Grobodan Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Lemi,sta se primas bre... Volim i ja Slayer,u top 5 su mi,ali znaju ljudi da budu malo nerealni,da ih postavljaju kao nepogresive bogove,sto za mene nisu(znam da za tebe jesu,nemoj da se upustamo ),cim pocnes da kritikujes slejer,odmah neko uleti sa onim "sta hoces,oni su najveci".Mislim,drago je meni sto su to sto jesu,ali ajte sad iskreno - da li bi Slejer danas bili ono sto su da je '86 izasao album u rangu God hates us all?Ne verujem... Quote
djuk Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Meni Slayer uvek valja, cak i najgore sranje da snimi, sto se do sada nije desili, ne bi imao srca da kazem da je sranje, ipak je to jebeni SSSSSSSSSSSSSLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PantelijA Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Znaci ovo je najpametniji post na YUMU...ovo ide u Sig definitivno... A zbog cega?Znaci ja sam braindead debil zato sto volim Slayer i zato sto tvrdim da je novi album odlican,a ti si visoko-inteligentno superiorno bice zato sto ti je novi album gomila govana i zato sto ides na koncert Nocturnal Mortum-a i slusas Anal Vomit?I naravno,rasprava sa mnom je ispod tvog nivoa? Nemoj tako, on je iskren lik Quote
lemmy sixx Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Lemi,sta se primas bre... Volim i ja Slayer,u top 5 su mi,ali znaju ljudi da budu malo nerealni,da ih postavljaju kao nepogresive bogove,sto za mene nisu(znam da za tebe jesu,nemoj da se upustamo ),cim pocnes da kritikujes slejer,odmah neko uleti sa onim "sta hoces,oni su najveci".Mislim,drago je meni sto su to sto jesu,ali ajte sad iskreno - da li bi Slejer danas bili ono sto su da je '86 izasao album u rangu God hates us all?Ne verujem... Pa bogovi nisu,to je definitivno.Meni pogotovo.Moj bog je svemocni bog Euro.;)Ali da nisu izdali los album,to mislim,i jeste tako.E sada,ponovicu milioniti put,velika vecina ljudi koja pljuje po SLayer-u,pljuje po svim radovima nakon "Divine" zato sto su drugaciji.Isto kao sto pljuju i po poslednjim Metallica,Megadeth...izdanjima.Zbog toga sto su drugaciji,i nisu onaj izvorni thrash.I to jeste tako.Hteli vi to priznati ili ne.Jebiga,ne svidja ti se,ne svidja.To je tvoje subjektivno misljenje i tvoj ukus.Ali mislim da svako ko se barem malo razume u muziku moze proceniti sta je kvalitetno a sta sranje. Slayer ne bi bio danas to sto je da je '86 izdao "God Hates Us All",posto je tada izvorni thrash metal bio moderan,i takav album bi se utopio u zaboravu,kao i bend koji ga je izdao.Ali isto tako,da je Slayer pre 3 godine izdao "Show No Mercy",niko ga ne bi opazio i bend bi zavrsio apsolutno identicno.Muzicki tokovi...jebiga. Samo glupavo je reci "Fanovi velikih bendova su braindead"...slazem se da ima svakakvih ljudi,ali ne mozes generalizovati stvari.Isto to bi se moglo reci i za ljude koji pljuju po bendovima koji pokusavaju uneti novine i osveziti svoju muziku sa novim idejama i novim pristupom.Da su braindead.Zar ne? Quote
lemmy sixx Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Nemoj tako, on je iskren lik Iskren ili ne,generalizovnje stvari je glupost. Inace,potpis ti je odlican. Quote
Џрк Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Meni Slayer uvek valja, cak i najgore sranje da snimi, sto se do sada nije desili, ne bi imao srca da kazem da je sranje, ipak je to jebeni SSSSSSSSSSSSSLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Auu! 'Ala si lupio...ili imas katastrofalno nizak kriterijum Quote
djuk Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Slayer je kult sta ima tu da se naglaba, slusam sve njihove albume, stari albumi su vrh, ovi kasniji su dobri. Quote
PantelijA Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Iskren ili ne,generalizovnje stvari je glupost. Inace,potpis ti je odlican. 10x ! Pesma je zakon Quote
lemmy sixx Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Pesma je sjajna,ali ja u poslednje vreme najcesce slusam ovu: My blood soaked hands devise Your slow methodic demise Asphxiate the world It's blind without me Catatonic Catatonic I'm numb in priceless solitude Exhilarating keeping pieces of you near Tako je okrutna!!!! Quote
PantelijA Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Onaj riff na kraju mi je najjaci ! Quote
Blacksunray Verb Delikvent Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 sine, je li tvoj bend oroz.... Bog te je kaznio netalentom shto slusas slayer.... Quote
voodoo_ Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Slayer je kult sta ima tu da se naglaba, slusam sve njihove albume, stari albumi su vrh, ovi kasniji su dobri. Stari su kvlt, novi su golo sranje. Ovo odgovorno izjavljujem posle par godina slušanja Slayera. Kad previše slušaš jedno isto, na površinu isplivaju sve dobre/loše strane tih pesama. Reign in Blood mogu da slušam bilo kad bez problema, God Hates Us All nikako... Quote
StarbreakeR Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Znaci ovo je najpametniji post na YUMU...ovo ide u Sig definitivno... A zbog cega?Znaci ja sam braindead debil zato sto volim Slayer i zato sto tvrdim da je novi album odlican,a ti si visoko-inteligentno superiorno bice zato sto ti je novi album gomila govana i zato sto ides na koncert Nocturnal Mortum-a i slusas Anal Vomit?I naravno,rasprava sa mnom je ispod tvog nivoa? Ma brate ne mislim na tebe...ti si u metalu koliko vec godina i tebe postujem...al pogledaj ove mladje koji "slusaju metal od 3 razreda" i ne prihvataju nista sem Slayera...budi iskren pa kazi gde to vodi... ...Idem na Nokturnal da vidim veliki bend koji iskreno nisam ni cuo...i bas me briga sto cu za to da potrosim 2000 dinara jer znam da cu dobro da se provedem... Rasprava sa tobom nije ispod mog nivoa ali je besciljna bre... ...Ne znam za Anal Vomit ali Anal Cunt jebe kevu Koliko si ti uvredljiv lik...sheeesh... Quote
Valkyrie Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Sitnica koju sam kupila u Amsterdamu Quote
Tower... Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Hej, zaludjenici!!! Slayer je NISKOKVALITETNA MUZIKA... Sta god vi rekli, to je cinjenica. Ubedjuje me neka ortakinja kako oni imaju energiju... bl, bl... Pa i MegadetH ima jebenu energiju, pa opet ima odlicne, kompleksne kompozicije kao Hangar 18... Mrzim Slayer... 1 Quote
StarbreakeR Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 (edited) E kad sam ja to rekao ceo YUM se skupio da mi sere a sad ovaj prolazi nekaznjeno...ajde sad Inace ja se slazem sa tobom...to svi vec znaju E da svidza mi se novcanik...a verovatno niko nece smeti da ti ga ukrade zbog pentagrama Edited October 5, 2006 by StarbreakeR Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Serete obojica,ali nema veze,nemam sad zivaca a ni vremena. Quote
Goxy Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Hej, zaludjenici!!! Slayer je NISKOKVALITETNA MUZIKA... Sta god vi rekli, to je cinjenica. Ubedjuje me neka ortakinja kako oni imaju energiju... bl, bl... Pa i MegadetH ima jebenu energiju, pa opet ima odlicne, kompleksne kompozicije kao Hangar 18... Mrzim Slayer... Jebe mi se za kompleksne kompozicije,jebi mi se za "kvalitetnu" muziku. Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Tako je,ljudi moji,pomirite se tim da METAL NIJE UMETNOST,ma koliko bi to neki hteli...daleko. Dejv Mastejn - to bese onaj Hriscanin sto nece da svira s DISSECTION?Jaka mu vera kad je poljulja metal bend Quote
Tower... Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Jebe mi se za kompleksne kompozicije,jebi mi se za "kvalitetnu" muziku. Dobro. Tako je,ljudi moji,pomirite se tim da METAL NIJE UMETNOST,ma koliko bi to neki hteli...daleko. Da, Slayer nije umetnost, Marty Friedman jeste. Dejv Mastejn - to bese onaj Hriscanin sto nece da svira s DISSECTION?Jaka mu vera kad je poljulja metal bend Mene ne zanimaju politicka i verska opredeljenja muzicara, kao ni njihova licnost, mene zanima njihova MUZIKA. E kad sam ja to rekao ceo YUM se skupio da mi sere a sad ovaj prolazi nekaznjeno... Mislim da je ovo vec sedamnaesti put da ovo radim... Moras biti uporan! Quote
Angelystor Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Mekong Delta je umetnost Jedino shto kod hrishcana valja su Tourniquet i Trouble Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Trouble Slayer > Megadeth x 10 Napustam temu. Ako hoces umetnost,procitaj neku lepu knjigu,idi u pozoriste,nemoj slusati Marti Fridmana. Quote
Valkyrie Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 E ako vam se ne sviđa Slayer eto ima gomila budala ovde koje vole nekvalitetnu agresivnu muziku bez umetničke vrednosti koju sviraju ljudi bez vere u Boga. A inače reci mi ko je pogodan referent za ocenu njihove muzike, je li? Ako uši ne mogu da podnesu da slušaš tako NISKOKVALITETNU MUZIKU, ajde nemoj da sereš po njoj. i da - MegadetH nikad neće imati energiju kakvu Slayer poseduje Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 To mala sve umetnik do umetnika ovde...moj do mojega,bez uvrede. Ljudi,mi da volimo lepe umetnosti,ne bi bili na ovom forumu. Quote
Tower... Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 E ako vam se ne sviđa Slayer eto ima gomila budala ovde koje vole nekvalitetnu agresivnu muziku bez umetničke vrednosti koju sviraju ljudi bez vere u Boga. A inače reci mi ko je pogodan referent za ocenu njihove muzike, je li? Ako uši ne mogu da podnesu da slušaš tako NISKOKVALITETNU MUZIKU, ajde nemoj da sereš po njoj. i da - MegadetH nikad neće imati energiju kakvu Slayer poseduje Razliciti ljudi, na osnovu razlicitih elemenata, crpe energiju iz razlicitih stvari. Megadeth je do '92. POSEDOVAO I SIRIO energiju MUZIKOM. Slayer to NE UME, jer se njihova "energija" zasniva na... e, jeb'o orla, ti mi reci, ja tu energije ne vidim. Vidim samo drkanje, a to mogu i sam kod kuce... Boro, je l' to zvaka? Je l' Boro? Jeb'o ga cuko, orla jeb'o, Boro! 1 Quote
Recommended Posts