Demon Seed Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 "I've been playing all the guitars for years anyway — except for Jeff's leads" Je l' to on rekao da on snima sve gitare osim Jeff-ovih solaza? Ne znam sta drugo moze da jede govna, na poslednjem albumu je vise pesama Hannemanovih nego njegovih, o kojim to on godinama govori... 1 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Da ali na snimanju uglavnom snima jedan gitarista ritam,i to onaj koji ima veci chung king samo to i ima Quote
Demon Seed Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Tako i ja mislim o Kingu, ali sam mislio da ipak svako snima svoj deo u studiju. Quote
Toki89 Posted February 2, 2013 Report Posted February 2, 2013 Sasvim je normalno to sto se ne cuju dok nisu na turneji ili u studiju ,imaju porodice i nemaju vise 17 godina pa da ceo dan vise jedni sa drugima. To ne znaci da se mrze, isto tako to ne znaci da ce da se to odrazi na muziku. Ionako ceo album napisu Keri i Dzef ,potpuno odvojeno jedan od drugog ,posle se nadju i vide sta ce sa tim ,onda Dejv izudara bubnjeve ,eventualno sugerise nesto ,onda dodje Tom da snimi vokal i gotov album. Cak ni u studiu ne moraju da budu zajedno ,i opet ce album da ispadne dobar. Kad bi sva cetvorica davali ideje za jednu pesmu ,to bi bilo haoticno. Najbolje je kad svako zna sta je njegov poso. Tako su radili od Show no Mercy,i nista nije falilo. 2 Quote
Tower... Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 "I've been playing all the guitars for years anyway — except for Jeff's leads" Je l' to on rekao da on snima sve gitare osim Jeff-ovih solaza? Ne znam sta drugo moze da jede govna, na poslednjem albumu je vise pesama Hannemanovih nego njegovih, o kojim to on godinama govori... Keri snima sve gitare u studiju, to se često tako radi, jedan gitarista opika sve, drugi samo svira svoje solaže. I, slažem se s Lemijem što se tiče rasprave. Slejer je firma koja dobro funkcioniše. Ne vidim Kerijevo "govnarstvo" u intervjuu. 3 Quote
biohazard Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 а Дејв плаче већ 30 година dejv place u aston martinu, prevazisao je svaki moguci porok na ovom svetu i ostao ziv, a doprineo je svetu definisuci prvo, kako treba da zvuci tres metal lid gitara, kao i, kasnije, kako treba da zvuci citav tres metal bend. 2 2 Quote
Talvi Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 još da je definisao kako treba da zvuči pevač... Quote
biohazard Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 još da je definisao kako treba da zvuči pevač... Pa, nije. Mada nije ni niko drugi, ne postoji bas neki standard za tres pevaca. 1 Quote
lemmy sixx Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 a doprineo je svetu definisuci prvo, kako treba da zvuci tres metal lid gitara, kao i, kasnije, kako treba da zvuci citav tres metal bend. Ako thrash metal lead gitara treba da zvuci kao na No Life Till Leather ili prvom Megadeth albumu,onda se poserem na thrash metal. prevazisao je svaki moguci porok na ovom svetu i ostao ziv. :haha: :haha: 1 2 Quote
M-16 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 ne postoji bas neki standard za tres pevaca. Postoji: Ćao! 1 4 Quote
biohazard Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Ako thrash metal lead gitara treba da zvuci kao na No Life Till Leather ili prvom Megadeth albumu,onda se poserem na thrash metal. A ne no treba da zvuci kao na Lulu-u. Postoji: Ćao! Ne, ne postoji, Cao! 2 Quote
M-16 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Pokazao si elementarno neznanje. Možeš se povući Quote
MegaDave90 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Ljudi, zasto se uvek svadjate? Quote
Talvi Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 pitati ljude na yumetalu zašto se svađaju je kao da pitaš travu zašto raste - neće umeti da ti kaže, a prosto mora to da radi po prirodi stvari Quote
kuruz Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Зато што су фанови Мегадета и Мејдена, бендова који вуку тежак комплекс од Металике, увек ратоборни и спремни да цео свет убеђују како су та два бенда у ствари величине. Можете напустити форум. 4 5 Quote
MegaDave90 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Ja sam fan Megadetha pa se ne svadjam. Quote
biohazard Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Ajde napasite mi se muda kolektivno, svi vi koji tvrdite da postoji standard za tres metal pevaca. Pogledajte samo vokale medju prvim Bay Area bendovima - Hetfild, Mastejn, Araja, Beladona, Cak Bili, pa nek bude i Bobi Blic. Od repera, preko ljudi koji stvarno pevaju i znaju da su losi, do ljudi koji stvarno pevaju i misle da su dobri. 2 3 Quote
Vic Rattlehead Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Зато што су фанови Мегадета и Мејдена, бендова који вуку тежак комплекс од Металике, увек ратоборни и спремни да цео свет убеђују како су та два бенда у ствари величине. Можете напустити форум. Sva 3 pomenuta benda jesu veličine. Quote
Lord Iffy Boatrace Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 (edited) Зато што су фанови Мегадета и Мејдена, бендова који вуку тежак комплекс од Металике, увек ратоборни и спремни да цео свет убеђују како су та два бенда у ствари величине. Можете напустити форум. Mislim da ti brate imas problem sto to kapiras na taj nacin i sto si stvorio neku vrstu fantazije u glavi na tu temu.Ja ti prvi necu reci da su Maideni NAJVECI i NAJBOLJI bend nego cu ti reci da je to bend koji odgovara najvise mom muzickom ukusu i vecno ce biti tako,i ne vidim zasto bi neki bend morao da bude NAJVECI da bi nekom bio omiljeni bend. Edited February 5, 2013 by Lord Iffy Boatrace 8 Quote
Uroš S. Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Pogledajte samo vokale medju prvim Bay Area bendovima - Hetfild, Mastejn, Araja, Beladona, Cak Bili, pa nek bude i Bobi Blic. Od repera, preko ljudi koji stvarno pevaju i znaju da su losi, do ljudi koji stvarno pevaju i misle da su dobri. Kako su Anthrax i Overkill Bay Area bendovi, majke ti? Čak ni Slayer nije iz Bay Area-e. 3 Quote
Talvi Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Njujork je odmah tu, blizu Bay Area-e Quote
Uroš S. Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 To je neka nova geografija. Haha Quote
Recommended Posts