Vuk Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 to je pravi mjetalac! od tolikog sviranja zaboravio da se brishe, pa mu se lice upalilo, a krive crte lica jer se konstantno mrshti! Кад је уношење забрањено, увек сам га стављао испод ките, то јест између ногу. Истина, неких десет метара смешно ходаш, али то је то. До сада ме нико, понављам нико, није пипао за курац или око истог, а уносио сам и апарате и димне бомбе и свашта (на концерте и утакмице). izmedju jajca i kite ili...?? mene skoro uvek privatavaju po preponama i zadnjoj lozi stvarno ne znam kako ti to uradish, ili imash uzasno mali aparat ? Quote
Axeanosilas Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 izmedju jajca i kite ili...?? mene skoro uvek privatavaju po preponama i zadnjoj lozi stvarno ne znam kako ti to uradish, ili imash uzasno mali aparat ? Тачно испод јаја. Наравно, апарат (по дужини) мора пратити осу тела. Онда мало стиснеш ноге и приђеш. Е, да, обично у руци носиш нешто што не може да се унесе (флашу и слично), скретања пажње ради. Пипкају и мене по том пределу тела, али до сада ми нико није завлачио руку испод ките. Истина, дигитални апарат ми јесте један од мањих, али сам раније без проблема уносио оне пијачне "идиоте". Quote
lemmy sixx Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 i samo nesto u vezi DVD-a.. mala primjedba: TO MARAJA (!!) je toliko ruzan da stvarno ne vidim potrebu kamermana da ga toliko zumira.. pun je mitisera, znoja, pokvarenih zuba i krivo rasporedjenih crta lica. jedva da mogu da gledam koncert. i Jebiga,i ti si imala svoju sliku u potpisu,pa jedva da je neko mogao dolaziti na forum. Quote
C.A_R.I.A. Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 I jos za kraj mogu da ti ga oduzmu a ti njima ne mozes nista. da da,to su u madjarskoj radili stalno. Ако Бог да здравља,виђамо се на Слејеру! Quote
amy_mccoy Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Do jaja sto su najvise stavari koje sviraju sa prva pet albuma. Aaaaaaaaa!!!!!! znaci, slusam i pevam po ceo dan jedva cekam Quote
MEGGY Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 .... а уносио сам и апарате и димне бомбе и свашта (на концерте и утакмице). Quote
MEGGY Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 i samo nesto u vezi DVD-a.. mala primjedba: TO MARAJA (!!) je toliko ruzan da stvarno ne vidim potrebu kamermana da ga toliko zumira.. govori u svoje ime Quote
fap_mashina Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 E,jebi ga.Pa pola ovih stvari sa ovih set lista mi se ne svidja.Ja i nesto i ne volim bas Slayer,al' kad nisam iso na megadeth mora se bar na Slayer i Napalm Death. De bas sad nadjose da sviraju one ultra satanisticke pesme.Pa bar su mogli da ubace KRAJONIKS i ta pesma je jedna od boljih. Jebi ga... Nego evo sta cu ja da pokusam: stavim fotoaparat u patiku.Aparat mali,a patika-ohoj! 47,5 ! Samo necu da gazim fala bogu po aparatu nego na prednji deo patike,kao, bogalj sam. SIGURNA SEMA ! AL NEMOJTE SAD SVI SAD DA UZIMATE FORU,IMA BUDE MILION COPAVIH,BICE SUMNJIVO! Quote
blondie Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Jebiga,i ti si imala svoju sliku u potpisu,pa jedva da je neko mogao dolaziti na forum. uuuu, ovo je bilo nisko... zapamtila sam ovo i cekam te na nekoj od tema meggy: ako ti se stvarno svidja, onda povlacim rijec fapmasina: odlicna fora, znaci ima nade da se nestoi vidi od slika lijepo se vi meni provedite.. p.s. sto ne sviraju abys nikad? Quote
lemmy sixx Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 uuuu, ovo je bilo nisko... zapamtila sam ovo i cekam te na nekoj od tema Cekaj,cekaj...ko ceka taj i doceka. Quote
rustik Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 Nego evo sta cu ja da pokusam: stavim fotoaparat u patiku.Aparat mali,a patika-ohoj! 47,5 ! Samo necu da gazim fala bogu po aparatu nego na prednji deo patike,kao, bogalj sam. SIGURNA SEMA ! AL NEMOJTE SAD SVI SAD DA UZIMATE FORU,IMA BUDE MILION COPAVIH,BICE SUMNJIVO! Pa kazemo da smo se unistili prva dva dana i to je to Quote
rustik Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 (edited) Na jednom festu sa ove turneje sada...ovo je bila set lista BTW ovo su set liste sa duzih koncerata...a ima i nekih manjih..za svirke od sat..ali to nam ne treba. Italijanska set lista je najjacha WARFARE! Ko uvek ima informacije o svim listama???? Vanish naravno Edited June 24, 2005 by rustik Quote
Face of Death Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Sa foto aparatom ili bez njega sta god svirali bice najbolje ne svetu!!! Quote
fap_mashina Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Od mene imate garantovano fotke i snimak jedno 5 minuta. Nego i kad unesem aparat,je l' moze neko od onih u obezbedjenju da mi ga preotme ako me ugleda.Mislim,to bi mu poslednje bilo ako je po njegovoj volji,a ako je u skladu sa zakonom onda sta da radim? Nije valjda takav propis da mogu i unutra da ti oduzmu aparat. Quote
Nixx Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Pa sad znas kako, evo ovi u Bugarskoj na koncertu Sabbatha su upozoravali mene i druga kad su videli da slikamo, cak su i prisli do ograde...verujem da bi na kraju i uzeli da nismo prestali. Znas kakvi su ovi nasi, cisto sumnjam da bi upozorili, pre bi ga uzeli i tresnuli o zemlju. Slikanje na Slayeru mislim da ce svakako biti otezano pa razmisljam sta i da nosim aparat + sto jos hocu da se provedem maximum, a ne da stojim iza objektiva na najbolje stvari. Videcu jos, mada za unosenje necu imati problema. Samo vec da uzmem kartu... Quote
MEGGY Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Od mene imate garantovano fotke i snimak jedno 5 minuta. sta i ti ides ? Quote
Face of Death Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Pa zar su fotke toliko bitne ljudi bitan je provod, ionako ce fotke doci do svako od nas na neki nacin! Quote
rustik Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Ti kao da pises strofe za pesmu "Svi moji postovi", salim se naravno! Quote
AGGRESSOR55 Posted June 25, 2005 Report Posted June 25, 2005 Ma zar su fotke bitne. Mene je ovog leta skola zajebala pa cu morati da propustim koncert Quote
lemmy sixx Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 To nije nikakvo opravdanje...zar da ti skola i tvoja buducnost budu ispred Slayer-a?Uopste nisi true. Quote
Face of Death Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 Ti kao da pises strofe za pesmu "Svi moji postovi", salim se naravno! Ne razumem??? Quote
Vuk Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 @ aggressor55 - nisi li ti iz luksemburga?? Quote
MEGGY Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 To nije nikakvo opravdanje...zar da ti skola i tvoja buducnost budu ispred Slayer-a?Uopste nisi true. da,bas je sisa da mi nisu dali na poslu da uzmem slobodan dan u subotu,dala bih OTKAZ!!! ma kakva skola,kakvi bakrachi Quote
amy_mccoy Posted June 26, 2005 Report Posted June 26, 2005 da...s tim sto mi koji idemo u skolu/na fax itd. imam jos jedan problem- izdrzavaju nas roditelji! tako da...ponekad je Meggy visa sila (a.k.a. roditelji) u pitanju Quote
Recommended Posts