StarbreakeR Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 A uprkos tome ova rasprava ce da se nastavi...ako ne sada za koji mesec...to je ta tvrdoglavost Quote
Ivan_Creed Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Dragana Mirkovic forever! I o cemu se ovde prica? Ba? Quote
lemmy sixx Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 cak bih progutao sve to da nije (oh ne . . .) "kontraverzne" pesme koja velica boga, ciji su vernici klali i ubijali nas narod ocigledno je da ste odrasli daleko od toga kad vas to ne dodiruje u dusi komsija izbeglica, poklase mu pola familije, a vi mu pustate do daske jihad . . . kad nemate ni trunku patriotizma u sebi niti ljubavi za "svoga" boga. ne zanimame dal je neko hriscan ili ne jihad kuca na vrata, kosovo ode a vi se veselite . . . jer vi ste antihristi koji pale crkve i misle da svi koji su protiv hrista su i vasi prijatelji . . . dok to ne dozivite (ili makar cujete) te price o junackim borbama, zrtvovanjima i proganjanjima . . . ocigledno je da necete svatiti o cemu ja pricam . . . Quote
lemmy sixx Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Dragana Mirkovic forever! I o cemu se ovde prica? Ba? Kemal Malovcic iznad svega! Pricaju se prazne price koje se apsolutno uvek svedu na isti kurac. Quote
Blasphemer Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 cuti i idi druzi se sa Safirom i Emirom Quote
Џрк Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Slayer, jednostavno treba da drze sam o turneje i to je to, eventualno da izbace po koji EP...nema se vise kreativnosti u gacama. Quote
Geozee Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 nu wave je unistio sve dobro u metalu Necemo da lupamo sada. Nu wave je nesto najbolje sto se desilo u metalu ikada. Malo osvezenja od old school thrasha koji svi toliko vole. I ja ga volim, ali je zesce smorio (makar onaj stari). A nu wave bendovi pokazuju moc u zvuku i riffovima. I dosadilo mi je vise da slusam old school dj dj dj (ako me razumete). A i dosta mi je da slusam satanisticke textove. Npr. Slayer je jebacki preterao. Quote
lemmy sixx Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 cuti i idi druzi se sa Safirom i Emirom Pa pre cu se druziti sa Safirom i Emirom nego sa bolidom kao sto si ti.Jer da nisi bolid,ukapirao bi text pesme "Jihad",i ne bi lupetao takve gluposti.I definitivno nisi pravi covek koji moze prosipati ta patriotska sranja nekome kao sto sam ja,koji je sve to doziveo na svojoj kozi,i tacno zna kako svo to sranje izgleda i sta za njim ostaje. Quote
lemmy sixx Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Necemo da lupamo sada. Nu wave je nesto najbolje sto se desilo u metalu ikada. Malo osvezenja od old school thrasha koji svi toliko vole. I ja ga volim, ali je zesce smorio (makar onaj stari). A nu wave bendovi pokazuju moc u zvuku i riffovima. I dosadilo mi je vise da slusam old school dj dj dj (ako me razumete). A i dosta mi je da slusam satanisticke textove. Npr. Slayer je jebacki preterao. Nu metal nije niti unistio metal,niti ga osvezio.Nu metal je prolazna stvar,i to je iz godine u godinu sve ociglednije.Isto kao sto su bili glam,grunge i slicni zanrovi.Nekoliko godina bili slusani,a potom zaboravljeni. Quote
Geozee Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Sta ces ti ovde? Brate ja i dalje gotivim stari slayer, metallicu, annihilator i sta ti ja znam. samo ocu da kazem da je promena uvek dobrodosla. Quote
Blasphemer Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Pa pre cu se druziti sa Safirom i Emirom nego sa bolidom kao sto si ti.Jer da nisi bolid,ukapirao bi text pesme "Jihad",i ne bi lupetao takve gluposti.I definitivno nisi pravi covek koji moze prosipati ta patriotska sranja nekome kao sto sam ja,koji je sve to doziveo na svojoj kozi,i tacno zna kako svo to sranje izgleda i sta za njim ostaje. izvini molim te . . . Quote
MegaDex Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 palo je mnogo teskih reci za kratko vreme da bi na kraju svi zakljucili isto Quote
StarbreakeR Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Brate ja i dalje gotivim stari slayer, metallicu, annihilator i sta ti ja znam. samo ocu da kazem da je promena uvek dobrodosla. Jebem promenu ako je na gore.... Quote
lemmy sixx Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 palo je mnogo teskih reci za kratko vreme da bi na kraju svi zakljucili isto Apsolutno tacno,ali cinjenica je d ce uvek biti tako i da se nikada nista nece promeniti. Quote
Geozee Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Jebiga stvar je ukusa. Ne zelim vise da se raspravljam o ovome. Ja volim nu wave, ti volis thrash iz '80 i tu je kraj price. Quote
StarbreakeR Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ovo moja sestra crtala izgleda...rekao sam joj da mi ne uzima bojice Quote
lemmy sixx Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Taj omot je stvarno bolidan i tu nema price.Ali isto tako nema price da se radi o jednom od najboljih heavy metal albuma svih vremena. Quote
Grobodan Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Bolji je crtez unutra,neki krstovi sa lobanjama i kosturima...Meni omot i nije toliko losh... Sinoc sam razgibavao vrat uz Born of Fire,Skeletons of Society Quote
RNA Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Je l' neko od vas video omot za S.O.D./Yellow Machinegun split singl? S.O.D. strana se zove "Seasoning The Obese" i ima naslovnicu koja je neka vrsta parodije na ovaj omot. Quote
Жвакић Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Ja sam video. Da, malo se zajebavaju kao i obicno. Quote
lemmy sixx Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Nisam to video,ali bih voleo da vidim.Ali mogu samo da se vesaju od muke i zavisti,posto takav album ni jedni ni drugi nikada ne bi bili u stanju odraditi. Quote
Grobodan Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Je l' neko od vas video omot za S.O.D./Yellow Machinegun split singl? S.O.D. strana se zove "Seasoning The Obese" i ima naslovnicu koja je neka vrsta parodije na ovaj omot. Aha,dobar je Cisto sumnjam da Billy Milano mnogo zavidi Slayeru. Quote
Recommended Posts