MEGGY Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 nravno mislim na slayer slichicu a ne na tvoj signature mada jebe kevu hahhahahaa Quote
Dani Posted July 27, 2005 Report Posted July 27, 2005 Celavac ima dobru majicu... sem slova - smaraju, treba da nestanu... Quote
Dani Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Ubica je nesto umislio... pusticemo ga ovaj put... Quote
fap_mashina Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Opaki su satanisti ovi iz Slayer... Quote
fap_mashina Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 E,nemoj tako,'leba ti! Ja sam izneA cinjenice u vezi Slayera.Necu ja u isti dzak s ovija spammerri Quote
srnde2 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Ja ne' da imam bilo kak'e veze sa satanisti, zato prelazim u seljaci i ima da slusham normalnu muziku. Quote
fap_mashina Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 E,vi's,ja sam 'teo vise puta da uradim tako nesto.Al' mi ne dadnu Maiden i Metallica. Quote
srnde2 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 E,vi's,ja sam 'teo vise puta da uradim tako nesto.Al' mi ne dadnu Maiden i Metallica. A ko su ti te dve ? Cerka i zena ?! Quote
fap_mashina Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Pa vise ko cale i keva...Al.. E,zajebi me! Eto,vis da si me naveo da sad ovde spamujem.Jebem te u guzicku rutavu. Necu s tebe da pricam,navodis me na internetsko zlo! Quote
srnde2 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Ma shto bre da spamujesh ?! 'Aj' lepo definiciju SlayeR - a. Quote
fap_mashina Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Aaa pa tebi nije spamovanje,ti bi samo da nadjes drustvo... Begaj tamo nesreco! Quote
srnde2 Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Aaa pa tebi nije spamovanje,ti bi samo da nadjes drustvo... Begaj tamo nesreco! To je tachno. Quote
Tomislav Sawyer Posted July 28, 2005 Report Posted July 28, 2005 Ima neki kratak klip od 30 sekundi sa pocetka pesme Raining Blood ali sam zaboravio adresu.Inace zna i kolega Troture pa ako moze neka posalje Ej bre Ljudi, po cenu da dosadim i bogu i djavolu reci cu i ovde...jer vidim (ili mi se pricinjava) da ima ljudi koji nisu videli moje postove u kojima kazem: Imam ceo SLAYER NS koncert snimljen na jednom DVD-u. Zvuk odlican, snimano iz mnogo vece blizine nego recimo onaj "live from hell" clip. Blah blah...baklje ludilo itd. Vrlo rado se menjam sa vama za ovaj a i druge kojekakve snimke, ako vas zanima javite se na PP. Dogovoricemo se lako A sto se Slayer-a tice, velika grupa metal bendova od kojih su neki i vise od 20 godina na sceni, otvoreno tvrdi da je Slayer ubedljivo najbolji live metal band koji postoji. Dakle ljudi koji i sami sviraju festivale i arene i prosli su i videli sve, ne neki klinci ili nalozeni fanovi koji nemogu da budu objektivni (kao ja recimo ) ...i sta sad mi tu da seremo...kao ovo ono...chinjenice su chinjenice Slayer = tate Quote
srnde2 Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 Slayer = SlayeR.I tu nema ni dalje ni blize. Quote
[retardus] Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Meggy, nabavio sam konachno Still Reigning Dobar show! Dosta krvi Hanneman podriguje i slichne gluposti. VVredi imati. Za fanove Quote
THE WIZARD Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 (edited) na kom beshe albumu je pesma na kojoj hanemam podriguje? i secam se da ima josh neka fora al nemogu da se setim... valjda neshto haneman kaze "is that good?"... jel zna neko? to ima na slejerovom sajtu ili nekom sajtu koji je posvecen slejeru i tako to, al nemogu da se setim na kom... opet: jel zna neko? Edited August 1, 2005 by THE WIZARD Quote
Slaytanic_sisteR Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Meggy, nabavio sam konachno Still Reigning Dobar show! Dosta krvi Hanneman podriguje i slichne gluposti. VVredi imati. Za fanove ej i ja sam nabavila jeeeeeeeeeeeeeeeeej Quote
Karlo SE Posted August 2, 2005 Author Report Posted August 2, 2005 na kom beshe albumu je pesma na kojoj hanemam podriguje? i secam se da ima josh neka fora al nemogu da se setim... valjda neshto haneman kaze "is that good?"... jel zna neko? to ima na slejerovom sajtu ili nekom sajtu koji je posvecen slejeru i tako to, al nemogu da se setim na kom... opet: jel zna neko? Mislim da je sajt www.slayerized.com, to za podrigivanje ne znam, a to za "is it good..." je u war ensemble-u. Quote
blondie Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 strava je. tek vidim kakva mu je brada na tom sajtu www.slayerized.com nisam nasla nista zanimljivo - bar ne ovo sto wizard pominje Quote
dr NIK@ Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 uuuuuuuuuuuuu..... ne znam da li ce moci da ti oproste za ovu sliku sa gitaristom slipknota inace jel' ima nekih vesti o eventualnom novom slayer albumu?!?!? Quote
Гласник смрти Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 na tom sajtu www.slayerized.com nisam nasla nista zanimljivo - bar ne ovo sto wizard pominje Иди на THE BAND, па уђи у DID YOU KNOW?, имаш ту доста занимљивости везаних за бенд. Quote
Recommended Posts