lemmy sixx Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Ne bih se bas slozio da je realnost (zavisi kako se uzme), ali da ga boli kurac to da. Pa nije realnost njegovim fanovima,da ne ulazim u tu pricu ponovo. Ali ipak mislim da je nepravda to sto je H&H tu gde jeste, od njih je sve i pocelo jebiga. Kao prvo,od njih nije pocelo nista.Kao drugo,oni su specijalni gosti na svirkama i sasvim je normalno da sviraju prvi.Kao trece,99% ljudi na te svirke dolazi da vidi veliku cetvorku (i ogromnu vecinu boli kurac za Anthrax) a ne H&H koje ce realno 90% ljudi iskulirati. Quote
Andrija Smith Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Sve jeste počelo od Iommija, i nepravda je da on svira kao gost pomenutima, ali tako je, ipak nije to Black Sabbath. Quote
Grobodan Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Kao prvo,od njih nije pocelo nista.Kao drugo,oni su specijalni gosti na svirkama i sasvim je normalno da sviraju prvi.Kao trece,99% ljudi na te svirke dolazi da vidi veliku cetvorku (i ogromnu vecinu boli kurac za Anthrax) a ne H&H koje ce realno 90% ljudi iskulirati. Uozbilji se... Od Ajomija jeste sve počelo, hteo to neko ili ne. A ne mogu da razumem da neko iskulira Sabbath koji ti pred nosom svira, but that's just me. A šta je H&H ako nije Sabbath? Koliko ja vidim, ovde tako piše recimo Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Sta je pocelo od Heaven And Hell-a,benda koji sada svira?Nista.Sta je pocelo od albuma ciji omot postavljas?Nista.Ja se slazem da je od Iommi-a pocelo,na kraju krajeva nije bitno ni da li se slazem ili ne,posto je to cinjenica.Ali od ovog benda koji sada svira,nije pocelo nista.To nije Black Sabbath,za Black Sabbath su potrebni Ozzy Osbourne (koliko god vi srali po tom coveku,on je Sabbath a ne Dio) i Bill Ward.Njih nema,nema Black Sabbath-a.To je i sam Iommi svestan,pa mu se ni bend vise ne zove tako. A u ovoj ekipi,oni su najmanje bitni.Mozes ti pricati sta hoces,ali to je tako.A kada kazem iskulirati,ne mislim na neki bojkot,bol u kurcu ili slicno,vec na jednostavno iskuliran odnos prema bendu posto ce se svi stedeti za poslednja tri benda...a poslednja dva pogotovo.I realno,ogromna vecina ljudi nece znati ni 95% repertoara koji H&H bude svirao. Quote
Grobodan Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 To je kao da kažeš "šta je počelo od ovog Slayera sada"... Dio JESTE Black Sabbath, on je spasao bend koji je Ozi zamalo uništio, bio je u bendu kao ravnopravan član, radio albume... pa Geezer je beše izjavio da su sa Ozijem radili 2 pesme 5 godina, a sa Diom album ko iz pičke. A zovu se tako zbog pravnih zajebancija i ni zbog čega drugog. A ovo zadnje je individualno, meni su oni bitniji od Anthraxa i Megadetha tamo Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Ajd Grobe ne pricaj gluposti...kakva ti je to komparacija "Sta je pocelo od Slayer-a sada?".Sta pricas ti?Slayer svira bez prestanka,sa jako retkim izmenama u postavi,sada su jedini koji ce tamo svirati u originalnoj postavi,i zovu se isto kao sto su se zvali i pre 27.godina. Dio nije bi blizu Black Sabbath koliko je to bio Ozzy...i nikada nece biti...svi post Ozzy albumi na gomilu da se skupe nisu ni do gleznja jednom "Master Of Reality" ili "Paranoid".Cinjenica.Svako ko prica drugacije jednostavno nije realan.Koliko im je trebalo sa Ozzy-em,bla bla bla...to nista nije bitno.A vidim koliko su i sa Dio-om bili srecni,usralo se.Uradili dva albuma,i ajd cao.Pa onda nakon 150 godina opet jedan album i cao.Pa onda opet stanka od pola milenijuma. Ovo zadnje jeste individualno,ali vecina ljudi tako razmislja.Barem sto se tice ove svirke. Quote
Ајлин Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 (edited) Tačno, sve nabrajam sebi, Antraks, Metalika, Slejer i jebo mamu ko ono četvrti svira... Edit: Grobei Lemi. Počeli ste sada da raspravljate o ukusima. Ozi vs Dio. Na Slejer temi Edited March 15, 2010 by Ајлин 2 1 Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Tačno, sve nabrajam sebi, Antraks, Metalika, Slejer i jebo mamu ko ono četvrti svira... Megadeth. Edit: Grobei Lemi. Počeli ste sada da raspravljate o ukusima. Ozi vs Dio. Na Slejer temi Ne raspravljamo mi o ukusima,vec o tome da li je ovo Black Sabbath ili ne. No,u pravu si,skrnavimo temu o olmajti instituciji,najmocnijem bendu na planeti. I zato: http://www.youtube.com/watch?v=f7JJnE_Gv70 KLANICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zaista su najjaci i najveci. Quote
In The Flesh Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Zaista su najjaci i najveci. Ne. 2 Quote
In The Flesh Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 I ti na Sajam i gledaj Slayer.... U stvari....cek...to je bilo otkazano. Quote
Ајлин Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Izadži s temu. http://www.youtube.com/watch?v=4DDcBpQSFSw&feature=related 2 1 Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 (edited) @Dukljanin Nevrmajnd...gledao sam ih jednom,gledacu ih opet.Sreci nikad kraja. Hir kams d pejn,fejs d SLEJEEEEEEEEERRRR!!!! @Ajlin Voleo bih cuti Black Magic,Hell Awaits i Chemical Warfare.To nisu svirali kod nas.Cisto da se zaokruzi ta klasika.Ghosts Of War takodjer mora biti,a mojoj sreci kraja ne bi bilo kada svirali Read Between The Lies i Hallowed Point.Ali to tesko da ce da bidne. Edited March 15, 2010 by lemmy sixx Quote
Grobodan Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Moze, moze, posebno te prve 3. (necemo vise o Diu, to cemo u busu uz cigaretu ). Nachi ja bih voleo od matorih - Antikrist, Kill again, Necrophobic, Ghosts of war i Hallowed point. 1 Quote
Ајлин Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Ja bih samo volela da me Prag vidi devetnaestog juna jer sam danas saznala raspored za jun i NE dopada mi se. Inače Black Magic & Die By The Sword magic duo. 1 Quote
In The Flesh Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 "A choice is made,made of free will,just like a choice,a choice to kill In the speed of a moment life stands still,NOW YOU'RE STANDING IN MY KILLING FIEEEEEEEEEEEEEEEELD-aaaaaaaaaaarrrrrghhhhhhhhhhhhh" Jebes sve to bez Divine krljacine!!!! Quote
lemmy sixx Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 Sa svima se slazem,ali tesko da cemo vecinu tih pesama cuti. Quote
Mladić Posted March 15, 2010 Report Posted March 15, 2010 ne vidim razliku, meni su svi slejer albumi tj. pjesme isti. izdaju jedan album trideset godina sa drugacijim tekstovima, koji su opet bolno predvidivi, citaj smrt, ubi, djavo, krv pa opet u krug...msm kad vidim ljude koji imaju po blizu 50 godina, kako izgledaju i kakav im je imidž, meni to djeluje kao zajebancija, ne mogu to ozbiljno da shvatim. znaci oni su pravi pozeri jbg 2 1 Quote
Nixx Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 @kilobajt_i_po Gospodin čovek, šta mu fali?! Ima sve što može da poželi, porodicu, novac, slavu i odelo kakvo Tadić ne može da priušti. 1 Quote
El Karnisero Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Sto se tice ove H&H price. Slazem se sa Lemijem sto se tice poredjenja H&H i Blek Sabata ali to nije poenta.Ovo je Big Four turneja.Da sam Bog ili Djavo sviraju uz njih i njih bi smatrao za predgrupu. Quote
Sandman Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Kill again Joj,to bih najvise voleo kad bi svirali. Quote
englis Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 (edited) @ lemmy sixx Natera me covece sa ovim svetim trojstvom da idem da bunarim po tejpovima. Edited March 16, 2010 by englis Quote
Recommended Posts