Nixx Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ne nego ce Bosko. Nesto ne komentarisete onu malu vest iz Metal Hammer-a u vezi nove pesme sto treba da izadje na sledecem albumu. Istina ili ne mene je bas obradovalo kad sam procitao da ce uraditi pesmu povodom Septembra 11. i to iz perspektive terorista. Mislim da bi to bas diglo prasinu i opet bi se digla hajka kao oko onog sa Angel Of Death. Quote
voodoo_ Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 Ma jok, sad je drugo vreme, ljudi su navikli na svašta... Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Ne nego ce Bosko. Nesto ne komentarisete onu malu vest iz Metal Hammer-a u vezi nove pesme sto treba da izadje na sledecem albumu. Istina ili ne mene je bas obradovalo kad sam procitao da ce uraditi pesmu povodom Septembra 11. i to iz perspektive terorista. Mislim da bi to bas diglo prasinu i opet bi se digla hajka kao oko onog sa Angel Of Death. uuuuuuu do yaya! Quote
Lucio Holocausto Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Procitao na sajtu interviju sa Kingom... Imaju muziju za nekih 11 pesama... a lirikse za 4-5 ... znaci do maja ce biti gotov album... Quote
Lucio Holocausto Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 Mislim da je njihov officialni... probaj da googlujes... Quote
Max Posted February 14, 2006 Report Posted February 14, 2006 ne zna se tachno kada ce album, jel? Quote
Napoleon Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Zanimaju me ti novi textovi....Sta li im je Bog sad skrivio? Quote
Archibald Reiss Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 ima li vecih smorova u celom metalu od slejera?! Quote
Lydia Deitz Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 ima li vecih smorova u celom metalu od slejera?! khhmm... Quote
Slaytanic_sisteR Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 pf,budalama i nedokazanim ljudima nikad kraja muka mi je od was,takvih Quote
lemmy sixx Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 ima li vecih smorova u celom metalu od slejera?! Rece lik kojem je nick isti kao i naziv onog peskira od coveka.To definitivno nisi adekvatna osoba za pricu o smoru. Quote
Гера Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 ima li vecih smorova u celom metalu od slejera?! brate, ako je slayer smor, ne znam sta je hiperaktivna muzika? Quote
Frankenchrist Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Ja ne znam sto se svi uhvatite za tako jedan degenski post, i posle kenjate na 5 strana o tome. Kulirajte. Quote
Lucio Holocausto Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Ja ne znam sto se svi uhvatite za tako jedan degenski post, i posle kenjate na 5 strana o tome. Kulirajte. To tako ide... Jbg... smoooor... Cisto da se nesto spamuje... Quote
Frankenchrist Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Pa ako vam je smor u zivotu pa ste zabavu nasli u spamovanju po forumu, onda ste stvarno dno dna. Quote
Lucio Holocausto Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Hej, ja sam najmanje na ovoj temi... Quote
lemmy sixx Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Pa ako vam je smor u zivotu pa ste zabavu nasli u spamovanju po forumu, onda ste stvarno dno dna. A meni nije jasno kako je spam odgovor na komentar vezan za temu,a spam nije kada ti dodjes na temu i kenjas o tudjim zivotima sto definitivno nema veze sa Slayer-om.Ti si ovde spamer. Quote
Frankenchrist Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 Kao prvo, ja sam samo reko da ne treba da se ljudi pale na onakve degenske postove, kao sto je bio onaj od jon bon jovia, koji upada u sred price i iz cistog mira provocira ljude onim sto je napisao. Kao drugo, to sto si citirao nije bilo namenjeno nikome direktno, niti je imalo neke veze sa spamom na temi, kojeg ni nema, to je bio komentar za sve one koji nalaze zadovoljstvo u spamu, sto ja stvarno ne razumem. Kao smorio sam se, sacu da spamujem i bice mi cool. A kao trece, kad vec sitnicarim, ni taj taj tvoj post, pa ni ovaj moj, se ne razlikuju puno. Dakle oboje smo spameri ovde. Aj ziv bio ti meni jos sto godina, i ne uzimaj toliko sve k' srcu, pogotovo ovakve nebitne stvari. Quote
Archibald Reiss Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 (edited) Rece lik kojem je nick isti kao i naziv onog peskira od coveka.To definitivno nisi adekvatna osoba za pricu o smoru. pa malo svratio sa hard rocka .... da vas posetim ovde sada vidis kako je kada neko ulece na temu i kaze svoje iskreno misljenje NHF ali slejer je govno Edited March 4, 2006 by J0N B0N J0\/1 Quote
Slaytanic_sisteR Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 zasto se neko ne nadje pametan i obrishe ove spam postove? kvare nam temu Quote
Grobodan Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 NHF ali slejer je govno No hard feelings,dude By the way,Bon Jovi je govno na kub Quote
Recommended Posts