Dead Man Walking Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 ma ćuti...skidam iz firme...i svi se pitaju ''što tako sporo radi net'' a ja skidam slejer i još slušam radio :) Uuu posao iz snova Jel mogu ja nekako u tu firmu preko veze??? Ja imam jebeni dial up Quote
lemmy sixx Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Skinuh DVD Columbus 2003...mnogo dobar koncert.Set lista je super: Disciple Was ensamble At dawn thay sleep Stain of mind Bloodline Payback Mandatory suicide Fight till death Dead skin mask Hell awaits South of heaven Angel of death *encore* Piece by piece necrophobic altar of sacfifice Jesus saves Criminally insane Reborn Epidemic Postmortem Raining blood Quote
lemmy sixx Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 Skinuh ovo specijalno izdanje "Christ Illusion"...zapravo samo dve pesme sa njega posto je ostalo isto. Bonus pesma "Final Six" je dobra,sa interesantnim introm (malo podseca na "Spill The Blood" po konceptu),ali me ne cudi sto je nisu stavili na album posto je objektivno slabija od svih ostalih stvari. Evo link: http://rapidshare.com/files/43015482/11-sl...onus_track_.mp3 "Black Serenade" u alternate verziji je skracena i to je to...nista posebno. http://rapidshare.com/files/43015423/08-sl...te_version_.mp3 Ako neko naidje na video materijal sa ovog izdanja neka ostavi link. Quote
lemmy sixx Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Jeste...intro je odlican,ostalo ne pije vodu...kao sto rekoh,ne cudi sto nije usla na album. Quote
The Trooper Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 ne dâ mi da skinem... jebem ti rapid share Quote
The Trooper Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 pa kaze mi moram da chekam 30 minuta... al kako interesantno: jedino na poslu mi kaze da moram da sacekam odredjeni broj minuta kad sam kuci ili sam ispunio limit ili krece download odmah Quote
lemmy sixx Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 Ako imas ADSL,iskljuci ruter,sacekaj par sekundi,ukljuci ponovo i radice. Quote
The Trooper Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 (edited) a pa ovde sam prikljchen na veliku poslovnu mrezu koju koristi oko 5000 radnika iskljuciti i ukljuciti tu mrezu da bih dobio novu ip adresu bi imalo katastrofalne posledice Edited July 19, 2007 by The Trooper Quote
lemmy sixx Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 E jebiga,onda sacekaj da dodjes kuci. Quote
The Trooper Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 skinuh.... mislim tipican slayer, ali nista veliko ne svidja mi se kako e otpevano ... produkcija je generalno losa. Quote
lemmy sixx Posted July 22, 2007 Report Posted July 22, 2007 skinuh.... mislim tipican slayer, ali nista veliko ne svidja mi se kako e otpevano ... produkcija je generalno losa. Produkcija losa?Pa ista je kao i na celom "Christ Illusion",sta je tu lose? Quote
Crusty Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Ne znam sta je tolko specijalno kod ovog benda ja mislim da je od njih bolji a na slicnu foru Hellbastard...mada se oni definisu kao crust...mada od Slayra mi se samo svidjaju prvih par albuma... Quote
lemmy sixx Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Crust?Hellbastard?Kakve to veze ima sa Slayer-om???Crust i Slayer!!! Quote
RNA Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Заиста, те две речи тешко иду у исту реченицу. Quote
Crusty Posted July 30, 2007 Report Posted July 30, 2007 Crust?Hellbastard?Kakve to veze ima sa Slayer-om???Crust i Slayer!!! Pa Hellbastard mnogo vise vuce na neki slayeroliki thrash nego na crust... Quote
lemmy sixx Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 vuce na neki slayeroliki thrash nego na crust... Ovom recenicom si sve rekao...Slayer-ova prepoznatljivost iznad svega. Quote
The Trooper Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 mozda se trudio da ispadne pametan pa mu nije uspelo Quote
Álvaro Recoba Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 (edited) Прво Макс, а сад изгледа и Слеја... Не знам ни шта је ово ни одакле... Edited August 5, 2007 by Álvaro Recoba Quote
Nixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Kao da to nešto menja... i dalje su kraljevi, a bilo je i kontraverznijih turneja. Meni odgovara i tako. Quote
lemmy sixx Posted August 5, 2007 Report Posted August 5, 2007 Ja Mensona ne volim...ali neka ih,sigurno ce biti interesantno.Mene zanima iskljucivo njegovo visocanstvo olmajti Sleja,za ovog androida me zabole. Quote
The Trooper Posted August 6, 2007 Report Posted August 6, 2007 poneti paradajz za na mensona i pivo za uz slejer Quote
Recommended Posts