Max Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Cover mi se uopste ne svidja...lici na ono "Seasons In The Abyss" sranje od covera.Ali neka bude cover isto sranje,a da album budu barem upola dobar kao "Seasons"... Sto vise slusam ovu "Jihad" sve mi se vise svidja...ima dobar srednji deo.Super riff.Ali "Eyes Of The Insane" mi nikako ne ulazi u usi... Meni nishta ne ulazi u ushi sem Culta...Ove 2 ostale pesme su mi blaga katastrofa... Quote
lemmy sixx Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 01. South of Heaven 02. Silent Scream 03. War Ensemble 04. Blood Red 05. Cult 06. Disciple 07. Mandatory Suicide 08. Seasons in the Abyss 09. Chemical Warfare 10. Dead Skin Mask 11. Hell Awaits 12. Raining Blood 13. Antichrist 14. Angel of Death nista novo... Nista novo,ali jebacki dobro. Quote
einherjar Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Ove tri pesme su go kurac... E, moj Lombardo, gde si se vrac'o... Znam, znam... Ne mozes da zaradis koliko kuja moze da potrosi... Jebi ga... Quote
_Grotesque_ Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Valja li to uopste? Nisam imao prilike da cujem nove stvari i obicno ne gradim svoj ukus prema komentarima drugih ljudi.. Ali, SVI ga napljuvase! Quote
Гера Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 e, dragi moji, nemate vi pojma, JIHAD i CULT su extra pesme! skroz su do jaja! ova 3 onako, ali ove dve su totalno do jaja! Quote
lemmy sixx Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Mogu reci da mi se i Jihad strasno uvukla u uvo.Odlicna stvar.Pogotovo onaj srednji deo.Sjajan rif.Odlicna pesma. Za Cult sam rekao vec mnogo puta i necu ponavljati. Eye Of The Insane mi se ne svidja...dobar je refren,ali pesma u principu nije nista posebno. Quote
Blasphemer Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 jebo vas nju wave . . . slayer je . . . zapravo KK je tolka gejcina, da je to neopisivo posle Seasona SLAYER ne vredi slusati ********************************************* "cepam pivo,slusam jihad i blejim na trgu" jea palite se na jihad, dok narod gine od njega dole a slayera nek je sramota sto peva o takvom sljamu slusacete vi jihad, al uzivo! samo nastavite tako . . . Quote
lemmy sixx Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Ma naravno...muzika staje pocetkom 90-ih i sve posle toga je sranje...ajde ne kenjaj. Quote
Гера Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 (edited) Mogu reci da mi se i Jihad strasno uvukla u uvo.Odlicna stvar.Pogotovo onaj srednji deo.Sjajan rif.Odlicna pesma. Za Cult sam rekao vec mnogo puta i necu ponavljati. Eye Of The Insane mi se ne svidja...dobar je refren,ali pesma u principu nije nista posebno. ma i ta je dobra, ali je u zaledju one druge dve! PS: ima system of a down refren! Edited June 29, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
PantelijA Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 @Blasphemer: Da, izgleda da nismo dovoljno iskreni zato sto nam se svidja novi Slayer ... Quote
PantelijA Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 ma i ta je dobra, ali je u zaledju one druge dve! PS: ima system of a down refren! Da, "Eyes of the Insane" ima refren kao "Sugar" od S.O.A.D.-a ... Quote
Black desire Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Sta vise oni hoce...treba da prekinu ''plodnu'' karijeru Quote
lemmy sixx Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 @Blasphemer: Da, izgleda da nismo dovoljno iskreni zato sto nam se svidja novi Slayer ... Upravo tako. Quote
Max Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 (edited) i mene sad jako podseca na soad Edited June 29, 2006 by Max Quote
StarbreakeR Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 (edited) @Blasphemer: Da, izgleda da nismo dovoljno iskreni zato sto nam se svidja novi Slayer ... Oh ne...to je taj spust...verujem da se i Blasphemer kao i ja oseca neverovatno povredjeno... Vama bi se svidjao Slayer i da izdaju Emo/Metal Core(od cega nisu daleko)...pitam se zasto? "cepam pivo,slusam jihad i blejim na trgu" jea palite se na jihad, dok narod gine od njega dole a slayera nek je sramota sto peva o takvom sljamu slusacete vi jihad, al uzivo! samo nastavite tako . . . Skroz se slazem s tim...pickice iz Slayera nisu ni videli kako izgleda i rat...a pale se na isti kao napaljeni tinejdzeri...ali ja i ti smo suvise mladi...videces ti stvari njihovim ocima kad jos malo porastes i slusas Slayer Metallicu i Panteru...nista sem toga nije muzika...zasto bi inace neko slusao ista drugo? EDIT : @ Blasphemer : Ne znam koje si godiste ali cim ne volis Slayer znaci da si n00b...nemoj da se ljutis ako sam te mnogo podmladio Edited June 29, 2006 by StarbreakeR Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Oh ne...to je taj spust...verujem da se i Blasphemer kao i ja oseca neverovatno povredjeno... Vama bi se svidjao Slayer i da izdaju Emo/Metal Core(od cega nisu daleko)...pitam se zasto? Apsolutno.Novi Slayer je govno najgore.HC/EMO gay wave. Quote
Blasphemer Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 EDIT : @ Blasphemer : Ne znam koje si godiste ali cim ne volis Slayer znaci da si n00b...nemoj da se ljutis ako sam te mnogo podmladio Quote
Grobodan Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Da kazem pravo,nisam slusao nista osim Culta,ali ako bude kao God Hates Slayer beacuse they are fags nowadays,onda... Nu Faith Quote
StarbreakeR Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Ma mislim da ce da bude tako nesto...izdanje koje ce samo fanovi da vole... Quote
Grobodan Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Pa,i ja sam fan,ali me to ne sprecava da budem objektivan.I ne trudite se da meni nesto objasnjavate,o kvalitetu tog albuma - boli me kurac.Closed minded sam,i to mi se sa godinama sve vise svidja.Imam ja pametnija posla u zivotu. Quote
StarbreakeR Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Pa,i ja sam fan,ali me to ne sprecava da budem objektivan. To cenim... Quote
PantelijA Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Ako ne slusas Slayer ili ti se ne svidja novi album ti to slobodno napisi, ali nemoj da kenjas nekome ko je rekao da mu se svidja... U tvom slucaju (posto uopste ne gotivis Slayer) ne vidim poentu postovanja na ovoj temi. Samo pravish spamove i pokushavash nekoga da iznervirash... Novi Slayer ce biti bolji od GHUA. Vishe lichi na stari Slayer. Jihad je DO JAJA pesma ! Koga boli kurac za text... Quote
StarbreakeR Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Chill...ako se vama svidja onda je ok Quote
Recommended Posts