Kumodraski Vo Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 LIVE FAST ON HIGH REPENTLESS LET IT RIDEEE e aj ako vas koji nalazite zamerke kojekakve za vokal bubnjeve i sl ako vas ne mrzite nadjite tacna mesta gde to uocavate pa da pokusam da cujem sta to stvarno ne valja 1 Quote
Vic Rattlehead Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Cast the First Stone i Chasing Death ponajbolje, dobre su i VIces, Take Control i When the Stillness Comes. S obzirom da i nisam neki fan benda, da im album ljudski preslušao od GHUA, ovo je dobar album. Odavno nisam čuo bolji zvuk bubnjeva. Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Ja zaista ne kapiram zasto ljudi traze detalje sekunde delice pesama koje im se kao ne svidjaju e mogao je bolje ovo bolje ono ja uopste tako ne posmatram muziku ili zakiva ili ne postoje i neke prosecne ovaj album u celini to svakako nije skidam ceo na fon da ga slusam dok treniram 1 Quote
HeLLsarma Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Album se slusa u kompletu, ako je dobar pretop onda nije bitan kajmak ili lepinja. Jaje mora da je domace. ;-) 3 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Sta mislite da ce se svirati uzivo izuzev Repentless, Implode i Stillness ? Quote
bo88gdan Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Sta mislite da ce se svirati uzivo izuzev Repentless, Implode i Stillness ? klasicne Slayer hitove Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 To se podrazumeva, nego sam mislio sa novog albuma Quote
Kumodraski Vo Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Poslusao sam singlove opet, iako pise da su rane verzije meni zvuce isto.. Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Pa da, jedino su u miksu malo nesto nalickali i to je to. Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Ma isti su, samo je sredjen zvuk i tu i tamo neka sitnica. Nemam pojma sta ce svirati ali ja bih voleo Take Control i You against you. Quote
El Pistolero Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Implode ima drugacije vokale. Quote
Towards The Inevitable Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Možda me još drži početno oduševljenje, al čini mi se da mi nijedan još od Divine Intervention nije ovako fino legao kao ovaj! Isti slucaj ovde. Quote
HeLLsarma Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Sta mislite da ce se svirati uzivo izuzev Repentless, Implode i Stillness ? Pa s obzirom da je Keri pominjao da mu je Take Control najbolja pesma onda ona ide sigurno. You Against You i mozda Cast The First Stone. Ma ja bih ceo album spicio pa nek ide zivot. Quote
Kumodraski Vo Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 I meni je ta mozda najbolja, mada stvarno album ima jakih stvari.. Quote
kuruz Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 dajte link za album povratak Blagoja Quote
Dead Man Walking Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Odslušao sam svaku pesmu 3-4 puta i meni se ovo ništa ne sviđa. Ne sviđa mi se uopšte ovaj "stil", ovo mi je čist neki speed metal kao i WPB, svaka pesma brža od druge, svaka pesma ista recitacija, svaka pesma sličan tekst. Nigde sporijeg "zlog" rifa, aranžmani totalno nezanimljivi, recikliranje jednog rifa, ove pesme koje navodite kao bolje su mi sve iste. Ne podseća me na GHUA. Verovatno je do mene, nemam želudac više za ovakvo muziciranje... 1 1 Quote
Talvi Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 ti sporiji zli rifovi su otišli sa Jeffom jbg. Kerry je čovek za to ludačko brzo krljanje i dobro je što se usmerio na to umesto da pokušava da kopira Jeffov stil, fali i meni ovde jedna Human Strain ali sam više nego zadovoljan i ovako Quote
Demon Seed Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 povratak Blagoja Vidi kako mjesec lopov 2 Quote
hanley Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Veoma dobar album, nakon lutanja od ne znam koliko godina, konacno nesto sto na prvo slusanje privlaci! Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Jedan kaze previse je sporo i ghua, drugi kaze previse je brzo i nema ghua....usaglasite se. Ni jedno ni drugo nije tacno, tacno je da ima svega. Pride and prejudice, When the stilness comes, Vices, Piano wire...tipicne zle stvari sporijeg tempa. Repentless, Atrocity vendor, Chasing death....rokacine. U ostalim stvarima ima svega. Album je bas raznovrstan. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Kukaju radi kukanja, album rastura sve jedno.. Quote
Recommended Posts