Tower... Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 E, pregled'o ja čak par stranica, da vidim da li piše, promaklo mi. x) Quote
Lou Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Skroblovanje mišem nije old skul. Ustani od kompa, prošetaj, vrati se. Ponovi po potrebi. Quote
Talvi Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Preostao je još jedan finalni stadijum, a to je da krene da sluša King Diamond-a u mp3 formatu. Kad se to desi, znaćemo da je gotov. Quote
Mr.Hate Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Ma pustite Slobu nego cuo sam da se matori svabov Jeff leci od alkoholizma,kakav crni pauk,to za narod samo... Ne zezam se,pitajte Dudija. Quote
Talvi Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Ne znam što krije ako je tako, eno kako je Kirk iz Crowbar-a/Down lepo otkazao učešće na Kingdom Of Sorrow turneji u fazonu "Jbg narode, odoh da se očistim". Quote
Mr.Hate Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Nista to kod metalaca nije novo ni cudno nego mozda ove ostale sramota na njegov red pa ga kriju a mozda se krije i od zene ako mu bila zabranila da pije a on krisom nateze flasu negde u spajzu. Quote
Svart Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Slayer potvrdjen za Metal Camp, mnogo im je dobar lineup ove godine. Quote
Grobodan Posted February 17, 2011 Report Posted February 17, 2011 Preostao je još jedan finalni stadijum, a to je da krene da sluša King Diamond-a u mp3 formatu. Kad se to desi, znaćemo da je gotov. Razmišljao sam da skinem sve u mp3 formatu, onda se setih da mogu to lepo da grebujem sa diskova. Ali da, slažem se sa tvojom konstatacijom Quote
El Pistolero Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 mnogo im je dobar lineup ove godine. Da ne znam ko su Slayer, ovo bih protumacio kao da svake godine promene postavku benda! 1 1 Quote
M-16 Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Odnosilo se na bendove koji će nastupiti na festivalu Quote
El Pistolero Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Odnosilo se na bendove koji će nastupiti na festivalu Moja greska! Quote
Buddha Posted February 22, 2011 Report Posted February 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b-2DVwmkGLI Quote
Night Prowler Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 SLAYER has recruited Gary Holt from veteran San Francisco Bay Area thrashers EXODUS to be SLAYER's guest guitarist, temporary filling in for Jeff Hanneman who is currently recovering from surgery. Holt is accompanying Tom Araya (bass, vocals), Kerry King (guitar) and Dave Lombardo (drums) on their five-date Australian Soundwave Festival tour, which kicked off today (Saturday, February 26) in Brisbane. The band's setlist was as follows: 01. World Painted Blood 02. Hate Worldwide 03. War Ensemble 04. Postmortem 05. Payback 06. Hallowed Point 07. Americon 08. Mandatory Suicide 09. Temptation 10. South Of Heaven 11. Raining Blood 12. Black Magic 13. Angel Of Death - SLAYER has canceled its appearance at the Sydney, Australia stop of the Soundwave festival after the band's basist/vocalist Tom Araya was admitted to the hospital where he will be kept overnight. The Sydney appearance on Sunday, February 27 would have marked SLAYER's second show on the annual festival tour. No further details are currently available regarding Araya's condition or the exact nature of his ailment. Quote
Drogarito Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 (edited) -.- Edited February 27, 2011 by Drogarito 1 Quote
Nixx Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Stvarno nisu normalni. Šta se ne dovedu u red prvo pa onda neka idu na turneju, ovako kako su počeli zameniće i Toma uspu. Bolje i da su pauzirali ovu godinu sa turnejama, pa da su seli u studio da rade na albumu, opet, manje je cimanje i za njih i za fanove, pa neka ga rade godinu dana, dotle bi se valjda već pokrpili... Quote
Grobodan Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Para vrti gde burgija neće, jbg. Quote
lemmy sixx Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Ljudi se raspadaju...ko da imaju 90 godina...al zaista,bolje da su celu godinu lepo prespavali i cao.Ovo je budalastina. Nego,evo snimka iz Australije,sa Holtom: http://www.youtube.com/watch?v=bhQc3fqbSRs Quote
Drogarito Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Opet sviraju postmortem i black magic .Cak je Araya vristao na Angel of Death.Moguce da je zato zavrsio u bolnici http://www.youtube.com/watch?v=TZ9Ab4YqMp4 1 Quote
Novaliis Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Ja mislim da Slayer moze komotno da prestane sa radom. Tom i Jeff nikada vise nece biti kao nekad, ostarilo se jbg. 2 2 Quote
Night Prowler Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Ne. Ja mislim da bi trebali da prorede svirke, tj. da izmedju svakog koncerta bude 3-4 dana pauze. Kada zavrse sve zakazane koncerte za ovu godinu, da naprave pauzu od godinu dana, dakle bez koncerata i studija, NICEGA. Dobro, Lombardo ne mora, on je zdrav Mislim da bi posle sve bilo u redu. Steta bi bilo da prekinu jer je World Painted Blood fantastican album i mislim da jos imaju sta da kazu, i da su daleko od penzije. Quote
Novaliis Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Slazem se da imaju sta jos da kazu, posebno u ova sjebana vremena - ali gledajuci ih uzivo, nije to TO. Ne mogu da gledam Slayer bez Jeff-a ili sa Tomom koji ne moze da headbang-uje, onako kako samo on moze. Njihov sam fan jos tamo negde od sredine 90-ih, jos od kako sam kupio njihov piratski best of, nemajuci pojma ko je ili sta Slayer, omot mi privukao paznju, a ostalo je istorija. Od tada ih volim i pratim, ali najbolje bi bilo da naprave pauzu, sacekaju da se svi oporave i naprave najpakleniju, najkraviju turneju ikad. Ovo im ne treba. Jeff, King i Tom su Slayer, bez jednog od njih nema Slayer-a. 1 1 Quote
In The Flesh Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Njihov sam fan jos tamo negde od sredine 90-ih, jos od kako sam kupio njihov piratski best of Ista stvar Na exkurziji '97 u BG kupio za 12 dinara tu kompilaciju. War Ensemble je otvara,odma sam pao na guzicu. Poslije toga kupih Diabolus u HN,taj me je album i navukao na njih. Quote
Novaliis Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Ista stvar Na exkurziji '97 u BG kupio za 12 dinara tu kompilaciju. War Ensemble je otvara,odma sam pao na guzicu. Poslije toga kupih Diabolus u HN,taj me je album i navukao na njih. E jeste, War Ensemble je prva stvar. Secam kako sam slusao taj cd po ceo dan, kako sam se palio haha. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted February 27, 2011 Report Posted February 27, 2011 Pricate o "Seasons Of Aggression" kompilaciji?Fictional reality je tamo upala takodjer. I meni je to prvi disk njihov,ali sam Decade Of Aggresion i Seasons In The Abyss imao vec ranije na kasetama.Ja sam Slayer prvi puta cuo tamo negde 95-96,u VJ Svom snagom na 3K.War Ensemble spot.Na guzicu sam pao,secam se da sam zavristao da je to nesto najbolje sto sam u zivotu cuo. Sto se tice ovoga o cemu su pricali Novalis i Prowler,u potpunosti se slazem.Jebiga,ocigledno se ljudi raspadaju,zdravstveno su u totalnom kurcu.Prorediti koncerte,i sve manje se okupirati bendom,pa ce to vreme koje ostane za bend biti zaista maksimalno iskorisceno.Bez poseta bolnicama. Quote
Recommended Posts