truliandedzombileš! Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 ja čekam da se još slegne, ne bih da dajem neke preterane izjave pa da se kasnije kajem za sada je album odličan, ništa više se ne može očekivati od slejera u današnjem vremenu bolji od prethodna tri svakako. Quote
Angelystor Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Album je bas raznovrstan. Album je baš dosadan. Moram reći da sam blago šokiran količinom oduševljavanja ovim albumom. 2 2 Quote
kuruz Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 album je odličan, nema govora o tome da je dosadan 3 1 Quote
Јарослав Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 http://metalhammer.teamrock.com/news/2015-09-07/slayer-tom-araya-considering-solo-album Quote
lemmy sixx Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Papucar. Album je baš dosadan. Moram reći da sam blago šokiran količinom oduševljavanja ovim albumom. A tako je to kada si superiorniji od svih nas neznalica i gluvaca. 4 1 Quote
Vic Rattlehead Posted September 7, 2015 Report Posted September 7, 2015 Mnogo više volim Maiden, ali Repentless>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>The Book of Souls. 1 Quote
Dekapitator_Prisoner Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Ja ovde cujem GHUA fazon dosta. 1 Quote
Grobodan Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Meni nazalost svakim slusanjem sledecim sve gori album... posle cu detaljnije. Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Mi ocigledno ne slusamo isti album.. Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 On i carapan slusaju jedan album, mi ostali drugi. 1 Quote
HeLLsarma Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 WE WILL TAKE CONTROLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Demon Seed Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Svi slušate različite albume 1 Quote
Descender Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Jbg, mislim da je vrijeme da se kaže - ovo je najbolji album Slejera od 1995. do danas. 1 Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 AJ EM D PROPAGANDA VOR MASIN!!!!!!!!!! Epohalna stvarcina! Uskoro ocekujem Bakmaza da dodje posere se po albumu i kaza da su Araja i King za invalidska kolica. 2 Quote
vudun Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Meni nazalost svakim slusanjem sledecim sve gori album... posle cu detaljnije. Isto. Doduše, meni je poslednji album Slejera koji je baš dobar - Seasons. GHUA - golo govno. Ovaj to nije, ali je živi smor. Araja u svakoj pesmi zvuči isto. Shift+delete. Originale godinama ne kupujem. Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 OF THIS DISASTER CALLED SOCIETY Quote
Grobodan Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Araja u svakoj pesmi zvuči isto. E meni je ovo najveci problem definitivno. Araju kao bicem da su uterali da peva, ravan i nijednog catchy dela. Uskoro ocekujem Bakmaza da dodje posere se po albumu i kaza da su Araja i King za invalidska kolica. Ceka se podjednako na Mejden i Slejer temama Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Tako control prvi put glava prati bubanj PONOVO Take control glava prati gitaru PONOVO ??? PROFIT 1 1 Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Jbg, mislim da je vrijeme da se kaže - ovo je najbolji album Slejera od 1995. do danas. Tebi mozda. Meni nikako. Po kvalitetu je tu sa GHUA, malo jaci od Diabolusa i CI, dosta jaci od WPB (iako je Beauty Through Order himna univerzuma bolja od 90% pesama sa novog). Quote
In The Flesh Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Jbg, mislim da je vrijeme da se kaže - ovo je najbolji album Slejera od 1995. do danas. Kad ne bi bilo GHUA i Diabolusa. Quote
kuruz Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Jbg, mislim da je vrijeme da se kaže - ovo je najbolji album Slejera od 1995. do danas. ako ne računamo GHUA, saglasam sam Quote
lemmy sixx Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Ceka se podjednako na Mejden i Slejer temama Istina. E meni je ovo najveci problem definitivno. Araju kao bicem da su uterali da peva, ravan i nijednog catchy dela. Ja tu ne vidim nikakav problem. Samo je Cast The First Stone nesto slabiji i pocetak Implode, ostalo sasiva covek. Quote
Grobodan Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Posle Divine? Mozda ovako: CI > WPB / DiM > ovaj novi i GHUA, moram izvagati jos. Quote
vudun Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 (edited) GHUA je Slejerov Super Collider. U stvari, ček da ga pustim na youtube da se podsetim. Edited September 8, 2015 by vudun Quote
Kumodraski Vo Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Ni ja nigde nisam cuo Araju da zakaze ovde, bas naprotiv.. Quote
Recommended Posts