Feniks . Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Sad samo da dođu opet... treba nam Slayer koncert. Mudro zboris druze Gledao sam ih dva puta(Budimpesta i NS) ali mora i treci, da bude njihov solo koncert u BG...Jebem ti one pametnjakovice koji su umislili da Castle moze da prodje kod nas, pa je zbog njih otkazan i Sčayer...valjda ce doci iduce godine i kod nas, pa da se pobijemo kao ljudi Fin album na prvo slusanje, videcemo dalje... Quote
Nixx Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Album je mnogo jak. Najbolje pesme su definitivno Beauty Through Orderi Playing With Dolls, jezive. I ostalno što do sada nismo čuli nijeloše, sviđaju mi se čak i Snuff i Americon, a kao najslabije biizdvojio Human Strain i Public Display Of Dismemberment, za dlaku jefalilo da dodam i Unit 731 među ove dve ali ipak ne. Quote
Ајлин Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Haha, ne mogu a da ne primetim kako su za Human Strain mišljenja duboko podeljena. Playing with dolls je nekako najveći izlet, čini se. I slažem se da je produkcija mogla biti prljavija malo. @Grob: Lombardo mogao biti brži, hmm... a gde to konkretno? Quote
In The Flesh Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 @Grob: Lombardo mogao biti brži, hmm... a gde to konkretno? Misli na sveukupnu "beats per minute" brzinu u pjesmama. Jesu one sve brze,ali nijedna nije primaci Necrophobic-u. Unit 731 zamalo. Quote
Grobodan Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 To Nije neka zamerka koja mi kvari ugodjaj, samo licna zeljica prouzrokovana slusanjem starih albuma ovih dana. Quote
In The Flesh Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) Mada,ako cemo pravo,Lombardo nije mogao brze od onih blast beat-ova. Jednostavno,pjesme su pisane u odredjenom tempu (btm) i to nema veze sa bubnjarem. Ko bi rekao da je Master of Puppets tempom najbrza pjesma Metallice? Lars ne svira 1111 i zato djeluje sporije od Battery npr,a 210 bpm joj je brzina,nasuprot Battery koja je 190. Edited October 26, 2009 by Poor Twisted Me Quote
El Karnisero Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Najbolje pesme su definitivno Beauty Through Orderi Playing With Dolls, jezive Moj covek. Quote
Karlo SE Posted October 26, 2009 Author Report Posted October 26, 2009 Odlican album, neki lucidni momentici koji leze do jaja, ostalo klasicna krljacina, a sveukupno malo ubedljivije od CI, jos jednom, sjajan album olmajti institucije! Treba nam koncert! Quote
thrash forever Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Stvari su oko metala koja vam se svidja vrlo proste. I to ih čini vrlo komplikovanim. Prava doza agresivnog zvuka, ukomponovana u ritam koji podiže adrenalin. Izazivanje specifičnog raspoloženja, veoma negativnog a bezopasnog. Katarzičnog. Moment ekstraktovanja iz winrar-a novog Slayer-a... kao pred seks s novim partnerom. Uvod, prvi rifovi, prva slika, evo ih ponovo na koncertu kod nas i otvaraju ga baš tako. Ludnica. Beauty through Order kao najjači utisak. Ne, Hate worldwide... počelo je. Ovaj put se čini da jedanaest pesama nisu ukomponovane kao koncept. Ali nešto ih tako skoro bezveze pobacane na spisak čini konceptom. Opet će sve zajedno biti samo jedna pesma. I album će trajati deset minuta. Zašto? Ne znam, i nisam uspeo da saznam za sve ove godine. Ulazi u krv. 1 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Ima ok trenutaka ali generalno govno,zato sto se od Slayer-a uvek vise ocekuje.... 1 1 Quote
МегафаН Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 (edited) human strain dere guzove, WPB, PWD, PR, ostalo solidno, mada ima dijelova koji smaraju pomalo, meni je americon dobra, solidan album. Znaci imamo sada tri od Big Four prava dobra trash albuma, jos Anthrax i vise se i ne moze ocekivati, nego da izdaju opet dogodine Edited October 27, 2009 by megafann 1 1 Quote
Nixx Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Americon je super stvar. Što je više slušam sve mi se više sviđa. Muzika razvaljuje, a i tekstualno su baš pogodili srž. Ima neki krv za naftu šmek, mogla je slobodno i na CI-u da se nađe. Quote
In The Flesh Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 "It's all about the madafakin' oil" Quote
Drogarito Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Ljudi jos 8 dana do izlaska WPB Quote
Drogarito Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Beauty through order,Unit 731 i snuff Quote
Sgt.Splatter Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Smorio sam se tokom slušanja. Jebeš ti to. Posle sam uzeo da preslušam Undisputed Attitude Izvrstan izbor gospodine. Quote
lemmy sixx Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 "It's all about the madafakin' oil" Mogu da ti kazem da mi i ta pesma usla u usi.... 1 Quote
vudun Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Све песме улазе у уши, једино Unit 731 не. Барем не код мене. Human Strain је најоригиналнија стварчица, нетипично слејерашка, допада ми све више... Зна се које песме су фаворити, ту се, мање-више, сви слажемо. 1 Quote
lemmy sixx Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Beauty Through Order,Playing With Dolls,World Painted Blood,Psychopathy Red i Snuff moji favoriti. 1 Quote
vudun Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Од златне болдоване, па све до бронзане, ја се слажем. Најбоље песме за најсјајнија одличја. 1 Quote
kuruz Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Human Strain је најоригиналнија стварчица, нетипично слејерашка, допада ми све више... Убедљиво најбоља. 1 Quote
kaznjavator Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Ubedljivo najlosisi album Slayera. Mislio sam da ce posle isto loseg Christ ilusion da se trgnu i vrate, a oni jos gore. Mislim da je najveci promasaj sto su vratili Lombarda u bend. Covek je upropastio sve dobre ideje, a oba gore pomenuta albuma su puna nerealizovanih dobrih ideja. Steta 2 2 Quote
El Karnisero Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Ti izgleda nisi slusao isti album kao mi. Quote
kaznjavator Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Sudeci po vasoj prici izgleda da nisam. Jbg, da je Bostaph ostao bilo bi verovatno mnogo bolje, ali ovako ispod proseka za takav bend. 1 1 Quote
Recommended Posts