kuruz Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Taко је. Ипак, ууууаааааа Јууувееееее!!!!!! САМО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!!! Quote
hah Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 @to all-goddamnit ljudi,pa zajebavam se!!! uostalom,thrash metal zaista malo slusham,ali sam morala da upotrebim cuvenu recenicu koju su meni govorili...cisto da vidim reakcije...al' vi sve shvatate ozbiljno *laughs to death* ...sorry ako je neko utripovao nesto,ali ja stvarno nista ne shvatam ozbiljno...pa ni slejer :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Ivan_Creed Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Ja nisam slusao Slejer jedno 2 i po nedelje.... Quote
Ivan_Creed Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Ok, ali sam im gledao slike i palio se, bas se palio.... Okrenuo sam tri dvojcice i tri trojicice..... Quote
MEGGY Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 Ispamovali smo,ali nama fanovim Slayera se sve oprasta. onda i ja mogu da kažem da navijam za partizan. eto. a sad odjavljujem Quote
Vic Rattlehead Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 cemu rasprava? SLAYER je najjaci bend,i ko kaze suprotno,taj je pozerchina... Morao sam. Quote
hah Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 pa jesam li u predjasnjem postu rekla u cemu je stvar....i Slayerom sam se bavila povrsno(hm,a jedna ortakinjase lozila na Kerry Kinga),tako da........no,tako mi i treba kad blejim na forumu sa gomilom ozbiljnih-ehm- valjda-ljudi koji ne znaju za zajebanciju......aghr.....stvarno mi je zamalo preseo ovaj forum....but I'm an addict,pa...jbg.... Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 26, 2007 Report Posted September 26, 2007 aghr.....stvarno mi je zamalo preseo ovaj forum....but I'm an addict,pa...jbg.... Ma nije moguce da ti je preseo.Oces sad da places ili sta? Quote
Valkyrie Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 (edited) Zakopaj se Indeed... "Addict"-a sa 65 postova još nisam videla - ali kapiram da ti je dovoljno podjebavanja i pored mog... utiska. Edited September 27, 2007 by Valkyrie Quote
Mr.Hate Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 NIGHTMARE THE PERSECUTION,A CHILD'S DREAM OF DEATH TORMENT-ILL FORGOTTEN,A SOUL THAT WILL NEVER REST. INNOCENCE-WITHDRAWN IN FEAR FIRES BURNING,CAN YOU HEAR CRY IN THE NIGHT! ----------------------------------------------------------------------------------- AUSCHWITZ,THE MEANING OF PAIN THE WHY THAT I WANT YOU TO DIE SLOW DEATH,IMMENSE DECAY SHOWERS THAT CLEANSE YOU OF YOUR LIFE. FORCED IN,LIKE CATTLE YOU RUN STRIPPED OFF YOUR LIFES WORTH HUMAN MICE,FOR THE ANGEL OF DEATH FOUR HUNDRED THOUSAND MORE TO DIE -------------------------------------------------------------------------------------- RAZORS EDGE OUTLINES THE DEAD INCISIONS IN MY HEAD ANTICIPATION THE STIMULATION TO KILL THE EXHILARATION CLOSE YOUR EYES LOOK DEEP IN YOUR SOUL STEP OUTSIDE YOURSELF AND LET YOUR MIND GO FROZEN EYES STARE DEEP IN YOUR MIND AS YOU DIE. CLOSE YOUR EYES AND FORGET YOUR NAME STEP OUTSIDE YOURSELF AND LET YOUR THOUGHTS BRAIN AS YOU GO INSANE....INSANE! -------------------------------------------------------------------------------------- AWAKENED I HAVE BECOME,LIGHT NOW SLEEPS AWAY MANIPULATE YOUR MIND,DARKNESS IS MY SLAVE TASTE THE SINS OF HELL,THE BLOOD THAT I SO CRAVE THE LAST THING THAT YOU SEE IS THE HUNGER IN MY EYES. BLOOD SUCKING CREATURES OF THE NIGHT NOCTURNAL SPECTRE HIDING FROM THE LIGHT CRIES SCREAMING OUT EVERY FRIGHT EGERLY AWAITING PLIGHT! Quote
Angelystor Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 Meni je iz Silent Scream omiljeni onaj deo ending with - "Death! is! fucking you insane!!!" Quote
lemmy sixx Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 BLOOD SUCKING CREATURES OF THE NIGHT NOCTURNAL SPECTRE HIDING FROM THE LIGHT CRIES SCREAMING OUT EVERY FRIGHT EGERLY AWAITING PLIGHT! Apparitions from the pits of Hell Death plagues the streets in which they dwell Demented lust, the secrets they must keep Addicted to your blood At dawn they sleep :rockdevil: Quote
将軍 Bleskimon Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 SLEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!! Fuck Yeah Slayer? Aha. ...................................................................\m/ Quote
Dead Man Walking Posted October 8, 2007 Report Posted October 8, 2007 Ja sam tek vecheras gledao epizodu South Parka kad Cartman pushta Raining Blood da rastera hipije Quote
Karlo SE Posted October 9, 2007 Author Report Posted October 9, 2007 "...for some reason, hippies can't stand death metal!" Quote
将軍 Bleskimon Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Kako sam se ja pokidao od smeha kad sam gledao tu epizodu. Cartman: Do you mind if I take a look inside your house, I'm afraid you might have hippies. Car Quote
lemmy sixx Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 "...for some reason, hippies can't stand death metal!" Da,to je bas nebulozna izjava. 1 Quote
Tower... Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Jao, otkad nisam bio na ovoj temi... Ali, tol'ko mi je dosadno da moram samo da se izjasnim, čisto da me isflejmujete... Slayer je najveće sranje u thrash metalu posle Sodoma i Kreatora... (Ozbiljno...) Kerry King je najlošiji gitarista u metalu kog sam ja ikad čuo (da, gori je i od Hammetta), i najveći je ispadač iz skale i izazivač bolne disharmonije... Dave Lombardo je bubnjar koji svira na mišiće, bez trunke tehnike. Tom Araya (il' kako se već piše) je najbedniji vokal u thrashu, jebeni recitator. A, oni ne mogu da se ostave jebenog mola sa sniženim drugim stepenom, harmonskog mola i hromatike, jer nemaju nikakvih ideja, pa sve po šablonu. 'Ajmo, ljudi, pljujte po meni, evo da postavim flamemeter... |______________________________| FLAME METER: 0% 1 Quote
М Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Pravi si krele. Hemet je car i odlican gitarista jer su njegove solaze lepe za slushanje kao i njegovo sviranje uprkos tome sto vrti par istih skala. Ako hocesh raznolikost idi gledaj one drkadzije iz G3 i sl... A izjava da je Kerry King losh gitarista... dobro, mozda kao solo gitara, al kao riffadzija nadmashuje mnoge. Quote
ukyo Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Jao, otkad nisam bio na ovoj temi... Ali, tol'ko mi je dosadno da moram samo da se izjasnim, čisto da me isflejmujete... Slayer je najveće sranje u thrash metalu posle Sodoma i Kreatora... (Ozbiljno...) Kerry King je najlošiji gitarista u metalu kog sam ja ikad čuo (da, gori je i od Hammetta), i najveći je ispadač iz skale i izazivač bolne disharmonije... Dave Lombardo je bubnjar koji svira na mišiće, bez trunke tehnike. Tom Araya (il' kako se već piše) je najbedniji vokal u thrashu, jebeni recitator. A, oni ne mogu da se ostave jebenog mola sa sniženim drugim stepenom, harmonskog mola i hromatike, jer nemaju nikakvih ideja, pa sve po šablonu. 'Ajmo, ljudi, pljujte po meni, evo da postavim flamemeter... |______________________________| FLAME METER: 0% Kerry King je ubica. Pljuc. Quote
М Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 E, i izjava da je Kreator brlja dokazuje kako nemash pojma o chemu prichash, chak i ona krlja od prvog albuma ima neki shmek, a ostale albume necu ni da komentarishem koliko su ne monotoni i ne dosadni. Quote
Dead Man Walking Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Omg! da mi je znati shta ti slushash... MMhhhhhrrrrkkkk PU! (right between the eyes) Quote
lemmy sixx Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 Svako ima pravo na svoj ukus,ali onaj ko kaze da je Slayer los bend je teski neznalica.Tacka. A izjava da je Kerry King losh gitarista... dobro, mozda kao solo gitara, al kao riffadzija nadmashuje mnoge. Milionita rasprava po redu,ali ajde ponovo.Kerry King odlicno solira i to sto radi se 100% posto uklapa u muziku koju Slayer pravi,i zvuci fenomenalno.Kao riffadzija ne da nadmashuje mnoge,vec nadmashuje 95% metal gitarista. Ako hocesh raznolikost idi gledaj one drkadzije iz G3 i sl... Agree 100%. Pogotovo za ovo drkadzije. 1 Quote
Recommended Posts