RNA Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Tada je taj epic fazon bio popularan. Mnogi bendovi, npr. Omen, Armored Saint i Black Knight, su nastupali u koznim oklopima, sa sve macevima i ostalim zajebancijama i imali su prave scenografije na bini. Quote
Grobodan Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Bring back the good old times... Quote
MegaDex Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Pa dobro to je u danasnje vreme malo van konteksta(oklopi,zamkovi,celicane,zelezare) Quote
StarbreakeR Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ali su Hammerfall i Manowar jos uvek tu Quote
MegaDex Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Aha i cela americka industrija zeleza i gvozdja Quote
RNA Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Nije to ni izbliza sada onako kako je izgledalo ranije. Cak i manji bendovi su tada stvarno imali kompletnu scenografiju napravljenu od stiropora. Meni je malo Martin iz Sabbata bio smesan sa onim macem i varvarskim stegom na njihovom videu. Kad kompleetan imidz nije takav, zasto se zajebavati. Quote
krezavy Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 boleeee, tebe cure voleeeee!!!!!! slayer je zkon, momci su krajnje disciplinovani oduvek sam se pitao keko se ne zajebu i obrishu znoj onijem ekserima Quote
MegaDex Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Pa zato sto nisu ludi da to urade :) Quote
Person Who Fart Bubbles Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Sta trucate bez veze picka vam materina, pricajte o Slayer-u Dobar ovaj novi album, majku mu... Quote
RNA Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Ako nisi primetio, ovde se i prica o Slayeru, a ona tema sto smo zapodeli o nazivima bendova i koreografiji istih pocetkom 80-ih je direktno vezana za njih. Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Tada je taj epic fazon bio popularan. Mnogi bendovi, npr. Omen, Armored Saint i Black Knight, su nastupali u koznim oklopima, sa sve macevima i ostalim zajebancijama i imali su prave scenografije na bini. Armored Saint je sto se toga tice bio najkrvaviji, meni su oni vizuelno zivi pish Muzicki su zakon, ofkors I da ne gresim dushu, sigurno nisu nista smesniji od Manowara Inace jel cuo neko za onu pricu da je Slayer na jednoj od njihovih prvih svirci nosio corpsepaint, medjutim posto je u tom klubu bila nenormalna vrucina sva ta sminka im se otopila i izgledali su ko da su se farbali sa govnima I naravno posto je publika umrla od smeha odlucili su da se vise ne zajebavaju sa tim Quote
MegaDex Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Nisam cuo ali je urnebesno ako je stvarno...Kerry i corpse paint :) :) Quote
Jabba the Hutt Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Mislim da sam to procitao u nekoj heavy metal enciklopediji, al nisam siguran, samo znam za tu pricu! Quote
RNA Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Armored Saint je sto se toga tice bio najkrvaviji, meni su oni vizuelno zivi pish Muzicki su zakon, ofkors I da ne gresim dushu, sigurno nisu nista smesniji od Manowara Inace jel cuo neko za onu pricu da je Slayer na jednoj od njihovih prvih svirci nosio corpsepaint, medjutim posto je u tom klubu bila nenormalna vrucina sva ta sminka im se otopila i izgledali su ko da su se farbali sa govnima I naravno posto je publika umrla od smeha odlucili su da se vise ne zajebavaju sa tim ...pa su zadrzali samo ajlajnere, koji se vide na slikama za prvi album! Quote
MegaDex Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Mozda je rodjena s'tim...a mozda ima maybelline Quote
Valkyrie Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 ... ma nije im bila fora, kad je 'paint postao popularan nije im bilo dovoljno tr00 pa su ga isključili iz imidža ajlajner je tu da naglasi sve te zle poglede, yeah Quote
Jabba the Hutt Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Svi se oni pomalo sminkaju Sumirao si zadnjih 10tak postova Quote
Feniks . Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Svi se oni pomalo sminkaju Moraju da budu opasni Quote
The Trooper Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 iskren da budem bas me briga, muzika je vazna, scenski nastup je sekundaran Quote
MegaDex Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 ma da ... inace se svi oni pomalo sminkaju Quote
StarbreakeR Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 Heh...voleo bih da vidim Slayer sa KISS sminkom :) Quote
Radnaskela Posted November 16, 2006 Report Posted November 16, 2006 (edited) бенд који је започео цео тај фазон са шминком је Kiss и нјима тај фазон најболје лежи а ови остали су их сви копирали и једноставно им не иде. смешни су. Edited November 16, 2006 by Kinez Quote
Recommended Posts