*nitro* Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Ljudi, zabranjeno je unoshenje PROFESIONALNE opreme za snimanje slike i zvuka, znachi - svi nosimo digitalce Quote
[retardus] Posted June 21, 2005 Report Posted June 21, 2005 Ljudi, zabranjeno je unoshenje PROFESIONALNE opreme za snimanje slike i zvuka, znachi - svi nosimo digitalce Ja tako ne skapirah iz ovoga sto pise na karti. Poslatju im mail!! Quote
Face of Death Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Ja mislim da nkakvi fotoaparati ne mogu da se unose,bar ne legalno. Quote
MEGGY Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Ljudi, zabranjeno je unoshenje PROFESIONALNE opreme za snimanje slike i zvuka, znachi - svi nosimo digitalce jesus....sta mislis ono poneses digitalca i zabrane ti pristup....pretpostavljam da nisi iz Ns-a da mozes da skoknes da ga vratis....sta ces onda???? nije se zajebavati sa kurwama.... :no; Quote
Vuk Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 (edited) Nema sanse...Stain Of Mind ce verovatno svirati,ali ne verujem da ce preterivati sa materijalom posle Seasons-a. Divine?Ne verujem,eventualno Ditto head. kad su nastupali u oktobru u parizu, skoro 90% stvari koje su svirali, bile su sa prvih 5 albuma Edited June 22, 2005 by dRunken_munKy Quote
*nitro* Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 moja sestra je proshle godine nosila digitalni i bez problema ga je unela...aj retarduse poshalji im mail pa ovde potvrdi Quote
Angelystor Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Ja sam na Metallicu uspeo da unesem 15 diskova shto sam radio razmenu istog dana A aparat na Exit nosim sigurno..a oni mogu da mi...pa josh da..pa onda..i za kraj..uf. Quote
amy_mccoy Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Ja mislim da nkakvi fotoaparati ne mogu da se unose,bar ne legalno. mogu...samo ne moze profesionalna oprema, kamere i slicna sranja pa mislim, logicno kad razmislis...to je festival, zasto ne bi smeli fotoaparati? Quote
miss Penny Lane Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 jedva cekam koncert po svoj prilici mislim da cu se provesti i ekipa ce biti cool Quote
lemmy sixx Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 A aparat na Exit nosim sigurno..a oni mogu da mi...pa josh da..pa onda..i za kraj..uf. I jos za kraj mogu da ti ga oduzmu a ti njima ne mozes nista. Quote
amy_mccoy Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 jedva cekam koncert po svoj prilici mislim da cu se provesti i ekipa ce biti cool bice nam jedva cekam...tj. ne mogu da docekam Quote
[retardus] Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Ljudi, zabranjeno je unoshenje PROFESIONALNE opreme za snimanje slike i zvuka, znachi - svi nosimo digitalce Uveri se sam... Pozdrav, imam jedno pitanje! Sto se tiche unosenja audio/video opreme za snimanje na prostorije festivala. Da li se to odnosi na profesionalnu opremu, ili je iskljuchivo zabranjeno unosenje svih uredjaja (tipa..digitalni fotoaparat, mobilni aparat sa kamerom itd.) ??? Hvala unapred.. ----------------------- Zabranjeno je unosenje svih uredjaja EXIT -- Best regards, Exit Quote
Vuk Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 koji pederi... ma ima da gurnem aparat u dupe, ako bude trebalo... Quote
[retardus] Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 moja sestra je proshle godine nosila digitalni i bez problema ga je unela...aj retarduse poshalji im mail pa ovde potvrdi Proshla godina je proshla godina. Jebem ti dzankose, a pustice geake se pinka da mi tamo snimaju Slayer!!! jebatju im mater Quote
miss Penny Lane Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 bice nam jedva cekam...tj. ne mogu da docekam vala bash... i ja ne mogu doceTkati... bice i naravno Quote
MEGGY Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 ma ima da gurnem aparat u dupe, ako bude trebalo... uuuuuuuuu freezing moon mogla bih i ja da probam Quote
Гера Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 jel zna neko sta se desava na turneji? jel sviraju stare ili nove stvari? interesuje me da vidim ste ce otprilike svirati kod nas... ako neko ima set-liste sa skorijih koncerata, bio bih mu zahvalan! Quote
[retardus] Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Na jednom festu sa ove turneje sada...ovo je bila set lista: - Darkness of Christ/Disciple - War Ensemble - At Dawn They Sleep - Black Magic - Necrophiliac - Blood Red - Born Of Fire - Stain Of Mind - Dead Skin Mask - Hell Awaits - Postmortem - Show No Mercy - Raining Blood --------------- - South of Heaven - Silent Scream - Mandatory Suicide - Angel Of Death Jebog otac!!!!!!!!!! _ EDIT. nadjoh josh neke liste: Italy's Gods of Metal June 11th (Darkness of Christ intro) Disciple War Ensemble At Dawn They Sleep Black Magic Necrophiliac Blood Red Born of Fire Stain of Mind Dead Skin Mask Chemical Warfare Hell Awaits Postmortem Show No Mercy Raining Blood South of Heaven Silent Scream Mandatory Suicide Angel of Death _ Norveshka Darkness of christ diciple mandatory suicide staind of mind bloodline god send death and misery angel of death south of heaven raining blood threshold war esamble chemical warfare spirit in black dead skin mask postmortem at dawn they sleep _ Clermont Ferrand, France - June 1rst 2005 • Darkness of Christ/ Disciple • War ensemble • At dawn they sleep • Stain of mind • Threshold • Mandatory suicide • Fight till death • Bloodline • God send death • Spirit in black • Blood red • Dead skin mask • Hallowed point • Chemical warfare • Hell awaits • Post mortem • Show no mercy • Raining blood • South of heaven • Angel of death _ BTW ovo su set liste sa duzih koncerata...a ima i nekih manjih..za svirke od sat..ali to nam ne treba. Italijanska set lista je najjacha WARFARE! evo... Quote
Face of Death Posted June 22, 2005 Report Posted June 22, 2005 Do jaja sto su najvise stavari koje sviraju sa prva pet albuma. Aaaaaaaaa!!!!!! Quote
blondie Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 (edited) koji pederi... ma ima da gurnem aparat u dupe, ako bude trebalo... hm.. naravno da ce da kazu da je zabranjeno unosenje aparata i sl.. ja sam aparat uspjela da unesem dva puta na maidene, deep purple, blondie, soulfly (ok, tad sam usla na zadnji ulaz), bodome i nightwish, motorhead itd.. naravno da je bilo zabranjeno i da su me kopali i prepipavali bogami kao da sam osama bin laden licno. ali postoji jedan fazon - koji mi je uvijek palio i koji vazi za ribe.. ja sam nosila uvijek neseser za sminku, na dno bih stavila aparat, preko njega karmine, sjene i sl., i na sami vrh jedan always ulozak-nov i jedan KAO istrosen i napola otvoren to je bas slejerovski natopim ga fino lakom za nokte i temperom i napola otvorim, tako da ko god uzme neseser ja kao pritcim i kazem - iju, izvinjavam se, mali tehnicki problemi, i svi mi vrate neseser, i ne gledaju od soka nista dalje probajte, mozda upali. moja je seka umotovala jednom aparat u kosu ali ona ima lavlju grivu, moze u nju i ziva covjeka sakriti btw, bila bi fora kad bi na reign in blood opet pustili onaj fazon sa krvavom kisom!! Edited June 23, 2005 by blondie Quote
Vuk Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 ja uloshke ne koristim, ali ce dupe sigurno da radi ne dam da mi opet skinu aparat!! Quote
Axeanosilas Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 koji pederi... ma ima da gurnem aparat u dupe, ako bude trebalo... Нема потребе. Кад је уношење забрањено, увек сам га стављао испод ките, то јест између ногу. Истина, неких десет метара смешно ходаш, али то је то. До сада ме нико, понављам нико, није пипао за курац или око истог, а уносио сам и апарате и димне бомбе и свашта (на концерте и утакмице). Quote
Face of Death Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Pa to je glavna fora da stavis aparat u gace. Oni i nepretresaju svakog,malo srece je dovoljno da uneses bilo sta! Quote
blondie Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Нема потребе. Кад је уношење забрањено, увек сам га стављао испод ките, то јест између ногу. Истина, неких десет метара смешно ходаш, али то је то. До сада ме нико, понављам нико, није пипао за курац или око истог, а уносио сам и апарате и димне бомбе и свашта (на концерте и утакмице). uh, blago tebi.. btw, jel zna neko onu krupnu plavu zenu sto uvijek pretresa na koncertima ribe? ona je valjda neki izbacivac u holideju.. ona je mojoj sestri skoro poderala grudnjak, kad je priFatila za zice a mene bogami kad potkaci za dupe.. nema sanse da se tu ista sakrije bitno, ja bih stvaro htjela da vidim fotke s koncerta.. i samo nesto u vezi DVD-a.. mala primjedba: TO MARAJA (!!) je toliko ruzan da stvarno ne vidim potrebu kamermana da ga toliko zumira.. pun je mitisera, znoja, pokvarenih zuba i krivo rasporedjenih crta lica. jedva da mogu da gledam koncert. i nije mi jasno sto su snimili koncert za dvd u tamo nekoj vukojebini u mejnu, valjda.. a mogli su mozda uhvatiti neki festival i sl.. ako im je to dozvoljeno.. Quote
Recommended Posts