Jump to content

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

@TowerdeatH - Koj kurac vise...preterao si...ako ti smetaju mutavi metalci onda se gubi sa foruma i idi druzi se sa reperima koji razumeju Vutang, Load i Reload...ja sam srao do granica razumljivosti...ti seres previse i vredjas sve redom...ako ti ne odgovara, ponavljam, niko te ne tera...

@ Valk - Pa neka sranja...Machine Head,Ramshtajn,Chymara i takve stvari...ali fora je sto ih mnogo dobro najavljuju...

Posted
Idu mi na kurac ovi mutavi metalci koji misle da je metal najbolji na svetu i da je sve drugo sranje! icon_mad.gif

Ne bih da potpirujem vatru, posto cu ionako morati da brisem vecinu postova sa poslednjih nekoliko strana.

Ali, zar nije metal najbolji? Mislim, ako neko misli drugacije, sta ce na ovom forumu?

Guest 10 dinara
Posted

Jebote pa ja nisam ni znao da je izasao novi Slayer.Lici li to n a nesto i jel ima neko da mi nareze to cudo?

Posted
Da nadje nekog opasnog decka icon_smile.gif

Pa dobro mu ide... eto koliko dečaka mu se nudi icon_smile.gif

Ljudi, malo "rispekta", ipak je ovo zatrpavanje Slayer teme no.gif ja prestajem sa spamom ovde definitivno no.gif

Posted (edited)

Ja ga slusao sinoc 3 puta a sad ga slusam, album ubija!

Unistava...

icon_rockdevil.gif

a "medice" sas siskice

koje ne kapiraju kraljeve Slayer

ne treba ni da komentarisu njihovu svirku

wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Edited by Vilhelmina
Posted
@TowerdeatH - Koj kurac vise...preterao si...ako ti smetaju mutavi metalci onda se gubi sa foruma i idi druzi se sa reperima koji razumeju Vutang, Load i Reload...ja sam srao do granica razumljivosti...ti seres previse i vredjas sve redom...ako ti ne odgovara, ponavljam, niko te ne tera...

@ Valk - Pa neka sranja...Machine Head,Ramshtajn,Chymara i takve stvari...ali fora je sto ih mnogo dobro najavljuju...

pivopije.gif

Guest m_e_g_g_y
Posted

album uopste nije na 'prvu loptu' ...ko to ne razume nek ide kuci i slusa linkin park i tako te...

Posted

Unistava...

icon_rockdevil.gif

a "medice" sas siskice

koje ne kapiraju kraljeve Slayer

ne treba ni da komentarisu njihovu svirku

wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

Tako je!

Pozdrav za devojku koja je ostala verna pravom zvuku!

pivopije.gif

Posted

JA ne znam koj kurac se ljudi vise cirkularno pljuju po forumu za jedno te isto.

Prvi: Ti si sugavi metalac ja sam cool jer volim St Anger

Drugi: Ti si sugavi fenser...yeah Dragonforce..zmajevi,macevi

Treci: Svi ste vi picke najbolja muzika je black goth grind turbo folk acoustic black metal ... black zakoon,pagan stil rula

Cetvrti: Jao sto ste odvratni Rhapsody je cool..smaqragdi sreca zamkovi

Peti: Svi ste hejteri i licemeri Him je najtvrdji i najelegantniji u metalu...svrsh svrsh na Vili Valoa

BOZE JEBENI GOSPODE!!! POJEDINCI NIKAKO DA SKAPIRAJU.Forum treba da ima diskusije ali ne bezdokazno pljuvanje po osnovu 'sad sam napaljen na taj i taj bend i ostali nek ga duvaju a kad promenim bend pljuvacu prethodne...'!Jebe mi se vise od takvih

Posted (edited)

NE DIRAJTE MI Dragonforce, Rhapsody i Power da ne dodjem tamo SVE da vas pokopam!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

I sad ponovo se vracam na protivnicku stranu...u redu ljudi dosta je...ako mi se ne svidja Slayer to ne znaci da ne razumem, nema tu sta da se razume bre shvatite, to je jebeni bend kao svaki drugi samo sa malo vise uspeha...sta sad ako ne volim jebeni Christ Ilusion nisam metalac...ou jea...idem ja da slusam Linkin Park zato sto ne volim slejdzer...ja ne osporavam da je dobar i uticajan bend ali ga vi stvarno preteraste...

Edited by StarbreakeR
Posted
JA ne znam koj kurac se ljudi vise cirkularno pljuju po forumu za jedno te isto.

Prvi: Ti si sugavi metalac ja sam cool jer volim St Anger

Drugi: Ti si sugavi fenser...yeah Dragonforce..zmajevi,macevi

Treci: Svi ste vi picke najbolja muzika je black goth grind turbo folk acoustic black metal ... black zakoon,pagan stil rula

Cetvrti: Jao sto ste odvratni Rhapsody je cool..smaqragdi sreca zamkovi

Peti: Svi ste hejteri i licemeri Him je najtvrdji i najelegantniji u metalu...svrsh svrsh na Vili Valoa

BOZE JEBENI GOSPODE!!! POJEDINCI NIKAKO DA SKAPIRAJU.Forum treba da ima diskusije ali ne bezdokazno pljuvanje po osnovu 'sad sam napaljen na taj i taj bend i ostali nek ga duvaju a kad promenim bend pljuvacu prethodne...'!Jebe mi se vise od takvih

Uvek neko pocne prvi i logicno je da izazove reakciju ostalih, zar ne?

Tacnije, dodje da podjebava...

Neka lepo ide na drugu sekciju, bar je to lako

Posted

Uvek neko pocne prvi i logicno je da izazove reakciju ostalih, zar ne?

Tacnije, dodje da podjebava...

Neka lepo ide na drugu sekciju, bar je to lako

Sta ces, tako ja odem na temu VB i zajebavam sve one koji se odusevljavaju tim smecem laugh.gif

Ne obracate paznju na njega i gotovo...

Posted

Nemam nista protiv doticnog, samo me nervira kada neko pljuje po bendu koji godinama ima kredibilitet...

Svi koji pljuju, voleli bi da su na njihovom mestu bar jedan dan...

Umeju li da sviraju neki instrument, i kako?

Hajde da cujemo njihove pesme, ako su tako jaki da prozivaju!

Prvo nesto napravi, pa kritikuj.