Жвакић Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 "Божанска интервенција" је врло добар албум и звук гитара је добар! Мени је он тврђи од претходних издања. Штета што кад су били код нас не свираше ништа са њега. Murder, mayhem, anarchy Now all done legaly Master mind of killing spree!! \m/ Quote
lemmy sixx Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Како је безвезе, како је не-ефектно продуциран "Divine Intervention", какав смор. Превише танак звук, некако је недовршен, не знам који им је курац био па да изнађу такав звук. Један од најгорих звукова гитаре у историји thrash-a и метала, у тоталу. Много ми смета. Ma idi bezi,gitare su na Divine predrkano dobre,i uopste produkcija je sjajna.Najtanja produkcija je na GHUA.Previse visokih tonova i zujanja. Quote
gavrosaurus Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Ако је звук гитаре на "Divine Intervention" међу најгорима на свету онда ми је албум "... Hates Us All" најгори на том истом свету. Нисам нестрпљив, поготову кад је музика у питању и нарочито кад је реч о омиљеним ми бендовима али је ово тако јебено досадно, безидејно и репетитивно да се дивим свима који могу то да слушају. Колико неки њихови албуми знају да ме излуде својом енергијом и агресивношћу, толико ме ово нервира, колико је досадно и млитаво. Како је "Undisputed Attitude" до јаја албум! Quote
angels deserve to die Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Nemas pojma, zato ucuti. SLEJER RULZ SUPRIM. Lepoo sam pitala, ne morash ovako da mi odgovarash. Trenutno nisam u Srbiji i ne dobijam sve informacije okoncertima i drugim zbivanjima. Quote
hah Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 cemu rasprava? SLAYER je najjaci bend,i ko kaze suprotno,taj je pozerchina... Quote
lemmy sixx Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Нисам нестрпљив, поготову кад је музика у питању и нарочито кад је реч о омиљеним ми бендовима али је ово тако јебено досадно, безидејно и репетитивно да се дивим свима који могу то да слушају.Колико неки њихови албуми знају да ме излуде својом енергијом и агресивношћу, толико ме ово нервира, колико је досадно и млитаво.O kojem albumu ovde pricas?O Divine ili GHUA?SLAYER je najjaci bend,i ko kaze suprotno,taj je pozerchina...Kakva bolidna izjava. Quote
Sgt.Splatter Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 za mene su (posle matorog raining blood-a) divine intervention i undisputed attitude - vrh... na daljim albumima poneki dobar rif, ili cak dobra stvar i to je to. Quote
gavrosaurus Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 O kojem albumu ovde pricas?O Divine ili GHUA? О овом другом. Quote
Ivan_Creed Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 cemu rasprava? SLAYER je najjaci bend,i ko kaze suprotno,taj je pozerchina... :) Nije me bilo dugo na forumu, ali mi nedostaju ovakvi komJentari.... Nou hard filingz Krvava Mjeri..... Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 О овом другом. Nikako se ne slazem sa tobom,ali iznosenje mog konkretnog misljenja ce dovesti do rasprave koju smo vodili milion puta,a stvarno me mrzi da se raspravljam.Kada se budem napio i zadesio posle kafane na yumu,onda moze. Quote
gavrosaurus Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ето, само пијан човек може да брани "...Hates Us All"! Крај расправе. Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ma ne kenjaj.Ja ga obozavam u svakom momentu,ali u rasprave sa yumetaldzijama ulazim samo pjan. Quote
gavrosaurus Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ех, тај Slayer, шта су све људи у стању да ураде за њих. Питам се, има ли и овде оних који би урезали жилетом Slayer у подлактицу или преко леђа. А, Леми? Quote
MEGGY Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Izašla sam iz puberteta odavno Quote
Karlo SE Posted September 20, 2007 Author Report Posted September 20, 2007 (edited) ... ali su olmajti Slejer oziljci ostali. :) Edited September 20, 2007 by Rizzen Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Ех, тај Slayer, шта су све људи у стању да ураде за њих. Питам се, има ли и овде оних који би урезали жилетом Slayer у подлактицу или преко леђа. А, Леми? Bas me zabole.Nisam to radio ni sa 15 godina,a kamoli sa 24 da cu raditi.Tetovaze,urezivanja u telo,pirsinzi...ne zanima me to.Sranje.Da svojevoljno izazivam bol a u nekim slucajevima to i da placam.Idi bezi. Quote
kuruz Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 И навијачи Јувентуса понекад кажу неку ваљану. Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Nemoraju da kazu nista.Klub za koji navijaju je znak njihovog prestiznog ukusa.Trofeji,ugled,dostignuca...sve su to cinioci koji krase najveci Italijanski i jedan od 5 najvecih svetskih klubova svih vremena,veliku staru damu iz Torina. Quote
_powerslave_ Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 (edited) cemu rasprava? SLAYER je najjaci bend,i ko kaze suprotno,taj je pozerchina... Jel ovo ozbiljno mislis ili se samo zezas ? Nemoraju da kazu nista.Klub za koji navijaju je znak njihovog prestiznog ukusa.Trofeji,ugled,dostignuca...sve su to cinioci koji krase najveci Italijanski i jedan od 5 najvecih svetskih klubova svih vremena,veliku staru damu iz Torina. Slazem se Edited September 20, 2007 by -powerslave- Quote
Karlo SE Posted September 20, 2007 Author Report Posted September 20, 2007 Da, igranje u 2. ligi zbog strahovite kradje i namestanja je cinilac koji krasi "jedan od 5 najvecih klubova svih vremena" O prestiznom ukusu koji ima 50% Italijana koji navijaju za ove bandite necu ni da govorim! ...mrzim Zvezdu, Okf-u, Raaad, Olimpijakos, Juveeeentuuus, bas me briga za njih sve jer ja zivim za tebe, PARTIZANE volim teeeee! Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Mrzis ih i bas te briga za njih?Kako te bas briga kad ih mrzis?Mnogo si ti zbunjen i kontradiktoran,nije ni cudo kada navijas za groblje. Quote
Karlo SE Posted September 20, 2007 Author Report Posted September 20, 2007 Tako ide pesma, rima, ovo, ono. A sto komentarises samo kraj poruke, prokomentarisi malo i prve dve recenice... banditi! Ajd Juve kao i kaznili, mada malo je, ali onaj Milan, pa njih treba ukinuti sa sve UEFA-om koji im je dozvolila da prosle godine igraju LS. Quote
lemmy sixx Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Tako ide pesma, rima, ovo, ono. A sto komentarises samo kraj poruke, prokomentarisi malo i prve dve recenice... banditi!Navijam za Juve,ali to je sve istina.Nema tu sta da se komentarise.Ali velicina je neosporiva sta god vi mrzitelji govorili.Veliki Juve.mrsh odavde spameri Ispamovali smo,ali nama fanovim Slayera se sve oprasta. Quote
Recommended Posts