :)

Edited by Џepk
Posted
Ja sam stigao u 18h isto tu uz ogradu ali se nismo znali tada.Ti mora da si bio sa Nixxom,slao mi je slike gde mi se vidi pola face iza Zoke iz Infesta,zajedno smo dosli.Samo najverniji koji cekaju kao mi 15 godina da gledamo majstore stojimo na pljusku 3-4 sata da bi bili u prvim redovima.,to niko normalan ne bi radio.Kako se narod skupljao pritisli nas tu uz ogradu gde smo i ostali citav koncert.Pokusavali su neki grmalji slicni meni da se probiju ali to ne bih dao ni za zivu glavu.Samo jedan malecki mi se provukao ispod i stao ispred mene ali mi nije smetao.

Al kako smo napusavali one jadne ljude iz Overdrive-a koji su dobili priliku da sviraju pred onolikom rajom kao predgrupa najvecima.Na kraju su i oni razumeli da smo mi tu zbog institucije i onaj pevach kaze evo jos jedna pesma pa Slejer.Kad krenuse oni njihovi da razvlace kablove i da namestaju zvuk a mi da poludimo.Kad ce,kad ce...Kad negde u sumrak prodje Kole Polzovic a Zoka ga pita "Koleee,kad pocinje"?A on samo sa obe sake pokaza i kaze "Za 10 minuta" a mi u trans.

Kad je pocelo svi znaju koja koma je bila.Kad su izuli Disciple i pobegli iz Marshalki i ugasilo se svetlo.Raja da poludi.Neartikulisani krici ranjenih zveri i razjarenih demona iz publike.Samo vidis pali se svetlo kod mikrofona i prosedi bradati djavo himself izlazi i pita "ARE YOU READY FOR WAR"?"It seems to me that you are ready for war for a very long time,hahaha..."!"WAR ENSEMBLEEEEE"!

Posle koncerta neki idu kao na Hammer stage da gledaju druge bendove a mi pravo napolje da se opasuljimo.U pekari sam susio autobusku kartu da mi primi kondukter sutradan da bih mogao da se vratim kuci.Mobilni,licna karta,sve je bilo natopljeno.Mesavina kise,znoja,blata i krvi-METAL!!!

Da,bili smo Nixx,ja i jos dva nasa drugara.Ima i mene na toj slici skroz u levom cosku.

I sto je interesantno,imam apsolutno ista secanja i skoro identican kraj veceri.Odlazak odmah posle koncerta i blejanje u pekari. :) Sa tim sto smo mi odmah zapalili kuci,posto vise nista nije imalo smisla nakon pustosenja olmajti institucije.I da,zaista je nezahvalno biti predgrupa takvim velicinama...nesretnici iz Overdrive-a su to osetili na svojoj kozi.Bez ikakvog razloga su dobijali takav flejm...jebiga.Nego,mene je tada iznenadio i sjajan odnos security-a prema publici.Zaista na visokom profesionalnom nivou.Donosili su nam one najlone da ne kisnemo (a mi retardi ih svaki puta pokidali :) ...jebiga,SLEEEJEEER!!!),kome je trebalo vode,profesionalno i ljudski su se ponasali prema masi koja je zavrsila preko ograde...kapa dole.

Eh,kada bi se ponovilo...da se odrzao koncert prosle godine,siguran sam da bi bilo jos bolje.

Posted

Овердрајв прошли к'о Ван Гог. :)

Ишао сам са двојицом другара, један је био у обезбеђењу фестивала, други у организацији. Стигли смо пола сата пре почетка, пошто су се они теглили и стали негде на 30 метара од бине. Мени је то било срање, а они нису хтели да иду напред, па сам сам отишао у други ред, успут се пробио кроз две шутке да бих напред стајао сат времена на једној нози загрљен са неким ликовима које сам први пут видео у животу. Ништа нисам видео иза себе, тек на снимку сам приметио да су биле неке бакље и да је неки тип аутом ушао у публику. Смрт

После смо ишли на Метал Хамер, тамо гледали Бомбардер, али је мени остало у сећању само "Андере андере ипа ипа андере!!" :)