kuruz Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Дан мрмота, ово смо већ читали пре неколико месеци Него, паде ми на памет да питам нешто. Је л' имао неко од њих проблеме са алкохолом и дрогом? Никад нисам прочитао било шта о томе, па ме баш занима. Quote
Ranis Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 araya i hannemann su nekad vukli kokain... Quote
Toki89 Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 i ostavili su ga odavno. Jeff je i lekove neke mesao. Kerry nema problema sa alkoholom ,alkohol ima problema sa njim Quote
In The Flesh Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Kerry pije Jagermeister. Jedan od najvecih brand ambasadora koje Jager ima u Americi. Snimio i onu reklamu i sve... Quote
kuruz Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 пијем и ја Никшићко, па немам проблем с истим мислио сам на лечење по клиникама, пропуштање турнеја и слично Quote
Talvi Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=hzp_7U7R0OM :haha: Edited January 9, 2013 by Talvi Quote
Night Prowler Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=185694 :S Quote
kuruz Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 30 година се гледају, вероватно не могу да се поднесу. Quote
Talvi Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 (edited) ne znam šta vam je čudno, pa već godinama i godinama se zna da oni kao bend nemaju nikakvog kontakta lično sem kad se snima i ide na turneju. Edited February 2, 2013 by Talvi Quote
Uroš S. Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 ne znam šta vam je čudno, pa već godinama i godinama se zna da oni kao bend nemaju nikakvog kontakta lično sem kad se snima i ide na turneju. Znam ja to, al' Keri jeste govno zbog toga. Quote
lemmy sixx Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Znam ja to, al' Keri jeste govno zbog toga. Zbog cega tacno je on govno?Sta,kao ostali zele a on im ne dozvoljava?Ne lupetaj gluposti. Slayer nije bend,Slayer je kompanija.I kao i u svakoj kompaniji,u ogromnoj vecini slucajeva zaposleni se ne gledaju niti cuju kada se ne radi. 1 1 Quote
Uroš S. Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Slayer nije bend,Slayer je kompanija.I kao i u svakoj kompaniji,u ogromnoj vecini slucajeva zaposleni se ne gledaju niti cuju kada se ne radi. Vidiš ja ne razmišljam na taj način. Slayer je bend, a ne neka firma koju poseduje jedan čovek. 3 2 Quote
lemmy sixx Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Slayer je firma.I to gigantska firma za uzimanje love.Odavno su oni prerasli okvire obicnog benda.I ne poseduje je jedan covek,vec cetvoro ljudi. 2 2 Quote
Morphy Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Vidiš ja ne razmišljam na taj način. Slayer je bend, a ne neka firma koju poseduje jedan čovek. Slažem se. I mislim da baš ti međuljudski odnosi unutar benda utiču direktno na sam kvalitet pesama/albuma. Quote
lemmy sixx Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Ocigledno ne uticu ni na sta,posto oni nemaju los album. Bend je skupina muzicara koji sviraju.Dok skupina muzicara koji svojim sviranjem zaradjuju milione,zaposljavaju desetine ili stotine ljudi,zaradjuju gomilu love na propratnim proizvodima kao sto su majice,duksevi,solje,satovi,kondomi,donji ves i imaju liniju patika,snoubordova i bebi opreme sa sopstvenim imenom ,nisu bend vec firma. 1 4 Quote
Uroš S. Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 (edited) Pa normalno da utiču. Zato i kažem da je Keri govno. Kad bi međusobno komunicirali u bendu, Slažem se. I mislim da baš ti međuljudski odnosi unutar benda utiču direktno na sam kvalitet pesama/albuma. I te kako utiče. Zato i kažem da je Keri govno. Kad bi međusobno komunicirali u bendu, mogu samo da zamislim kakve bi albume pravili. A to da Slayer nema loš album okači mačku o rep. (Ovo se odnosi na Lemija) Edited February 2, 2013 by Uroš S. 3 1 Quote
lemmy sixx Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Naravno da Slayer nema los album. 5 Quote
biohazard Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 U svakom slucaju, World Painted Blood je bolji od Lulua i Death Magnetica zajedno, a iz slika se moze videti da clanovi Metalike imaju vrlo intiman odnos (pogledaj levo). 1 2 Quote
Recommended Posts