thrash forever Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Neka je hvaljena porodica Bunalti bunalti se rodi vaistinu se rodi Quote
МегафаН Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 bunalti se rodi vaistinu se rodi Quote
El Karnisero Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Danas sam 4 sata neprekidno slusao novi album. Quote
lemmy sixx Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Dakle,sta da kazem...olmajti institucija je jos jednom dokazala svu svoju velicinu,kako se treba svirati metal,i pokazala koliko je superiornija u odnosu na kojekakve pilicare koji rade comebackove sa 50 godina. Jos jedan u nizu sjajnih albuma ovog gigantskog benda,koji pokazuje da nije prestar,i daje domace zadatke mladim bendovima,domace zadatke koje nikada nece uspeti resiti.Da se ne lazemo,nemaju naslednika,niko nece biti kao Slayer.Niko. Album ima sve...klasicne Slayer rokacine:Unit 731,Public Display Of Dismemberment (obe su u totalnom Reign In Blood fazonu),Snuff (razbija),Hate Worldwide,Psychopathy Red,Not Of This God...mracne,atmosfericne i melodicne pesme "Beauty Through Order" (metal pesma godine,bez ikakve diskusije) i "Play With Dolls" (bolesna pesma,refren je neverovatan)...pesme sa modernijim pristupom Human Strain i Americon (ta mi je inace jedina nesto slabija pesma na albumu)... dakle,kompletan album,kao sto bi rekle kockaste komsije kompletan uradak. Za sada mi se najvise izdvojila metal pesma godine,neverovatna "Beauty Through Order".Fascinantna pesma.Ostale su sve tu,sve melju,sem navedene Americon koja mi nije nista posebno. Poredjenja sa Christ Illusion su jos uvek nemoguca,prerano je.Vreme ce kasti. U svakom slucaju,olmajti institucija kolje,"World Painted Blood" je sjajan...samo Slejaaa. Quote
salebghouse Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 preslusao sam 2-3 puta, ok je, ali pusticu da se malo slegne pa cu da napisem nesto. bio sam previse brzoplet sa pesmama koje su pustali na kasicicu Quote
Sadomator Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Meni je bolji od dva zadnja u startu. Vidit cemo dalje kako ce vrijeme pokazati, bit ce jebena borba Quote
El Karnisero Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 @ Usmrkani nabusiti muzicar Svaka ti je zlatna. Quote
hate squad Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 TOTALNO LUDILO OD ALBUMA! Licno, nakon dugo vremena slusam ceo Slayerov album bez problema i preskakanja! Bolji mi je od prethodnika, a on mi je opet bolji od svega nakon Divinea. Odusevljen sam! Quote
Drogarito Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Odlican album.Sve bolji i bolji.Uh,Dave bas profesionalno odradio posao Quote
lemmy sixx Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Beauty through order...pesma godine...pesma prosle godine...pesma pretprosle godine... Quote
Patriarch Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 uhvatio sam danas nešto vremena, pa preslušao... lično nisam nešto oduševljen, ali slažem se s mišljenjem da je bolji od nekih prethodnika... ima pesama koje malko privlače pažnju, pa ne bih rekao da je album monoton... od 1 - 10, solidnih 6,5 Quote
El Karnisero Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) Tek mi danas usla u usi Beauty Through Order.Opasna pesma. A malo je 6.5 a i rano je za ocenjivanje. Edited October 25, 2009 by El Karnisero Quote
Talvi Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 A malo je 6.5 a i rano je za ocenjivanje. Ne mislis da su prvi i drugi deo recenice malo kontradiktorni? Quote
El Karnisero Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Jebiga,pokusavam da budem invertan i tr00. Quote
El Pistolero Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Za razliku od ostalih bendova, kod Slayera nema kompromisa... tako je bilo i ovog puta!!! Slayerrr!!!! \ii/ Quote
Sadomator Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 8.5 do sad, odnosno preko noci. Quote
vudun Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 (edited) 8.5 do sad, odnosno preko noci. Може. World Painted Blood (стара добра ), Playing With Dolls и Beauty Through Order су ми скроз океј, и оне извлаче албум. Human Strain је такође интересантна, док остале песме ми нису баш по укусу. Тек сам га јутрос скинуо, па нека ''преноћи'' и код мене. У сваком случају је бољи од CI. Edited October 25, 2009 by Вуду ПопаЯa Quote
Kwlt Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 "I never throught that taste of you will be only thing that makes me breathe..." Quote
Diddy Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Skroz dobar album.Snuff i World Painted Blood mi najbolje posle prvog preslushavanja, pored Psychopathy Red. Quote
Álvaro Recoba Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Ја сам стигао до Snuff и никако да кренем даље. Стално је понављам Quote
Amphitritê Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Otkinuli smo se sinoc od slusanja a danas nastavljam "solo" da uzivam u pesmama... (pogotovo Beauty Through Order). 1 Quote
Milos Pink Floyd Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 za sada, pored prva 3 singla koja su mi vec jako usla u glavu, omiljena stvar je sesta pesma public display...mnogo jaka, mnogo brza i mnogo snazna. sve u svemu mislim da nisam pogresio ako kazem da je ovo najbolja stvar od slayera od 1990-te godine. bolje je ovo od christ illusiona. najbolji thrash metal bend u istoriji je dokazao da je najbolji, neumorno thrashuju vec 26 godina. Quote
Drogarito Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Bolji je od Diabolus,GHUA i Christ Illusion. Quote
lemmy sixx Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 Kako kome...meni je jos uvek malo prerano za ocenu,tek ga juce poceh slusati...ali ako cemo ishitreno,nije bolji.Meni su sva tri jaca.Ali dobro,vreme ce kasti. Quote
Recommended Posts