Sadomator Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Ma nije Megadeth poslije svirao,nego kad je Slayer odprasio,Megadeth je zvucao ko Tajci Pogresno sam se izrazio. Pat je mumija jebena,vise bih volio da je Holt ostao do kraja turneje,on makar hoda i skace po stejdzu,ovaj zakopan u mjestu,nit dize glava,ne nabrijava publiku,pravi staticni mulac. Quote
Talvi Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Uvek je on takav, njega kao da tokom svirke apsolutno boli kurac za sve što nije gitara. Quote
Ranis Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 dobar impro je bacio...cool zvuchi solaza Quote
Night Prowler Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Pa ono, ni Jeff se ne pomera nesto mnogo dok svira. Holt "proseta" po bini za vreme jednog koncerta k'o Jeff za celu turneju. Mada dobro, to kod Slayera nije ni bitno, k'o da ce sad neko u sutci da gleda da li se oni na bini pomeraju... Quote
lemmy sixx Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Vauuu,kakav koncerti dozivljaj...nemas pojma sta se desava na bini,ne slusas bend,nego se sutas sa nekim papcima.Do jaja brate! Da li se pomerali ili ne,ovi papci nisu Slayer,nikada nece biti,njih 10 da se spoje nisu ko pola Hanneman-a,i samim tim svaka dalja rasprava je nepotrebna. 2 2 Quote
Pavao Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Jeff je Jeff. Sve ostalo je nebitno. Ali najbolji su mi metalci koji Slayer slušaju jer se na njima dobro šuta. Svaka čast, papci krezubi. Skida kapu svom idiotu koji bi se šutao uz Spill the blood, Read between the lies ili Expendable youth. Slayer su band za slušanje i uživanje, a tekstovi su im fantastični, pogotov na starijim albumima. Šutajte se na Napalm death ili Imapled nazarene, šupčine. 3 3 Quote
Talvi Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 Vidiš, ja to isto mogu reći za Impaled Nazarene. Quote
Amphitritê Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 (edited) ... i još. Edited April 8, 2011 by Amphitritê Quote
Pig_Unity Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Ala koncerta kru te!!! Oba benda adbila,ali slejer je olmajti!!!Megadet odlican,a Broderik je vrhunski gitarista,pravi Fridmenov nasljednik! Lombardo (ha,kao da se to vec ne zna) pojede bubnjeve.Ucinilo mi se na seasons da se cak i King okrenuo prema njemu da vidi sta lombardo radi @Mr.Hate U pravu si i za Hell awaits i za Temptation,ali kako sam ih na exitu gledao,ne smeta mi to. Kada sam cuo temptation nisam mogao vjerovati! Antichrist mi legao kao kec na destku! Vrhunsko vece.Mala zamjerka megadethu sto nije svirao stvari tipa Rattlehead... Quote
biohazard Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Kao da ih je ikada svirao, od '86 pa nadalje. Quote
Baron Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 ^Koliko se ja secam, Megadeth je svirao Rattlehead u Bg-u. Hanneman jeste car ali Pat je mnogo veca zver na gitari i koliko cujem dobro se uklopio. Samo nek se Jeff oporavi! 1 Quote
Sadomator Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Taj isti Pat,jebeni drkadzija na gitari,nikad nije riffa napravio,a kamoli pjesmu.Tipicni gotovan,kojem Webster servira apsolutno sve.Uporedjivati njega i Jeffa je blasfemija. Quote
Talvi Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 (edited) Stvarno ne znam otkud ti to: Dead Human Collection Music - P. O'Brien Ecstacy In Decay Music - P. O'Brien Hacksaw Decapitation Music - P. O'Brien To Decompose Music By Pat O'Brien Carnivorous Swarm Music By Pat O'Brien Make Them Suffer Music by Pat O'Brien Purification By Fire Music by Pat O'Brien Brain Removal Device Music by Pat O' Brien Infinite Misery Music by Pat O'Brien Blood Drenched Execution music: Webster, O'Brien Gallery Of Suicide music: Webster, O'Brien From Skin To Liquid music: Webster, O'Brien Stabbed In The Throat music: O'Brien i tako dalje, nije ovo cela lista. Edited April 9, 2011 by Talvi Quote
Grobodan Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 I u Nevermore je radio ponešto, me thinks... Quote
Drogarito Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Slayer i Megadeth juce razvalili Budimpestu Postmortem,Temptation,Silent scream,Black Magic,Antichrist-nuff said Megadeth svirao The mechanix Quote
Baron Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 @Sadomator niko ih ne poredi. @ Talvi da ne zaboravimo i ovu bolest koju je smislio: http://www.youtube.com/watch?v=QOb6JSQd-Qw 2 Quote
lemmy sixx Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Odlicna svirka,steta sto nemaju clean vokal nego ono lajanje,slusao bi to. Pat je mnogo veca zver na gitari Kada bude smislio takve stvarcine kakve je Jeff smislio,onda ce se mozda moci naci u istoj recenici.Mozda.A ova notorna glupost koju si ti odvalio je smesna. 6 Quote
El Karnisero Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Јебите се и ти и Доброкес. Не може човек да наложи пар металаца,каква су времена дошла. Quote
Fapril ethereal Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 komentar ispod teksta.. Lemmy Sreda, 05. 03. 2008. 20:06h neregistrovan korisnik Prosli put kada su nastupali na Exit"u ja sam bio u Kopnenoj Zoni Bezbednosti (odsluzivao vojsku) ... ovog puta ma jurio me interpol IDEM. Ko ceka taj i Doceka ... haha Postoji jedan Lemmy , i SLAYER je njegov prorok ;-) Quote
shanti Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Слејер у Београду??? Samo da ne bude kao prosli put -.- Quote
Recommended Posts