Jump to content

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobro to je sad po meni malo u stilu christ illusion(jihad, eyes of the insane) i onim muslimanskim extremizmom i ostalim glupostima itd...

Sto se tiche nastupa, pustali su pred,i za vreme svake pesme odgovarajuce scene iz istorije itd. na video beamu... znachi ludilo.

PS Mislim na bradu..

Edited by The Trooper
Posted (edited)

Depilira Ruke!!!???

AAaaa...odvratno...i posle neko kaze da su oni muski bend...

niko nije savrshen...

evo je setlista iz Stuttgarta ako je se secham kako valja:

Disciple

War Ensemble

Jihad

Eyes Of The Insane

Die By The Sword

Born Of Fire

Mandatory Suicide

Seasons In The Abyss

Hell Awaits

Cult

Dead Skin Mask

Raining Blood

(Postmortem)

South Of Heaven

Angel Of Death

znachi Slayer a la carte... samo neznam sto su postmortem svirali posle raining blooda, mada moze biti da nisam chuo kako valja dok sam se izvlachio iz prvog reda...

Edited by The Trooper
Posted

Depilira Ruke!!!???

AAaaa...odvratno...i posle neko kaze da su oni muski bend...

Pa sasvim logicno ukoliko uzmes u obzir da mu je cela jedna ruka istetovirana...tetovaza bi izgubila poentu ukoliko bi iz nje izvirale gomile dlaka,zar ne?Sasvim logicno.Covek voli tetovaze.

Ja kazem da su muski bend.Muzicki,na prvom mestu,a i verovatno su pojebali vise riba nego sto cemo ti i ja u zivotu videti.

Raining bloooooooooood!!!

IPB Image

Toma car!!! :rockdevil:

Disciple

War Ensemble

Jihad

Eyes Of The Insane

Die By The Sword

Born Of Fire

Mandatory Suicide

Seasons In The Abyss

Hell Awaits

Cult

Dead Skin Mask

Raining Blood

(Postmortem)

South Of Heaven

Angel Of Death

U jebote....odlicna set lista!!!I klasici su tu,i "Disciple",i tri stvari sa "Christ Illusion"...mnogo dobro! :rockdevil:

Posted

a jel neko chuo stare slayerove pesme dok su se josh zvali dragon-slayer i svirali heavy metal obrade?

mislim da bi zvuchalo vrlo interesantno, nesto izmedju maidena i hell awaits :red::red::red:

Posted

Cuo sam ja,ali nisam znao da su se zvali Dragon-Slayer.Hmmmmmm,Dragon-Slayer? :uhoh:

"Ice Titan","Assassin","Simple Aggression"...da,te pesme su bas zvucale heavy,ali nista preterano drugacije u odnosu na "Show No Mercy".

Posted (edited)

Nisam ni ja. :confused: Jeste culi mozda kako su obradili Iron Butterfly i Steppenwolf? Da nije to mozda to?

ja sam ta dva chuo, kao sto rekoh, steppenwolf je 100% u stilu danasnjeg slayera, a iron butterfly je bio neki promotivni materijal od 30 sekundi tako da nisam mogao da procenim kakav je, ali ono sto sam chuo nije loshe evo link za promo:

Slayer(Iron Butterfly) - In a Gadda da Vida

Cuo sam ja,ali nisam znao da su se zvali Dragon-Slayer.Hmmmmmm,Dragon-Slayer? :uhoh:

"Ice Titan","Assassin","Simple Aggression"...da,te pesme su bas zvucale heavy,ali nista preterano drugacije u odnosu na "Show No Mercy".

pa jel imash sad?

hmmm koliko ja znam zvali su se dragon slayer i obradjivali su pesme poznatih bendova, a da bi napravili presek u karijeri promenili ime u slayer, chisto da ih ne bi povezivali vishe sa obradama

Edited by The Trooper
Posted

Kada su oni počeli već je postojao drugi bend Slayer... taj drugi je posle promenio ime u S.A. Slayer, pa su i ovi uzeli željeno ime.

Hm, čula sam za to Dragon-Slayer, stvarno ispade da su oni pokrenuli priču sa tim imenima :) :) :)