lemmy sixx Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Malo sutra...pre Metallice je bilo nekoliko odlicnih koncerata...prvi je "probio led" Motorhead 2002. godine. Mislim da za sada koncerata ima sasvim dovoljno (cak i previse ako se keshovina uzme u obzir,ali svako ide na ono sto ga interesuje pa je ok),i da vise i nije potrebno posto bi opala posecenost. Ali ovo je Slayer tema,pa pricajmo o Slayer-u. Stavio sam da se skida DVD "Monsters Of Rock '94"...tu su svirali "Mind Control",vrlo neobicno i interesantno.I za skidanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Slazem se da ima SADA koncerata kod nas, ali opet smo i dalje gladni mnogih bendova koje bi voleli da vidimo, a pitanje je stvarno da li ce i kada ce posetiti i nasu zemlju No opet...znadem kako je... Period osnovne, srednje..pocetak faxa...sva ona mastanja i ludnice u glavi "jednog dana cu ovo, jednog dana cu ono"...a sad se krpi dinar za dinarom da bi se prezivela svakodnevnica ( u koju ubrajam i fax i sve ostalo...) a plus i koncerti i zelje za istima... ALI... opet ukusi su razliciti i zanrovi metala su dosta razliciti, sto je i dobro..za svakoga po nesto BAR nesto... Edited June 14, 2007 by ZmYchE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Ne sastoji se naravno, ali bi rado posecivao koncerte kao i bilo koji drugi rock/metal spektakl kad su tamo mnogo vece MNOGO VECE sanse nego ovde... Realno? nije. beograd trenutno ima vise rock/metal koncerata nego San Francisco i Sacramento zajedno. lemmy: odakle skidas taj DVD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 nije. beograd trenutno ima vise rock/metal koncerata nego San Francisco i Sacramento zajedno. lemmy: odakle skidas taj DVD? Ali ni 5% onoga sto ima recimo Budimpesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Malo sutra...pre Metallice je bilo nekoliko odlicnih koncerata...prvi je "probio led" Motorhead 2002. godine. Mislim da za sada koncerata ima sasvim dovoljno (cak i previse ako se keshovina uzme u obzir,ali svako ide na ono sto ga interesuje pa je ok),i da vise i nije potrebno posto bi opala posecenost. Ali ovo je Slayer tema,pa pricajmo o Slayer-u. Stavio sam da se skida DVD "Monsters Of Rock '94"...tu su svirali "Mind Control",vrlo neobicno i interesantno.I za skidanje. Слажем се за Мотор'ед. А што се тиче Слејера, мислим да сам видео тај део концерта кад су свирали "Контролу ума". Изненађен пријатно бејах ја. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrie Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ali ni 5% onoga sto ima recimo Budimpesta. Uh, ne, zvuči preterano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 lemmy: odakle skidas taj DVD? Sa rapidshare-a. Слажем се за Мотор'ед. А што се тиче Слејера, мислим да сам видео тај део концерта кад су свирали "Контролу ума". Изненађен пријатно бејах ја. Nema sta da se slazes,to je cinjenica. Nisam gledao koncertu,videcu.Ima 25 partova,zavrsicu uskoro pa cu videti na sta to lici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Dobro ne bas 5%, to je surovo hehe Polako, krenulo je i ovde i to je brutalno krenulo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 nije. beograd trenutno ima vise rock/metal koncerata nego San Francisco i Sacramento zajedno. lemmy: odakle skidas taj DVD? ne mogu da verujem... moj jebeni karlsruhe sa okolinom ima vise koncerata od beograda evo u poslednjih 3 meseca: aerosmith thin lizzy 2*sinner maiden dying fetus JBO (sodom fintroll)- ne znam kad su tachno svirali ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Covece,Nemacka i Srbija....razlika do jaja,nema veze koji je grad u pitanju.Ajde budite realni ljudi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Covece,Nemacka i Srbija....razlika do jaja,nema veze koji je grad u pitanju.Ajde budite realni ljudi. pa ne ona kaze da sakramento i San Frisco imaju manje koncerata od beograda i onda ja kazem da je to nemoguce jer u mom (u poredjenju sa san franciscom) SELU imam vishe od beograda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 (edited) Pa dobro,i mene ta izjava vezana za Kaliforniju malo cudi,ali ako cura kaze da je tako onda jebati ga...ipak zivi tamo pa je upucenija od nas.Iako,Tanja je to,ne treba njoj uvek 100% verovati. Evo vam link za ovaj live Monsters Of Rock koji skidam: Slayer - Monsters Of Rock 1994 Edited June 17, 2007 by lemmy sixx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 pa ne ona kaze da sakramento i San Frisco imaju manje koncerata od beograda i onda ja kazem da je to nemoguce jer u mom (u poredjenju sa san franciscom) SELU imam vishe od beograda... Врло је могуће и вероватно да у селу у Немачкој има више МЕТАЛ свирки него у Фриску. Мада, Фриско и није претерано велики град, милионче или два. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Evo vam link za ovaj live Monsters Of Rock koji skidam: Slayer - Monsters Of Rock 1994 slayer koncerata nikad dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 frisko nije veliki grad? to jeste, ako se uzme u obzir da se Friskom po karti smatra ona shacica solitera na obali, ali gdje je Juzni, Zapadni Frisko? Presidio, i Golden Gate opstine? elem, trk sad na ticketmaster.com pa vidite koliko cega ima U ODNOSU na Beograd ili sto kolega pominje Svabiju. imaju pozorista i opere, i trupe i mjuzikli, i kantri koncerti - svega ima.. ali rock/metal desavanja..?? ima i toga ali ne toliko koliko se smatra. i to su uglavnom neki lijevi nu-metal, punkic rockic tralala bendovi, lokalni bajkeri i sl. Dzastin Timberlejka ima na tone i tako. i da ne smaram vise, i da ne smarate vise.. fala koleZi lemiju za linak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Trooper Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Врло је могуће и вероватно да у селу у Немачкој има више МЕТАЛ свирки него у Фриску. Мада, Фриско и није претерано велики град, милионче или два. pa pazi karlsruhe se iako nema vise od 300.000 stanovnika smatra velegradom, jer se u njemu nalace vaze savezne institucije kao sto je savezni ustavni sud i savezni vrhovni sud(grad se u zargonu naziva rezidencijom prava) ali ipak do pre dve tri godine nije bilo toliko koncerata kao sada... frisko nije veliki grad? to jeste, ako se uzme u obzir da se Friskom po karti smatra ona shacica solitera na obali, ali gdje je Juzni, Zapadni Frisko? Presidio, i Golden Gate opstine? elem, trk sad na ticketmaster.com pa vidite koliko cega ima U ODNOSU na Beograd ili sto kolega pominje Svabiju. imaju pozorista i opere, i trupe i mjuzikli, i kantri koncerti - svega ima.. ali rock/metal desavanja..?? ima i toga ali ne toliko koliko se smatra. i to su uglavnom neki lijevi nu-metal, punkic rockic tralala bendovi, lokalni bajkeri i sl. Dzastin Timberlejka ima na tone i tako. i da ne smaram vise, i da ne smarate vise.. fala koleZi lemiju za linak.. ccc prokleta je amerika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZmYchE Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Told ya... ali ne... Zmaja preteruje haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Skinuo sam ovaj monsters of rock iz sao paola,i mnogo je dobar.Proshot je,ali skidan sa VHS-a pa je slabiji kvalitet slike.Ali definitivno vredan skidanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 i ja skidam....skinula sam 7 paketića Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Jel zna neko na kojim žicama svira Hanneman??? Ja sam našao podatak da su to D'Addario .009-.042 Strings ali mi je sumnjivo da se na tako tankim žicama svira u Eb štimu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Cisto sumnjam da svira 9-ke...tanjusno je to za Slayer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Em shto je tanjushno, em shto on udara po njima ko sivonja. Chovek trza iz lakta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Da,da...legendarni Jeff Hanneman stil...pilaje iz lakta!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Jel skontao neko da na onom dvd-u Still Raigning kad posle koncerta idu u one svlachionice il shta su da neka riba (verovatno nechija zhena) oda gola gore? Tj ima samo onu ribarsku mrezhu mesto majice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 ja sam primetila...baš lepa žena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts