Nixx Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 @ Lemmy Btw, kad budes na konferenciji za novinare pred koncert, kad daobijes rec i kad se svi najmanje nadaju, priblizi se clanovima benda i pucaj u glavu par puta Kingu, neka ljudi vide da sa Vojvodjanima nema zajebancije! Quote
Nixx Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 @ MEGGY Sto se mene tice moze...a vala i bio bi red! Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Molim, meni se obracas? Ko si ti? Aaa, da da da, secam te se nesto kroz maglu... Pa da,kroz maglu...i tebe se ja secam kroz maglu,ali izgleda da se ta magla razilazi svakog ponedeljka,utorka,poneke srede,cetvrtka,petka,subote i nedelje. Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 @ Lemmy Btw, kad budes na konferenciji za novinare pred koncert, kad daobijes rec i kad se svi najmanje nadaju, priblizi se clanovima benda i pucaj u glavu par puta Kingu, neka ljudi vide da sa Vojvodjanima nema zajebancije! Inace,ja nisam Vojvodjanin. Quote
lemmy sixx Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Danas sam kupila u IPS-u STILL REIGNING!!!!! KAKVA SVIRKA!!!! KAKVI MAJSTORI!!!! NEMAM RECI!!!!! KAD JE KRV POCELA DA LIJEEEEE VRH VRHOVA!!!! Ko nije gledao pod hitno nek nabavi ovo REMEK~DELO!!!!! ....u jebo te pricam sama sa sobom Nabavio sam ga odavno...fenomenalan DVD.To je koncert sa ubedljivo najboljim zvukom koji sam ja cuo u zivtou.Jebem im mater,stvarno su najbolji live bend na planeti.Tom-ov glas je savrsen,zvuk gitara neverovatan,u globalu zvuce perfektno...jednostavno receno,savrsenstvo.Krv na kraju je slag na tortu.Samo glupi Hanneman je promasio mesto pa nije skoro uopste bio krvav. Quote
[retardus] Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 A ko ce od vas da bude ljubazan pa da meni Still Reigning prerezhe/konvertuje na dVd/divX i posalje ima pivo od mene i kolko bude trazio kinte. Pozeljnije na DVD ....... Quote
voodoo_ Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Imam ga ja na DivX-u... mogu da ga konvertujem na DVD, ali ako hoćeš DVD kvalitet, onda bolje da ti to sreže neko od ovih srećnih vlasnika DVD verzije Quote
MEGGY Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 dobro ja cu ga srezati,no frx .... ali ne bih ti slala ni za gajbu piva....mrzi me da cekam red u posti jedino kad budes doso na sleya....pa da ti ga svecano urucim Quote
*nitro* Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 nabavio sam Live Intrusion na divXu, ne moga da dochekam 9. jul Quote
[retardus] Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 jedino kad budes doso na sleya....pa da ti ga svecano urucim To bi bilo do yaya ako imadesh dVd rezach Ajde cimam te uskoro na pp ili ako te uhvatim na irc-u pa da se dogovorimo . Lepo se mi izdogovaramo i posle shutamo na SLAAAAAAAYEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
+ Jimmy + Posted June 8, 2005 Report Posted June 8, 2005 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODILOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E, jel' ima neko onu pandursku opremu za ninja kornjace na zajam Quote
MEGGY Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 hm....ja cu poneti stitnike od svojih rollera u tome si ko kornjaca Quote
Karlo SE Posted June 9, 2005 Author Report Posted June 9, 2005 E kad ste vec kod opreme, ko doce u martinkama na +30 i udje u sutku iskopacu mu oci! Ljudi dodjite lepo u nekim patikama, ako se vec krljamo da se krljamo kao ljudi, bez oruzja. Quote
*nitro* Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 kamo srecje da bude +30, tamo cje biti pakleno, +3000 ... Aj pa se shutiramo Quote
dr NIK@ Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 ima li nekih novosti o novom albumu?!?!?! Quote
[retardus] Posted June 9, 2005 Report Posted June 9, 2005 ima li nekih novosti o novom albumu?!?!?! Chitaj prvu stranu ili pogledaj na www.slayersaves.com Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 ima li nekih novosti o novom albumu?!?!?! Kerry je rekao da su uradili 13 pesama,i da ce poceti sa snimanjem kada se vrate sa Evropske turneje. Sto se sutki tice,ne volim ih,a pogotovo ne kada gledam neki bend koji jebeno obozavam.Onda uzivam i ne pada mi napamet da se sutam sa nekim likovima do kojih mi je stalo kao do lanjskog snega. Quote
Karlo SE Posted June 10, 2005 Author Report Posted June 10, 2005 Ma podrzumeva se da se necu sve vreme krljati, to sam vec radio u Pesti, naprotiv, uzivacu u jednom jedinom i neponovljivom, ali bar malo mora kad dodje neka fina pesma i to je deo uzivanja u doticnom. Sve u svemu, neka uziva kako ko hoce, ali sam siguran da cemo svi maksimalno uzivati za koji god vid se odlucimo! Joj al ce pre da bude SSSLLLLEEEEEJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Quote
Face of Death Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 U svakom slucaju hteli ne hteli bice krvoprolice!!! Quote
Prokleti Dan Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Mene album "God hates us all" ali uopste ne podseca na onaj stari dobri slayer Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Sve u svemu, neka uziva kako ko hoce, ali sam siguran da cemo svi maksimalno uzivati za koji god vid se odlucimo! Apsolutno tacno. Quote
lemmy sixx Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Mene album "God hates us all" ali uopste ne podseca na onaj stari dobri slayer To je tacno,ali album jebe keve.Odlican je. Quote
Џрк Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Pa bas i nije neki. ...opinions are like the ass...every god damn man has one Quote
Recommended Posts