Jabba the Hutt Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Inace jedan rif iz Ice Titana je kasnije iskoriscen u Altar Of Sacrifice ako se ne varam... Gotivim i ja Body Count, super bend! Quote
Goxy Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ice Titan je takva keva od pesme!!! Ice titan bi trebalo da je rana verzija Altars of Sacrifice,ispravite me ako nije tacno. Quote
Karlo SE Posted November 23, 2006 Author Report Posted November 23, 2006 Pa nije bas rana verzija, sto Jabba kaze uzet je samo neki rif, a velika je steta sto ice titan nije nikada snimljen i objavljen kako valja. Quote
RNA Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Apsolutno! Rani Slayer u svom najboljem izdanju, ubrzani NWOBHM, k'o 'Tormentor'! Quote
Jabba the Hutt Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Da, ja imam snimak te pesme koji je jako los, ali pesma i dalje jebe keve... Dobar je jos iz te rane Slayer faze i ona pesma Assasin! Quote
Radnaskela Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Inace jedan rif iz Ice Titana je kasnije iskoriscen u Altar Of Sacrifice ako se ne varam... Gotivim i ja Body Count, super bend! bravo jabbo za body count Quote
MegaDex Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 @ jabba the hutt : Assasin je ubica brate Quote
Srle8 Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Bas su se okomili na Hriscanstvo sa ovim novim albumom. Quote
The Trooper Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Bas su se okomili na Hriscanstvo sa ovim novim albumom. ako su i treba... iako ne cenim marksizam i komunizam, cenim ova dva citata i odgovarajuce kritike naspram religije: "Religija je opijum naroda" - Marx "Religija je opijum za narod" - Lenjin Quote
lemmy sixx Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Okomili su se i na islam,samo sto pojedini ljudi ne kontaju kontekst pesme "Jihad". Inace,malo sam sada gledao koncert sa proslogodisnjeg Exita...prisecanja radi...kako su jebali keve!!!!!! Quote
Hrym Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Posle prve pesme su svi vec bili suvi od sline kise. Quote
Жвакић Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Bilo je zextra! Zao mi je sto nesu svirali duze, ali jeba ga kad su bili ograniceni vremenski. Jos samo da dodju u bg! Quote
The Trooper Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Okomili su se i na islam,samo sto pojedini ljudi ne kontaju kontekst pesme "Jihad". Inace,malo sam sada gledao koncert sa proslogodisnjeg Exita...prisecanja radi...kako su jebali keve!!!!!! ko je rekao da nisu i na islam? Quote
MegaDex Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Iz samog naslova se vidi Jihad...nije li ocigledno Quote
The Trooper Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Iz samog naslova se vidi Jihad...nije li ocigledno pa upravo to Quote
Jabba the Hutt Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 bravo jabbo za body count Bas su se okomili na Hriscanstvo sa ovim novim albumom. Da znas, mada ni na Show No Mercy, Hell Awaits, Reing in Blood itd nisu bas imali neki pozitivan stav o tome Quote
RNA Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Cak su bili i eksplicitniji nego sada, samo sto tada nisu bili toliko poznati i popularni. Quote
MegaDex Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Da znas, mada ni na Show No Mercy, Hell Awaits, Reing in Blood itd nisu bas imali neki pozitivan stav o tome Da ali reba neko da krsti pesmu Jihad ili nesto tipa 'I wanna Pope butchered' :) da svi provali da su tekstovi anti hricanski tj anti islamski. Show no mercy je naslov koji je prikladniji za natpis na NBA kosarkaskom dresu kad oces da pokazes velicinu :) Salu na stranu ko sto RNA rece tu su bili mnogo explicitniji a i manje poznati pride Quote
lemmy sixx Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 ko je rekao da nisu i na islam? Pa pojedinci koji tu pesmu kontaju kao glorifikaciju islama i njegovih sistema vrednosti.A zapravo je totalna suprotnost. Iz samog naslova se vidi Jihad...nije li ocigledno Pa ocigledno je o cemu pesma govori,ali nije ocigledno iz kog ugla se posmatralo na stvari.Treba procitati ceo tekst,ne samo naslov pesme.Kako bi se onda mogla recimo provaliti Megadeth-ova "Kick The Chair"? Quote
The Trooper Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 (edited) Pa pojedinci koji tu pesmu kontaju kao glorifikaciju islama i njegovih sistema vrednosti.A zapravo je totalna suprotnost. Pa ocigledno je o cemu pesma govori,ali nije ocigledno iz kog ugla se posmatralo na stvari.Treba procitati ceo tekst,ne samo naslov pesme.Kako bi se onda mogla recimo provaliti Megadeth-ova "Kick The Chair"? pa ono jes pisano je maltene sa tacke gledista nekog islamskog extremiste ali ipak je ironija ochigledna, mada neki ljudi je ne razumeju mislim isto kao kad bi slayer pevao "god loves us all"... Edited November 27, 2006 by The Trooper Quote
MegaDex Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 @lemmy: pa tako nesto sam i rekao u prethodnom postu ako si video Quote
Hrym Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Sinoc The Stone obradio Aggressive Perfector,i to kako!!! bilo je krvavo. Quote
Recommended Posts