Demon Seed Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 RtL ce imati dva i po glasa, nema potrebe. @Grob misli da je svakom dobrom albumu automatski i ime dobro! broj 1 i 2: da zamišljaš, da bi objektivno gledao na kasnije albume koji nisu vrhunska ostvarenja nego korektna ostvarenja, a ne da ih worshipujes automatski jer se dere Toma hriscanin na njima ! (ZA SVE JAROSLAVE DA ZNAJU DA JE RAZMAK PRE UZVIČNIKA STILSKA FIGURA !) Quote
Grobodan Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Nisam rekao da ih worshipujem (sem Divine, njega da) već da ima momenata od sjajnih do očajnih ali i kao takvi su bolji od mnogih bendova danas. Šta me boli kurac je li Toma hrišćanin, neće mi seći kolač na slavi I EDM je fenomenalno ime kako god ga gledaš. Quote
Demon Seed Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Ili ipak < Ruku na srce, za malo, ali < Quote
kuruz Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 ne naravno, Load >>> a RTL mi je bio najbolji kad sam bio klinac, zbog CD 2 Quote
Kumodraski Vo Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Master > Justice > Riding > KEA > Black > St. Anger > ono ostalo Quote
Grobodan Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 (edited) ne naravno, Load >>> a RTL mi je bio najbolji kad sam bio klinac, zbog CD Ovaj grđi još od Lua jbt. Master > Justice > Riding > KEA > Black > St. Anger > ono ostalo Znam da je typo ali molim te. Edited December 25, 2014 by Grobodan Quote
Kumodraski Vo Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Sve je to u jako sitnim razlikama rasporedjeno, do te mere da jednostavno moram da izaberem ono sto vise volim. Ali Master je prvi u svakom slucaju. Quote
Demon Seed Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 Ovo je ladno Slayer tema dog latin je sranje Smara li tebe latinski u medicini, Grobe? Quote
obsessed by cruelty Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Justice >>>> Hell Awaits >>>> Quote
lemmy sixx Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Odličan je Christ Illusion, baš sam ga nedavno slušao i iznenadio se koliko se dobro drži album. Bilo šta što Slayer ikad izbaci >>>>>>>>>>>>>>>>> sva vaša entombedcore, Sunn0))) i disonantna govna koja hajpujete. Jebiga slobo, nisu svi ovde ultimativne metalcine kao nas dvojica. Quote
Kumodraski Vo Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Ultimativne metalcine, ultimativno govno od albuma, moze. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Ultimativno nam popusis kurac. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted December 30, 2014 Report Posted December 30, 2014 http://www.metalinjection.net/latest-news/drama/now-dave-lombardo-is-open-to-a-slayer-return Pickica. Quote
Recommended Posts