lemmy sixx Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 Ja sam navikao na mnogo partova,brze je neko cekati jebeni torrent.A veruj mi da se isplati!Koncert je fenomenalan. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ja sam skoro se odusevljavao Slayerom iz Felt foruma, kakva publika sunce ti.... Eve linka: Ima jos mnogo dobrih koncerta, pogledati sa desne strane Deluje interesantno...skidam danas. Quote
ΣΟΚΙ Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Haha a meni su se sa tim "optuzbama" ispucali, posto sam vec nekoliko puta bio u skolu u majici sa orlom i pentagramom haha ja sam pre jedno 6,7 godina bio u novinama zbog duge kose i kenibal korps majice xD protivio sam se pravilniku skole... Quote
kuruz Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Mи нисмо имали такве правилнике, тако да сам ја могао да идем у дречавим шорцевима и хавајкама на часове. Хоћу опет у средњу школу... Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Jebote,kako ja nikada nisam imao problema sa takvim stvarima?!?Srednja skola,kosa do bulje,Slayer majca (sa orlom)...i nikada nista.Ja mislim da vecina ljudi preteruje kada daju izjave tipa : "Mene cimaju zato sto sam metalac!". Inace,ovo bas i nema nekakve veze sa Slayer-om (iako spominjemo Slayer majce). Quote
Andrija Smith Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Mene nikad zbog toga sto sam metalac nisu cimali, jedino smaraju drugovi sa pitanjima tipa: "Kako mozes to sranje od muzike da slusas itd..." Quote
Josif Visarionovič Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ja sam isao na razgovor kod psihologa jer me je profesorka hemije proglasila satanistom zbog majice,ne mogu da se setim koje,bilo je to pre 4 godine Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Kako dobro na ovom koncertu zvuce Chemical Warfare i Ghosts Of War!Onako spojene zaista zvuce genijalno!Kako ovo zelim cuti uzivo!!!! Quote
Totamealand Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ja sam isao na razgovor kod psihologa jer me je profesorka hemije proglasila satanistom zbog majice,ne mogu da se setim koje,bilo je to pre 4 godine Ne znam da li da placem ili da se smejem. Quote
lemmy sixx Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Skinuo sam ovaj iz Felt foruma...odlican koncert,atmosfera fantasticna!Jebiga,'88 godina,ludnica...u svakom slucaju,sjajan koncert za kolekciju. Quote
Sgt.Splatter Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ja sam isao na razgovor kod psihologa jer me je profesorka hemije proglasila satanistom zbog majice,ne mogu da se setim koje,bilo je to pre 4 godine to nije bitno, bitno je sta ti je rekao psiholog? Quote
vudun Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Znate li da je SLAYER posvetio jednu pesmu Josifu Visarionoviču Džugašvili Staljinu ( inače, po mom mišljenju najgenijalnijem vladaru u modernoj istoriji ) ?! Samu numeru je teško provaliti zbog njenog metaforičnog teksta...Čik pogodi! Xaxaxa Nazi Slayer jel?... e zbog te pesme Slayer je kao nesumnjivo značajan gigantski bend u svetu metala, u mojim očima još gigantskije porastao. Quote
Guest Kriki Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Znate li da je SLAYER posvetio jednu pesmu Josifu Visarionoviču Džugašvili Staljinu ( inače, po mom mišljenju najgenijalnijem vladaru u modernoj istoriji ) ?! Samu numeru je teško provaliti zbog njenog metaforičnog teksta...Čik pogodi! Xaxaxa Nazi Slayer jel?... e zbog te pesme Slayer je kao nesumnjivo značajan gigantski bend u svetu metala, u mojim očima još gigantskije porastao. To je valjda Angel of Death?!Zbog te pesme ih nazivali nacistima, a ovi to demantovali...Ne znam, ajde kazi? Quote
Dead Man Walking Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ne bre, AoD je za Mengele-a... Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Da,ali kada malo razmislite,mogla bi se ta pesma preformulisati i na njega.Nije ni Staljin bas bio cvecka. U principu dosta Slayer-ovih pesama bi moglo govoriti o Staljinu. Quote
vudun Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Možda bi se mogla preformulisati, no ipak ''Anđeo Smrti'' je nadimak koji je pratio Dr Mengelea. Stoga i pesma je DIREKTNO posvećena njemu. Znači nije Angel Of Death. Quote
ThePowerhead Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Znate li da je SLAYER posvetio jednu pesmu Josifu Visarionoviču Džugašvili Staljinu ( inače, po mom mišljenju najgenijalnijem vladaru u modernoj istoriji ) ?! Samu numeru je teško provaliti zbog njenog metaforičnog teksta...Čik pogodi! Xaxaxa Nazi Slayer jel?... e zbog te pesme Slayer je kao nesumnjivo značajan gigantski bend u svetu metala, u mojim očima još gigantskije porastao. Blood Red?!? Quote
dudi Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Secam se nekog dokumentarca o skinheadsima kad ono u nekoj gajbi zidovi puni slayer posterima . Quote
lemmy sixx Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Blood Red?!? Cisto sumnjam...o tom tekstu je Araya u nekoliko navrata pricao,i tu nema nista metaforicno...tako je kako je. Iskreno,ja kao fan Slayer-a nikada nisam cuo za to oko Staljina.Mozemo sada nagadjati i pogadjati ko deca u vrticu do prekosutra.Ajde Manijace,lepo reci o kojoj pesmi se radi. Quote
Morphy Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Da,ta vecina koja tako misli bi mogla to da proveri prvo,pre nego sto prica takve gluposti. Quote
lemmy sixx Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 :) Strava izgleda!Pretpostavljam da je to sa ove zadnje turneje. Quote
Recommended Posts