Tower... Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 E, da, izvinjavam se, zaboravio sam da napomenem... I narodnjake! Quote
ukyo Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 Jel moze neko da kaze Toweru da nije smijeshan, crno mi da ga quotujem. Quote
Morphy Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 TRAZE SE FANOVI SLAYERA DA SPAMUJU NA OVOJ TEMI! Trazite SLAYER! Kao sto smo trazili Sodom pa su nam ih doveli,ae da okusamo srecu sa Slayerom Gledao sam ih u '05,davno je to bilo... Quote
_powerslave_ Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 (edited) Ej Morphy ne kradi mi ideju... Edited December 7, 2007 by -powerslave- Quote
Morphy Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 You want a piece of me boy? Ne kradem ti ideju,nisam nigde video da si ti tako nesto izjavio tako da... Quote
Andrija Smith Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ocemo Slaaaaaaaayer ponovo!!! Quote
Dead Man Walking Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ej, kad ce Slayer opet? Quote
Morphy Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Ljudi tamo spamujte http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=35398 Ovde ne gledaju Quote
Andrija Smith Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Sta reci, interview sa Kerry-em u bravu, koji pozeraj! Quote
vudun Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 A onaj k'o čita Bravo još je veći pozer ... neopevani pozer, mislim teenage časopis?! Quote
Andrija Smith Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Hehehe znam, uzas, kad vidim nekoga da cita ovo sranje dodje mi da ga pljunem u facu. Ja videh da drugarica jedna cita ovo na casu, kad videh SLAYER! E u p.m. Quote
_powerslave_ Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Ja videh da drugarica jedna cita ovo na casu, kad videh SLAYER! E u p.m. Isti sluchaj i samnom, samo shto nisam smeo da trazim da prochitam jer bi odma rekli da sam neki satanista i sl. Quote
Andrija Smith Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Haha a meni su se sa tim "optuzbama" ispucali, posto sam vec nekoliko puta bio u skolu u majici sa orlom i pentagramom Quote
_powerslave_ Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Svaka ti chast na hrabrosti, ja to vala ne bi smeo. Quote
djuk Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 jel moguce da taj primitivizam postoji i u 2007. ja sam imao probleme i u skoli i van nje al pre 15 god. mislio sam da je to retard vreme proslo. kolko sam samo ukora popaso zbog majica i pratecih rekvizita. Quote
_powerslave_ Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Pa vidish postoji... i ko zna kolko ce josh... Quote
Andrija Smith Posted December 10, 2007 Report Posted December 10, 2007 Evo cisto da se vratim na temu, meni nova omiljena pesma od Slayera - Crionics! :rockdevil: Cuo sam je odavno ali tek ovog leta se "zaljubio" u nju... Quote
Cira Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) Meni je omiljena pesma Raining blood (verovatno zato sto sam pocao nedavno da ih slusam), a ovo za majice i skola je uzas, ljudi me gledaju mrko i sa majicom kiss-a ne smam ni da pomislim sta bi bilo da ponesem majicu Slayer-a Edited January 19, 2008 by Cira Quote
lemmy sixx Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Upravo sam skinuo jedan od najboljih koncerata koji sam pogledao u zivotu!Slayer - Live In Worchester Michigan 2007! Kakav je to jebeni show !!!!!!!!!!!!!!NEVEROVATNO!!!! Za pocetak evo set lista: 1. Intro (Metal Storm) 2. Flesh Storm 3. War Ensemble 4. Chemical Warfare 5. Ghost Of War 6. Jihad 7. Cult 8. Disciple 9. Bitter Peace 10. Payback 11. South of Heaven 12. Raining Blood 13. Hell Awaits 14. Mandatory Suicide 15. Angel of Death Koncert pocinje sa "Metal Storm" introm,a preko cele bine je neko platno po kome pice laseri koji ispisuju Slayer,logo njihov i jos kojekakve pizdarije.Kada krenu sa "Flesh Storm" to ogromno platno pada na prve redove i krece pakao!Na bini je jos jedno ogromno platno na kome se menjaju video zapisi,slike i motivi uz svaku pesmu (na "War Ensemble" avioni koji bombarduju,na "Jihad" Boing 747 koji pici prema zgradi...),rasveta i light show su neverovatni!!!O svirci necu da trosim reci,posto se zna kakvu pustos Slayer ostavlja,vrhunsko pilanje! Necu vise da pricam,ponovicu samo da je ovo jedan od najboljih koncerata koje sam u zivotu video,i da OVOME JEBENO ZELIM DA PRISUSTVUJEM UZIVO!!!!!AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Svaki Slayer fan mora imati ovaj koncert,obavezno!!! Evo linkova: http://www.websitetoolbox.com/tool/post/s3...mp;pid=20775703 Inace,DVD bootleg je. SLEJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Quote
Guest Kriki Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 (edited) sto volim kad neko i link ostavi.... Ja sam skoro se odusevljavao Slayerom iz Felt foruma, kakva publika sunce ti.... Eve linka: Ima jos mnogo dobrih koncerta, pogledati sa desne strane P.S.A Mile, ko da skida ovo sunce ti, ima 33 linka na rapidshare, pa trebace mi dosta da se skine....No nadam se da ce vredeti!!!! Edited January 20, 2008 by Kriki Quote
Recommended Posts