Talvi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 E da, pre neki dan sam baš obrnuo "Divine Intervention" i skontao koliko je taj album potcenjen. Jeste ono da posle klasika koji su izašli pre njega nije baš ispunio očekivanja, ali meni je drag nekako baš takav kakav je, naročito volim kako je odsviran bubanj na njemu. Quote
Nesalomivi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 E da, pre neki dan sam baš obrnuo "Divine Intervention" i skontao koliko je taj album potcenjen. Jeste ono da posle klasika koji su izašli pre njega nije baš ispunio očekivanja, ali meni je drag nekako baš takav kakav je, naročito volim kako je odsviran bubanj na njemu. Bravo, album je bas potcenjen, a stvarno je odlican! Nema lose pesme! Moguce da je potcenjen i zbog toga sto je Lombardo napustio bend. Secam se kad je Vlada Dzet na radio 202 najavio Slayer recima - sad jedna fina pesmica za brijanje u kupatilu - Sex, Murder, Art . Koja pesma Quote
lemmy sixx Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 (edited) @talvi Uuuu,otkrio si toplu vodu.Album je svakako fantastican,svaki sekund albuma je kidanje,ali je izasao nakon Seasons-a,a tu je tesko ispuniti ocekivanja. Killing Fields i 213 su najjace na albumu. Edited February 28, 2011 by lemmy sixx Quote
Nesalomivi Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Killing Fields i 213 su najjace na albumu. Strava pesme, 213 malo odskace od ostalih pesama, drugacija je, ali fenomenalna. Album je brzi nego Seasons, dok bolju zamenu za Lombarda od Bostafa nisu mogli naci. Naravno, veliki broj fanova ce reci da to nije to bez Lombarda, vezu se ljudi za licnost, ali Bostaf je genije za bubnjeve. Gledao sam Slayer sa oba bubnjara i ne znas koji je bolji. Quote
lemmy sixx Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Bostaf je fantastican bubnjar,meni licno uz Lombarda i Mikkey Dee omiljeni.Ja ga nisam gledao sa Slayer-om,ali am ga gledao sa Testamentom,covek je zivotinja. Quote
In The Flesh Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Meni je Divine mozda i najbolji Slayer album. Rame uz rame sa RiB. 1 1 Quote
Nesalomivi Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Bostaf je fantastican bubnjar,meni licno uz Lombarda i Mikkey Dee omiljeni.Ja ga nisam gledao sa Slayer-om,ali am ga gledao sa Testamentom,covek je zivotinja. Gledao sam ga i sa Slayer, sa Exodus i sa Testament, covek ubija, neverovatan je, ko zna, zna! Kad sam ga gledao prvi put, sa Slayer u Pesti, pomislio sam da ima visak ruku Quote
Novaliis Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Fora je sto je svaki Slayer album odlican i pomalo drugaciji, na svu srecu, jer znaci da se ne ponavljaju. Mogu reci sve najbolje za svaki album ponaosob. Poslednjih dana bas dosta slusam God Hates Us All, album ubija. 1 Quote
Nesalomivi Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Poslednjih dana bas dosta slusam God Hates Us All, album ubija. Taj album nisam dugo slusao, mogao bih ga sad pustiti Quote
Nesalomivi Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Taj album nisam dugo slusao, mogao bih ga sad pustiti Slusa se God Hates all Quote
Patient Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 SSSSSSSSSSSSSSSLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!! 2 Quote
Drogarito Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=cImGss7v6Ck&feature=player_embedded 1 Quote
lemmy sixx Posted March 5, 2011 Report Posted March 5, 2011 Uuu,ala ga celavi poliva. I Araya zvuci sjajno.Odvalise. Quote
Morphy Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 ... (nije moja kolekcija naravno , vec od nekog poljaka) 1 Quote
obsessed by cruelty Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 a ja vec poceo da kujem planove da te nadjem i ubijem sta god da je taj poljak, zelim njegov posao i platu Quote
Morphy Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 a ja vec poceo da kujem planove da te nadjem i ubijem HAhahah Zato sam se i ogranicio odmah Quote
Karlo SE Posted March 6, 2011 Author Report Posted March 6, 2011 E, to je i moja ideja, da jednog dana skupim od Slejera sve sto se skupiti moze. Quote
Karlo SE Posted March 6, 2011 Author Report Posted March 6, 2011 Stoji, vise sam mislio na ove normalnije stvari od po 20, 30, pa i 40 evra, to moze, samo polako, korak po korak, a one skuplje, bice i to jednog dana. Quote
Mr.Hate Posted March 6, 2011 Report Posted March 6, 2011 Ima finih butlega onde,svaka mu cast.Samo ne verujem da bih kupovao isti album sa potpuno istim pesmama (bez bonusa) samo zbog toga sto je drugacije izdanje kolika god da mi je plata. Cisto zlo: http://www.youtube.com/watch?v=w65dTBb7HaY&feature=related Quote
Nixx Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Reign in Beer Kakva majica, haha nisam ovo od njih očekivao...bar ne zvanično. Ili je ovo neka interna sprdačina za Jeffa. Quote
Novaliis Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Jedan od mojih omiljenih snimaka. Tom Araya je jeziv ovde. http://www.youtube.com/watch?v=DazgeKuz91E Quote
Drogarito Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=u2DjtvFMWiM Edited March 8, 2011 by Drogarito Quote
Pagan Saviour Posted March 21, 2011 Report Posted March 21, 2011 Jel ima negde da se nadju snimci iz najranijih dana kad su nosili corpsepaint?hahha i ja bih voleo da imam sve od slayera,originale naravno a voleo bih da ima i neke LP i ako nemam gramofon Quote
Recommended Posts