Feniks . Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 To je vise stvar navike, barem po mom misljenju, Bostaf je sjajan bubnjar, nista nije nedostajalo, to stoji. Naravno, Lombardo je isto genije, u Novom Sadu se u to svako mogao uveriti... Quote
Angelystor Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 We don't play anything from the 1990s because Dave wasn't part of the band. I mean that is not the full reason but now that Dave is back, and because this is the first time Australia has seen us with Dave, we're totally focused on that. We do play stuff off "God Hates Us All" but nothing from the 1990s. I mean except for "Seasons" but that is not really the 1990s, we don't do anything off "Divine" or "Diabolus" or "Undisputed" for that matter. Kerry izlapeo..a odakle mu je Stain Of Mind ako ne iz 90tih? Quote
lemmy sixx Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 Posenilio lik malo... A bas bi mogli vise stvari da pilaju sa Divine ili Diabolus."Killing Fields" recimo.Ili "213".To su pre svirali.Ili "Bitter Peace" sa Diabolusa. Quote
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 to su jedne od retkih dobrih pesama sa ta 3 albuma, ja bih josh izdvojio Death's Head, Point, Perversions Of Pain, Gemini... Al te pesme nisu ni blizu pesama sa Blood-a, Hell-a i ostalih albuma iz 80-ih. Chak mi je i Christ Illusion mnogo bolji. Ali Slayeru realno ne bi bilo dovoljno ni 4 sata da odsvira sve svoje najbolje pesme. Quote
Жвакић Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Posenilio lik malo... A bas bi mogli vise stvari da pilaju sa Divine ili Diabolus."Killing Fields" recimo.Ili "213".To su pre svirali.Ili "Bitter Peace" sa Diabolusa. Ili Dittohead i Mind control. UH! Dobar je taj album. Quote
Radnaskela Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) @Bananaman: неки се неће овде сложити са тобом. немој погрешно да ме схватиш, ја те подржавам што се тиче divine-a. Edited May 23, 2007 by Kinez Quote
darthmoog Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 (edited) meni je diabolous najbolji posle season-a...strashno gotivim albume iz 90-ih bar sto se slayera tice Edited May 23, 2007 by darthmaul Quote
In The Flesh Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Po meni je slayerov najbolji album 90-ih divine... u nekoj recenziji davno procitah da je to "reign in blood" 90-ih Quote
lemmy sixx Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 "Divine Intervention" je odlican album,ali posle remek dela kao sto je "Seasons..." tesko da neki album moze primiti sjajne kritike.Nikako nije "Reign In Blood" 90-ih...mnogo vise ima tehnickih deonica,nema tu nesto preterano speed-a. (sem "Ditto Head" i "Sex Murder Art"). Ja obozavam "Diabolus In Musica"...mracan,jak,dubok...sjajan album.Bolji mi je nego GHUA,ali i GHUA obozavam. Quote
Dead Man Walking Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Ja opet mnogo vishe volim Show No Mercy, Hell Awaits, Reign in Blood, South Of Heaven, Seasons In The Abyss, God Hates Us All, Christ Illusion. Na zadnjem mestu su mi ta 3 iz 90-ih Ali opet to ne znachi da su loshi nego da Slayer ima mnogo boljih stvari. Jbt imali su 19 godina kad su uradili Show No Mercy...moram da pozhurim imam josh samo 9 meseci da ih nadmashim! Quote
Жвакић Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Po meni je slayerov najbolji album 90-ih divine... u nekoj recenziji davno procitah da je to "reign in blood" 90-ih Аха. То сам и ја видео. Quote
sava savanovic Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Ma, svi albumi su NAJBOLJI. Slayer je to. Quote
lemmy sixx Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Nisu svi najbolji,ali su svi odlicni ili jako dobri. Quote
sava savanovic Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Bilo koji album da slusam u tom trenutku mi je najbolji, sto naravno znaci da su svi odlicni. Divine je takodje zakon album i bilo bi lepo kada bi na koncertima svirali pesme i sa njega. Quote
Angelystor Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Pushtao juche "Show No Mercy" posle sto godina..and still, taj album mi izaziva nevidjene zmarce...nemam reci. Quote
Жвакић Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Divine je takodje zakon album i bilo bi lepo kada bi na koncertima svirali pesme i sa njega. Quote
The Trooper Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pushtao juche "Show No Mercy" posle sto godina..and still, taj album mi izaziva nevidjene zmarce...nemam reci. nego sta SLAYERRRR Quote
lemmy sixx Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Pushtao juche "Show No Mercy" posle sto godina..and still, taj album mi izaziva nevidjene zmarce...nemam reci. Mladost,energija,virtuoznost... Quote
Vlaja Buraz Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 http://uncyclopedia.org/wiki/Kerry_King Ne znam da li je neko ostavljao ovaj link, pregledao sam samo poslednje dvije stranice. Valjda nije. Quote
Angelystor Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 onaj facts deo dole me ubi :) It is rumored that Kerry King can defeat Ronnie James Dio with the solo from Raining Blood, because it is so irritating Dio would be forced to kill himself. Quote
Recommended Posts