lemmy sixx Posted June 17, 2005 Report Posted June 17, 2005 Pa bas i nije neki. Tebi nije...meni je dobar do bola. Post iznad objasnjava mnoge stvari. Quote
Face of Death Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Tebi nije...meni je dobar do bola. Post iznad objasnjava mnoge stvari. Pa objektivno gledano to je dobar album ali nije Slayer. Ali opet je dobar album,ja sam vise hteo da kazem da je los u poredjenju sa prva pet, ne samo zbog pravca nego i po kvalitetu. Ali sam po sebi je O.K. i ja ga slusam. Poz Quote
zak Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 e ljudi jel se zna setlist, ili bar otprilike sta ce svirati na exit-u? Quote
MEGGY Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 @FOD sta ti to znaci 'nije slayer' to JE slayer!!! mislim,nece ceolog zivota drljati jedan te isti fazon .... Quote
[retardus] Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 e ljudi jel se zna setlist, ili bar otprilike sta ce svirati na exit-u? "Ne, necemo svirati nista novo. Sviracemo... Hej, pa mi nikada nismo svirali u Srbiji, tako da mozemo svirati bilo sta. Siguran sam da ce se svideti nasim fanovima" Kerry King (METAL HAMMER) JOSH 21+ DANA!!!!!! Quote
Angelystor Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 (edited) Na jednom festu sa ove turneje sada...ovo je bila set lista: - Darkness of Christ/Disciple - War Ensemble - At Dawn They Sleep - Black Magic - Necrophiliac - Blood Red - Born Of Fire - Stain Of Mind - Dead Skin Mask - Hell Awaits - Postmortem - Show No Mercy - Raining Blood --------------- - South of Heaven - Silent Scream - Mandatory Suicide - Angel Of Death Jebog otac!!!!!!!!!! _ EDIT. nadjoh josh neke liste: Italy's Gods of Metal June 11th (Darkness of Christ intro) Disciple War Ensemble At Dawn They Sleep Black Magic Necrophiliac Blood Red Born of Fire Stain of Mind Dead Skin Mask Chemical Warfare Hell Awaits Postmortem Show No Mercy Raining Blood South of Heaven Silent Scream Mandatory Suicide Angel of Death _ Norveshka Darkness of christ diciple mandatory suicide staind of mind bloodline god send death and misery angel of death south of heaven raining blood threshold war esamble chemical warfare spirit in black dead skin mask postmortem at dawn they sleep _ Clermont Ferrand, France - June 1rst 2005 • Darkness of Christ/ Disciple • War ensemble • At dawn they sleep • Stain of mind • Threshold • Mandatory suicide • Fight till death • Bloodline • God send death • Spirit in black • Blood red • Dead skin mask • Hallowed point • Chemical warfare • Hell awaits • Post mortem • Show no mercy • Raining blood • South of heaven • Angel of death _ BTW ovo su set liste sa duzih koncerata...a ima i nekih manjih..za svirke od sat..ali to nam ne treba. Italijanska set lista je najjacha WARFARE! Edited June 19, 2005 by Vanish To Perfection Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 au. South of heaven POSLE Rainig blood..... naopako Quote
[retardus] Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 EXTRA SU LISTE!!! Sve u svemu, cenim shto chuvaju 'the best for last' ANGEL OF DEATH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Grobodan Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 At dawn they Sleep!!!!!!!Ako se to zacuje...zlo i naopako. Inace - kupio kartu. Quote
lemmy sixx Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Odlicne liste...i mislio sam da ce poceti sa Disciple i posle toga War Ensemble.Ali Spirit In Black i Blood Red,pa to nisu svirali godinama! Quote
Goxy Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 _ Italy's Gods of Metal June 11th (Darkness of Christ intro) Disciple War Ensemble At Dawn They Sleep Black Magic Necrophiliac Blood Red Born of Fire Stain of Mind Dead Skin Mask Chemical Warfare Hell Awaits Postmortem Show No Mercy Raining Blood South of Heaven Silent Scream Mandatory Suicide Angel of Death _ ako bude ovakva lista ,ima da ginem ali gine se u svakom slucaju Quote
Nixx Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 Kakav ce to masakr da bude tamo, garant krvi do kolena...jedva cekam. Sto ne sviraju nesto sa Divine Intervention, to ili Serenity In Murder, SS-3...jebeni Killing Fields! Sex. Murder. Art. ili...ma bilo sta. Quote
blondie Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 a posto vidim da ce biti krvi do koljena, znaci nema nade da vidim bar dio atmosfere i slike? mislim, ko bi lud nosio aparat u to tabanje? Quote
[retardus] Posted June 20, 2005 Report Posted June 20, 2005 a posto vidim da ce biti krvi do koljena, znaci nema nade da vidim bar dio atmosfere i slike? mislim, ko bi lud nosio aparat u to tabanje? " - u festivalski prostor nije dozvoljeno unosenje opreme za snimanje zvuka i slike " Pa nosio bih ja, al evo ne daju face! Set lista - Italy 11th June - fali joj samo Jesus Saves JOSH 17+ DANA!!! Quote
Nixx Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Jako bi me obradovalo kada bi nekim cudom zasvirali Gemini...madaaa sanse su nerealne. Quote
Face of Death Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Ja nikad nisam cuo tu stvar uzivo. Quote
Angelystor Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Od novijih stvari dovoljna je Stain Of Mind...ali ne bih se bunio ni da mi sviraju Perversions Of Pain Quote
lemmy sixx Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Nema sanse...Stain Of Mind ce verovatno svirati,ali ne verujem da ce preterivati sa materijalom posle Seasons-a. Divine?Ne verujem,eventualno Ditto head. Quote
MEGGY Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 ' date='21. 6. 2005, 00:21'] " - u festivalski prostor nije dozvoljeno unosenje opreme za snimanje zvuka i slike " sta sad to treba da znaci??? ja imam mobilni sa kamericom..znaci nece mi dati da unesem mobilni Quote
Face of Death Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Pa zavisi na Metallici su oduzimali i upaljace ili bilo sta cime bih mogao da gadjas bend. Quote
[retardus] Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 sta sad to treba da znaci??? ja imam mobilni sa kamericom..znaci nece mi dati da unesem mobilni Nemam pojma jebote, ne znam dali da nosim mob. -nema kamericu, al je zato potezak pa ako budu oduzimali, bitje neki sistem kao sa kaputima i jaknama, dobijesh broj (smart, zar ne?)... Quote
Recommended Posts