Grobodan Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ti si jos super prosao,ti bar imas buklet.Meni uvaljeno neko govno bez booklet-a,tekstova...ko na trafici da sam uzeo. E, ja dolazim juče u Mamut i vidim novi Slayer za 750. Uzmem, otvaram i vidim situaciju kao ti. Otišao sam i vratio im, ja sumnjam da je to promo disk. Nisam dobro osmotrio, ajd ti vidi da li negde na omotu piše "for promotional use only - not for sale". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 Ne pise nigde...ja mislim da se tu radi o nekoj low budget varijanti albuma,koja se prodaje po trafikama,benzinskim pumpama i sl... Jebeni Limundo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 http://slayer.skyroo.com/se/view/music/index.html можда испадне скупље, али је то ипак Слејер. а и сигуран си да си добио праву ствар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 http://www.slayer.net/us/news/slayer-alive-and-killing-shockhound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted January 20, 2010 Report Share Posted January 20, 2010 Bas malopre odgledah! Riff of destiny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 (edited) Ako vam se dopao novi album, imate super ponudu u Mamutu, novi album za 800 din. D: -edit- A , vidim prichali ste o tome. Lol ne bi nikad covek rekao da je promo, izgleda ko bash punachan digipack. Edited January 21, 2010 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 ova tema mora da se pinuje da kad dodjem pijan mogu lako da je nadjem i kažem SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Toooooo debeli!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 25.06.2010. - Bukurešt, Rumunija u okviru Sonisphere Festivala, potvrđeno na njihovom zvaničnom sajtu. Za Bugarsku još nema ništa, a ni za Rumuniju ni na Sonisphere sajtu, ali ovi su već potvrdili. Ako ne dođu u Bugarsku, Rumunija je najbliža opcija. La Katarg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 posle nekog vremena slushanja mogu da kazem da mi je WPB bolji od CI...malo je zvuk rafinisaniji na CI, al nekako mi se i svidela ova sirovost na WPB... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 ^My thoughts exactly. Meni je zvuk najveci plus ovog albuma. Neje mi mindblowing, al' svakako najbolji Slayer rad od "Divine Intervention"a pa na 'vamo...Ne racunajuci DI, of course. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Ova Clash of the titans repeat turneja bi bila za srcku al nece nasi to da odrade,odnosno nema ko.Treba da se pali preko mada nije to to kao kod kuce medju svojima da zajedno odlepimo.Kao na Exitu 2005 kako smo urlali i plakali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 ^My thoughts exactly. Meni je zvuk najveci plus ovog albuma. Neje mi mindblowing, al' svakako najbolji Slayer rad od "Divine Intervention"a pa na 'vamo...Ne racunajuci DI, of course. dobro..GHA ima 3 stabilnija hita...mislim na disciple, god send death i bloodline... mada je opet WPB jachi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Meni nije...meni je bolji i CI,i GHUA,a o velicanstvenom Diabolus-u da ne pricam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixx Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Lično, bolji mi je od prošlog, od Diabolusa nije...ne znam da li je to do mene, ali nebi mogao ni da ih poredim, nebo i zemlja je razlika među ta dva, po svemu, a od GHUA mi definitivno nije bolji (bar sad) jer sam ga manje puta slušao i jače mi je prirastao srcu. Onako, lično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Meni nije...meni je bolji i CI,i GHUA,a o velicanstvenom Diabolus-u da ne pricam. Odnosno, ovo ti je najmanje dobar Slayer album? Sto se mene tice,bolji je od samo od CI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 Pa ne bih se bas tako izrazio...najmanje velicanstveno odlican bi bio bolji izraz. Beauty through order je definitivno najbolja pesma koju su napravili od 2000.pa na ovamo,i sa recimo te atmosfericnije strane bi se moglo reci da je WPB bolji od prethodnika.Ali sto se tice brzih krljacina,nije.A posto je Slayer pre svega bend velicanstvenog pustosenja,sa te strane i sagledam celine. I prokleti bili sto me terate da poredim ova remek dela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 God Hates Us All је мени омиљени Слеја албум, последња два му нису ни принети. 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cavalera Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 jel se zajebavate? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 God Hates Us All је мени омиљени Слеја албум, последња два му нису ни принети. ja sam za taj album nekako emotivno vezan,... ne znam zasto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 zato sto je to prvi koji si cuo? u svakom slucaju izbacen si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoidberg Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Svi se loze na taj album zbog paljevinskog naziva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 zato sto je to prvi koji si cuo? u svakom slucaju izbacen si Prvi album Slayera koji sam ja cuo je bio Diabolus (ne racunam kompilaciju Seasons of Aggression),pa mi je opet GHUA bolji i vise sam vezan za njega. Sto je tu cudno? Album ubija. Disciple,Threshold,War Zone,New Faith,Bloodline,maestralna Deviance... GTFO GHUA pljuvači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwlt Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Meni je svaki album posle South za nijansu slabiji od prethodnog,shto je svaku pohvalu,nesumnjivo govori da daju 100% od sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Prvi album Slayera koji sam ja cuo je bio Diabolus (ne racunam kompilaciju Seasons of Aggression),pa mi je opet GHUA bolji i vise sam vezan za njega. Sto je tu cudno? Album ubija. Disciple,Threshold,War Zone,New Faith,Bloodline,maestralna Deviance... GTFO GHUA pljuvači. Alo GHUA lover, rifrešuj avatar ne vidiš se 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts