Jump to content

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
A i onaj antologijski deo kada sviraju War Ensemble.I na onoj pauzi izmedju prve i druge strofe,neko iz publike vikne "Opa!". :)

To posle stopke kad opet ide brzi deo.

Za slanje postom sam odkad reko a vi to jos niste uradili. :) Ja mogu da narezem Ajlin jer vec imam njenu adresu,da napunim jedan DVD sa Slejerovim retkim divixevima jer exit zauzima samo cetvrtinu DVD-a ili da stavim koncerte nekih drugih bendova?Naravno ti da posle rezes i saljes drugima dok neko ne stavi to na net da ljudi skidaju.

Juce sam slusao Psychopathy red i moj utisak je da je bas slejerovska (znaci dobra) ali meni samo fali spori deo (mosh,not).Sa tim bi bila kompletna.Ako ostale pesme budu u ovom fazonu bice odlican album.Samo da nema onih hardcore delova za ripanje,samo kec i mosh.Solaze vise na sporijim delovima nego na kecu,lepse zvuci kad keca samo rendisu a na moshu odsviraju melodicnu solazu (kao na Born of fire npr).

Posted
O prepodobni VK, hvala neizmerno na tome što ćeš uslišiti moje molitve i poslati mi Sleja!!

Živeo TI!

Posle posla podnosim žrtvu u Tvoju čast.

Mnogo puta sam to radio prijateljima i nije mi tesko.Volim to da radim i ispunjava me kad nekog necim obradujem.Nego danas je sahrana tati mog dobrog drugara koji je juce preminuo pa cu verovatno biti angazovan oko toga celog dana.Javicu ti kad sam narezao i poslao ili se jednostavno iznenadi kad postar donese.

Posted
:) Ćale skuplja moju poštu ja nikad nisam gajbi tako da to što imaš je adresa mog toplog roditeljskog doma i logističkog centra. Hvala unapred, ovo iznad malo sam se šalila. A možda stvarno i prikoljem koje pile :P
Posted (edited)
:) Ćale skuplja moju poštu ja nikad nisam gajbi tako da to što imaš je adresa mog toplog roditeljskog doma i logističkog centra. Hvala unapred, ovo iznad malo sam se šalila. A možda stvarno i prikoljem koje pile :P

Ma opusteno...

Ne znas ti koji su moji kapaciteti,koliko pilence treba da zrtvujes da mene podmiris.Kad sam sa drugarom u selu cuvao tovne pilice bili su po 3,5 kila zive vage.Napunili zamrzivace pa nam se ogadila piletina ali to je bilo odavno... :)

Naravno da se salim,cast mi je da ti to snimim i posaljem samo nemoj da me prijavis za sirenje piraterije... :)

Mirko de si bre drugar,nesto se primirio,nije ti se valjda opet smucio yum?Vala svasta covek ima ovde da vidi kakvi sve gmizu Srbijom.

Edited by Mr.Hate
Posted

Pa dobro jutro!...kao i ovo oko snimka oko Exita...kad je bilo?!? Koga zabole kad neko nema, što se nije setio ranije da nabavi, a i postoje pm za to. Kako fali moderator ovde, strašno...

Posted (edited)

Одлична слика! :lol:

Не обазири се на овог дебила, 'оће да се понаша као "елита" са авангарде. :puke:

Edited by Куруз
Posted
Mirko de si bre drugar,nesto se primirio,nije ti se valjda opet smucio yum?Vala svasta covek ima ovde da vidi kakvi sve gmizu Srbijom.

Tu sam ja, posmatram vas, snimam, pratim... :D

:pivopije:

Posted
Pa dobro jutro!...kao i ovo oko snimka oko Exita...kad je bilo?!? Koga zabole kad neko nema, što se nije setio ranije da nabavi, a i postoje pm za to. Kako fali moderator ovde, strašno...

Nemoj da si na kraj srca drugar,treba podeliti sa prijateljima ono sto imamo.Zasto ovde fali moderator kad pricamo o Slejerovom koncertu sa exita,to je ontopic?Ja cu o tome verovatno da pricam dok ne prevrnem oci.A drugo kakve veze ima sto je slika stara,sto sad ne bi smeli da pricamo o albumu Show no mercy koji je triput stariji od te slike?

Sad kad ti ja kompletiram ono sto se dogovaramo imaces sve do devedesete i ima odmah da se oraspolozis. :D

Posted

Ma ok je sve. I ja sam juče bio na ivici, malo više nadrndan nego obično iz drugih razloga.

Jel zna neko možda remastere njihovih prvih albuma gde mogu da potražim. Ostali i mogu da se nađu ali Show No Mercy nema nigde...

Posted (edited)
Kako fali moderator ovde, strašno...

Ja nisam primetio spam na temi, lepo pričate o koncertu.

Na šta si ti mislio?

Zasto ovde fali moderator kad pricamo o Slejerovom koncertu sa exita,to je ontopic?

Tačno tako. :pivopije:

Edited by Divlji Tigar
Posted
Neće niko da uploaduje nego ću ja da ti pošaljem kad meni pošalje Mirko :P

Kako Mirko,zasto sam ja juce rezao i danas spakovao za slanje DVD sa 7 Slejerovih divixeva ukljucujuci i Exit?