Jump to content

91 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

jel moguce da taj primitivizam postoji i u 2007. :( ja sam imao probleme i u skoli i van nje al pre 15 god. mislio sam da je to retard vreme proslo. kolko sam samo ukora popaso zbog majica i pratecih rekvizita. :)

• 1 month later...
Posted (edited)

Meni je omiljena pesma Raining blood (verovatno zato sto sam pocao nedavno da ih slusam), a ovo za majice i skola je uzas, ljudi me gledaju mrko i sa majicom kiss-a ne smam ni da pomislim sta bi bilo da ponesem majicu Slayer-a :D

Edited by Cira
Posted

Upravo sam skinuo jedan od najboljih koncerata koji sam pogledao u zivotu!Slayer - Live In Worchester Michigan 2007!

Kakav je to jebeni show !!!!!!!!!!!!!!NEVEROVATNO!!!!

Za pocetak evo set lista:

1. Intro (Metal Storm)

2. Flesh Storm

3. War Ensemble

4. Chemical Warfare

5. Ghost Of War

6. Jihad

7. Cult

8. Disciple

9. Bitter Peace

10. Payback

11. South of Heaven

12. Raining Blood

13. Hell Awaits

14. Mandatory Suicide

15. Angel of Death

Koncert pocinje sa "Metal Storm" introm,a preko cele bine je neko platno po kome pice laseri koji ispisuju Slayer,logo njihov i jos kojekakve pizdarije.Kada krenu sa "Flesh Storm" to ogromno platno pada na prve redove i krece pakao!Na bini je jos jedno ogromno platno na kome se menjaju video zapisi,slike i motivi uz svaku pesmu (na "War Ensemble" avioni koji bombarduju,na "Jihad" Boing 747 koji pici prema zgradi...),rasveta i light show su neverovatni!!!O svirci necu da trosim reci,posto se zna kakvu pustos Slayer ostavlja,vrhunsko pilanje!

Necu vise da pricam,ponovicu samo da je ovo jedan od najboljih koncerata koje sam u zivotu video,i da OVOME JEBENO ZELIM DA PRISUSTVUJEM UZIVO!!!!!AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Svaki Slayer fan mora imati ovaj koncert,obavezno!!!

Evo linkova:

http://www.websitetoolbox.com/tool/post/s3...mp;pid=20775703

Inace,DVD bootleg je.

SLEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Posted (edited)

sto volim kad neko i link ostavi....:)

Ja sam skoro se odusevljavao Slayerom iz Felt foruma, kakva publika sunce ti.... Eve linka:

Ima jos mnogo dobrih koncerta, pogledati sa desne strane :)

P.S.A Mile, ko da skida ovo sunce ti, ima 33 linka na rapidshare, pa trebace mi dosta da se skine....No nadam se da ce vredeti!!!!

Edited by Kriki