amy_mccoy Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 ok... prodajem Slayer - Decade of aggression (live) , double compact disc. prakticno je nov, mozda jednom preslusan (mozda ) ako je neko zainteresovan, neka mi se javi na pp Quote
Jabba the Hutt Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 E Bosko da ti se zahvalim za onaj Slayer bootleg, tek sam pre neki dan stigao da ga preslusam, bas je fin, jedino sto Araya povremeno brljavi sa pevanjem... Inace jel ja to tripujem ili se publika uopste ne cuje? Quote
Jabba the Hutt Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Live in San Antonio 84', ako se nevaram Quote
RNA Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 E Bosko da ti se zahvalim za onaj Slayer bootleg, tek sam pre neki dan stigao da ga preslusam, bas je fin, jedino sto Araya povremeno brljavi sa pevanjem... Inace jel ja to tripujem ili se publika uopste ne cuje? Publika se bas jedva cuje, jer je ceo snimak sa miksete, a nisu imali mikrofone koji bi hvatali publiku. Cuje se nesto jedva malo izmedju pesama kad Araja kenja, a publika se dere. Quote
MegaDex Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 A jel se vidi barem deo paklene atmosfere ili jok Quote
lemmy sixx Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Kako bre da se vidi kada je u pitanju audio snimak?!? Ja imam stvarno pun kurac tih kojekakvih bootleg-a,a onako posebno mi je dobar Hell Raiser.Taj je sa "South Of Heaven" turneje.Odlican koncert. Quote
MegaDex Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 :) ma to bre coveche chuje a ne vidi...neka penzionerska dekoncentracija ovih dana :) Imal za Hell Raiser neki link za ostaviti? Quote
RNA Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Kako bre da se vidi kada je u pitanju audio snimak?!? Ja imam stvarno pun kurac tih kojekakvih bootleg-a,a onako posebno mi je dobar Hell Raiser.Taj je sa "South Of Heaven" turneje.Odlican koncert. Ja narocito cenim snimke sa pocetka karijere, znaci period 1982-1984. Tad su bili stvarno za postovanje! Quote
Angelystor Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 Kad se vec parla o bootlezima.. Skinuh sa neta 'Chilean Illusion', live iz prosle godine. I uprkos snimku, koji je za neku jachu trojku...moram reci da momci zvuche neverovatno good jos uvek! Dobro..jebao ih 'Disciple'..al osim toga odddlichna setlista!!! Svih mu zvezda kako moram da gi gledam opet..Hell awaits, Chemical Warfare jos uvek predobro zvuce live...Araya zvuci sasvim ok, AoD vriska i nema vise..i josh uvek najavljuje Dead Skin Mask na isti nachin koji me uvek natera na suze :) ...the deaaaaad have taaaaakeeeeen myyy souuuuuulllll..cracks me up every time Quote
mara! Posted January 12, 2007 Report Posted January 12, 2007 omg Slayer! Nothing more to say... Quote
MegaDex Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 Kad se vec parla o bootlezima.. Skinuh sa neta 'Chilean Illusion', live iz prosle godine. I uprkos snimku, koji je za neku jachu trojku...moram reci da momci zvuche neverovatno good jos uvek! Dobro..jebao ih 'Disciple'..al osim toga odddlichna setlista!!! Svih mu zvezda kako moram da gi gledam opet..Hell awaits, Chemical Warfare jos uvek predobro zvuce live...Araya zvuci sasvim ok, AoD vriska i nema vise..i josh uvek najavljuje Dead Skin Mask na isti nachin koji me uvek natera na suze :) ...the deaaaaad have taaaaakeeeeen myyy souuuuuulllll..cracks me up every time Ovo ti je dobar pregled napravljen....najavaza Dead SKin Mask je uvek bila najkrvavija od svega Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2007 Report Posted January 13, 2007 :) ma to bre coveche chuje a ne vidi...neka penzionerska dekoncentracija ovih dana :) Imal za Hell Raiser neki link za ostaviti? Ne.To sam ja svojevremeno skidao sa audio kasete.Odakle mi,nemam pojma.Ne secam se vise.Ali moguce da ima na DC++.Proveri. Ja narocito cenim snimke sa pocetka karijere, znaci period 1982-1984. Tad su bili stvarno za postovanje! A sada nisu? Quote
RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 A sada nisu? Razumi da ja ne volim toliko Slayer, nikad i nisam. 15 puta vise volim Helloween, na primer. Najbolji Slayer period mi je sa prva dva albuma. Cenim ja njih i danas kao bend koji se drzi svoje price, ali ih ne volim. Bivsa devojka me je, ubedjujuci me da idem na Exit da gledam Slayer po onom kijametu, pitala na ciji bih koncert radio isao: Slayer ili Overkill. Odgovorio sam kao iz topa: OVERKILL! Quote
MegaDex Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Ne.To sam ja svojevremeno skidao sa audio kasete.Odakle mi,nemam pojma.Ne secam se vise.Ali moguce da ima na DC++.Proveri. A sada nisu? Koji ti je nick na dc ++? Quote
mara! Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Da mi je znati kakve veze imaju Helloween i Slayer... :-) Quote
voodoo_ Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Imaju gitare i bubnjeve oboje. Imam ja Hellraiser (ako mislite na Live in Holland 1989), mislim da je rip sa ploče (!), mogu da okačim ovi' dana ako ga baš toliko silno želite... Quote
lemmy sixx Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Jeste,to je taj.Ja sam ga imao na audio kaseti,ali verovatno je i na nju dospelo sa ploce.Neznam,ne secam se. Quote
RNA Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Da mi je znati kakve veze imaju Helloween i Slayer... :-) Nikakve, samo ja vise volim Helloween. Quote
MegaDex Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 imaju veze koje su od sustinskog znacaja za razumevanje savremenih zbivanja Quote
Recommended Posts