lemmy sixx Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 SKinuh danas DVD "Postmortem Belfort",snimak sa nekog festivala u Francuskoj.Odlican koncert,profi snimak sa vise kamera...svirali su "Haunting The Chapel","Criminaly Insane","The Antichrist"...strava.Preporucujem.Posle toga ide neki kraci snimak,cini mi se da je se "Diabolus In Musica" turneje posto sviraju "Bitter Peace" i "Death's Head".Na tom koncertu su svirali "Evil Has No Boundaries"! Ludilo.Za fanove definitivno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 (edited) Uh, volela bih da vidim taj "Evil has no boundaries" deo snimka! edit: ... šteta što je ne potenciraju više uživo. Mada, kao da bih imala neke koristi od toga, kad samo mogu da gledam snimke i nadam se da će ponovo doći u Srbiju - a neće dolaziti opet... Edited May 31, 2007 by Valkyrie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Zasto ne bi dosli?Ne vidim neki razlog. Jako je dobar koncert.Slayer u najboljem izdanju.Sjajna svirka,gomila ljudi,bincuga,rasveta da se useres...strava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Moj sestric od 4 godine se nalozio na Slayer... Predvidjam mu lepu buducnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Odradili su nas na Exit-u, realno. Mislim da im je bilo svejedno sviraju li u Srbiji, Albaniji ili Turskoj. Ni sa čim nisu pokazali da imaju nameru da se vrate. Nadam se da grešim, ali oni neće opet doći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Ко те то слагао? Даш им довољну количину пара и ето њих поново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Pare... ne kažem da su pare nebitan motiv, ali smo sjajna publika, i ovde u Srbiji verujem da ima više pravih fanova nego što obično oni na koncertima mogu da sretnu. Dođavola, na svim snimcima njihovih fanova su neki kreteni koji prosto-proširenu o svom omiljenom bendu ne znaju da sastave ("slaaayer / fuckin' slayer / yeeeahhh / the f*cking best f*cking band like f*cking ever"), gomila naloženih klinaca koji su čuli po jedan album (GHUA ili Christ Illusion)... ok, i ja sam naložena klinka, ali naložena klinka koja iskreno misli da je muzika koju prave (i posebno ona koju su pravili ranije) sjajna i koja poznaje njihov rad, dok većina tih ljudi samo čuje Slayer na Headbanger's ball pre nego što istetoviraju logo na sebi... Ako njima ne vredi činjenica da bi se skupila hiljada+ ljudi koji su i veći fanovi od mene... ne mogu to da razumem. EDIT: Nebitno. Štagod... Edited June 1, 2007 by Valkyrie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sava savanovic Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ja mislim da ce Slayer ponovo doci. Gledao sam ih i u Budimpesti i u Sofiji i tvrdim da su Slayer tamo imali mnogo hladniji i profesionalniji odnos nego u NS-u, ali su isto razvalili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ma ljudi od extaze ne obracaju paznju na to kako njihov omiljeni bend svira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Ma ljudi od extaze ne obracaju paznju na to kako njihov omiljeni bend svira... nije tachno, dodushe slayer mi nije omiljeni band, ali jedan on omiljenih istina je da slayer jebe kevu uzivo, ali hala u kojoj sam ja bio(Böblingen Sporthalle) je imala losh zvuk, i prvi deo prve pesme je mix bio katastrofalan, ali posle se popravio... ipak slayer jebe kevu uzivo... najlosije sto sam video uzivo je helloween Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Скинуо сам неку компилацију под називом "Straight to Hell - А Tribute to Slayer" из 1999-е ... Јао, јеботе, које ђубре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 probaj ''Hell at last'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 To je stvarno ocajan tribute.U principu,meni su tributi sranje,sto se mene tice mogu ih zakonom zabraniti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlo SE Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Slejer su vec odavno ogromni profesionalci, tako da RNA ima pravo, plati kolika im je cena i oni ce doci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Slejer su vec odavno ogromni profesionalci, tako da RNA ima pravo, plati kolika im je cena i oni ce doci. Pa svaki bend, ne samo Slayer. Niko ti neće svirati zato što mu se sviđaš. To im je posao, od toga leba jedu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sava savanovic Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Posebno je glupo praviti tribute zivim bendovima koji rade punom parom. Po meni je to vise za bendove koji ne sviraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Apsolutno se slažem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Jedno je svirati obradu na koncertu (što može da bude sjajno) i pokušati da zaradiš pare na tuđim stvarima sa folom da je nekakav "respect" u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDoo Chile Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Damn Right!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ma ljudi od extaze ne obracaju paznju na to kako njihov omiljeni bend svira... Pa sigurno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Ko je ovaj jadnik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Fino ti pise: "Serijski ubica" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 što jadnik za ime sveta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Thor:. Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 što jadnik za ime sveta? pa pogledaj mu facu. Ko da se usro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts