Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Istina je da je Megadeth bend za baštu SKCa. I to su tamo svirali dok je bio aktuelan The System Has Failed koji je albumčina za ove splačine posle njega, i ne mogu da čeprkam sad ko je sve svirao na toj turneji, ali mi se čini da su bili za nijansu relevantniji ljudi nego ovi sad plaćenici. Jbg. 2 2 Quote
Demon Seed Posted August 28, 2015 Report Posted August 28, 2015 Samo je jedan minus Dimone.... nema minusa e tako monci hvala vam pravda je zadovoljena Quote
Toki89 Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 kolko dobri bubnjevi ova mi se najviše sviđa od svih koje su objavljene sa novog albuma Quote
Kumodraski Vo Posted August 31, 2015 Report Posted August 31, 2015 Ova je super jbt bas fino iznenadjence.. Quote
vudun Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 I bez bubnjeva da izbace album opet bi bio bolji od svih Leprousovih. Pas mater skandinavsku... Udri Bostaf, cepaj Bostaf, čika Vukmir sniiima! 2 4 Quote
lemmy sixx Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Ubija pesma, jebacka! King jebe keve, kakav stim, ko da mu je Lucifer licno stimao gitaru. Onaj rif na kraju je predrkan. Jedino mislim da je Araja trebao biti nadrkaniji ovde, mogao je malo vise da se dernja. Sve u svemu do jaja stvar, iako mi se cini da je i ovo neki demo, vuce na Implode prvu verziju, a na Repentless gitare i bubnjevi neuporedivo bolje zvuce. 1 Quote
Demon Seed Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Lep ovaj dramenbejs što počne posle Slejera Quote
kuruz Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 dobra pesma da nije jedne stvari - ČINELE koji kurac izdrkavanje na činelama, ne razumem, uništena pesma 1 1 Quote
Ranis Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 bubanj je super odsviran, ali ovaj je sjebo produkciju....previshe je naglasio chinele inache, penis od pesme 5 1 Quote
Jasta Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Bravo za komentar,bravo...sad fino sing out i pusi si kuci megadeath iz 1980 i kontaj kako je to prava stvar 4 Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Cinele su bombona ,tako zvuce cinele stvarno to sto ste vi navikli na kucane bubnjeve je drugo \m/ jebanje keve pesma 1 3 Quote
kuruz Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 zvuče kao da je u studiju bio pljusak dok su snimali pesmu odvratno 2 1 Quote
vudun Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Lilia je kiša ko iz kabla te noći kada si migrirao na Jug. 2 Quote
destruction of mankind Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Ima dobrih riffova, ali aranžman 0 Quote
kuruz Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Lilia je kiša ko iz kabla te noći kada si migrirao na Jug. sneg je padao, to je bio ovaj derbi 1 Quote
Ranis Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Bolja slayershtina od sve chetiri nove slayerove slayershtine 2 1 Quote
Vic Rattlehead Posted September 1, 2015 Report Posted September 1, 2015 Meni ovo dobro, iako nisam njihov neki ljubitelj jer volim otprilike album i po. Ne znam, meni su bubnjevi odlični. Možda bih još doboš naglasio malo. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 2, 2015 Report Posted September 2, 2015 Stvar kida. Produkcija sasiva ! 2 Quote
El Pistolero Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Meni je produkcija bezveze, ali mislim da nece biti ovako na albumu. Pesma Repentless zvuci drugacije od Implode i od ove nove. Mislim da ce biti takav zvuk na albumu, mnogo je bolji. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Meni je produkcija bezveze, ali mislim da nece biti ovako na albumu. Pesma Repentless zvuci drugacije od Implode i od ove nove. Mislim da ce biti takav zvuk na albumu, mnogo je bolji. Cak i te "demo verzije" su bolje produkcija nego World painted blood. Ono je dno. Quote
Recommended Posts