Vic Rattlehead Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 znaci standardno, ima song selection, sekcija fans rule , u kojoj se pored kirka pojavljuje scott ian iz anthraxa, dvd sadrzi jos i bloodline video i foto galeriju , znaci savrseno je!!! jebeno sam uzivala gledajuci fans rule!!! ja bih se komotno uklopila u takvu rulju , kako su divlji i agresivni aaaaaaaaa slayer ima najbolje fanove 99% fanova su uzivljeni debili. Quote
MEGGY Posted January 20, 2006 Report Posted January 20, 2006 ....i to pokazuju samo na njihovom koncertu mislim, kad sam na njihovom koncertu naravno da ce da me ponese energija , ne? svasta Quote
wlado Burton RIP Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 st. anger, muzika za decu, sranje prodali se, blabla...pusite ga BRE.... ne idem uz qrac, samo me nerviraju ovi tru metalci sta bre prodali se, i ti bi se prodao svinjo, kad jednom udjes u pare, cao.....bre danas sviras death metal, sutra si back vokal za britny spears...o cemu mi pricamo...likovi rade ono sto vole, ne dozvoljavaju da im fanovi odredjuju kakvu muzu da prave, no nije bitno......jbg aj.... Quote
Lydia Deitz Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 nema dalje od reign in blood Quote
Lydia Deitz Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 ima ima i bice tek ma znam da ima al sam ovu recenicu pokupila od jednog lika i stvarno dobro zvuci nadam se da ce im ovaj novi biti bolji od prethodnog, ulazem nade u lombarda sad kad se vratio Quote
Narsil Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 ima ima i bice tek Aha!!!!!! Bogami jedva cekam!/oooo! Quote
Novaliis Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 nema dalje od reign in blood na zalost,u pravu si.. Quote
Narsil Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 na zalost,u pravu si.. ne slazem se! Quote
Lydia Deitz Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 na zalost,u pravu si.. zasto nazalost, sto se mene tice reign in blood je definitivno jedan od najboljih metal albuma uopste Quote
metalbeer deluxe Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 reign in blood nije dobar album. Reign in blood je jebeni spomenik Quote
Lucio Holocausto Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 kao sto je kaz'o kirk hammett na dvdju slayera uporedjujuci fanove , kao fanovi slejera su agresivniji, buchniji, pijaniji ...and more slaytanic!!! so...idi slusaj metaliku Megica pegica... Jbg, nismo svi satanice kao ti Oprosti nam neču više Slayer valja samo "Show No Mercy" (+ Kapela), "Hell Await" i "Raining Blood" ostalo su samo smeće i kopija drugih album... Jedino bi mogao da prođe "Abyss" ... Za Fanove: posedujem: Slayer War At The Warfield Slayer, Exodus, Venom Combat Tour Slayer Draining Blood (Live At The Ritz, New York) 12.06.1986 Slayer Live At Exit Festival 2005 Slayer Undisputted Bootleg Slayer Live Intrusion Slayer (God Hates Us All Live) Quote
metalbeer deluxe Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Kakav ti je snimak Draining blooda iz ritza? Quote
Karlo SE Posted January 26, 2006 Author Report Posted January 26, 2006 reign in blood nije dobar album. Reign in blood je jebeni spomenik U jebem ti, kako lepo receno. Quote
Novaliis Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 zasto nazalost, sto se mene tice reign in blood je definitivno jedan od najboljih metal albuma uopste Rekao sam na zalost jer posle toga nije bilo niceg da barem malo parira tom albumu.. Quote
MEGGY Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Za Fanove: posedujem: Slayer War At The Warfield Slayer, Exodus, Venom Combat Tour Slayer Draining Blood (Live At The Ritz, New York) 12.06.1986 Slayer Live At Exit Festival 2005 Slayer Undisputted Bootleg Slayer Live Intrusion Slayer (God Hates Us All Live) nemama samo Slayer Draining Blood (Live At The Ritz, New York) 12.06.1986 . kakav je snimak ? Quote
+MIDIAN+ Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 reign in blood nije dobar album. Reign in blood je jebeni spomenik to Quote
Lucio Holocausto Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Draining Blood mi nije najbolji snimak, ali zar ima bolji? Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Slayer valja samo "Show No Mercy" (+ Kapela), "Hell Await" i "Raining Blood" ostalo su samo smeće i kopija drugih album... Jedino bi mogao da prođe "Abyss" ... "Hell Await"?"Raining Blood"? Ja nikada nisam cuo za te albume.Takve albume Slayer nema u svojoj diskografiji. Smece i kopija drugih albuma?Da,da,Diabolus je bas kopija Show No Mercy.Bas su isti.Kopija. Quote
Lucio Holocausto Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Nisam ni mislio na pesme, pobogu! Zar si gluv koliko i Lemmy Kilmister (iil Mr. Kill)!? Quote
lemmy sixx Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Pa pesma se zove Raining Blood,album se bas ne zove tako. Quote
Џрк Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Ma ni on sam ne zna na sta je mislio Quote
Recommended Posts